F6F Hellcat CMPro
Απ: F6F Hellcat CMPro
Κανένα πρόβλημα φίλε Defender.... :,)
θα σου πρότεινα μάλιστα να συνεχίσεις το θέμα με την συνέχεια της κατασκευής σου. :)>)>) Σε ότι χρειαστείς θα βρείς όλη την ομάδα του petame δίπλα σου έτοιμοι να σε βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία! :>)
Πολύ ωραίες φωτό του κιτ. Αντε να δούμε και να θαυμάσουμε το μοντέλο σου κατασκευάζοντάς το κομμάτι κομμάτι... ^hola^
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
θα σου πρότεινα μάλιστα να συνεχίσεις το θέμα με την συνέχεια της κατασκευής σου. :)>)>) Σε ότι χρειαστείς θα βρείς όλη την ομάδα του petame δίπλα σου έτοιμοι να σε βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία! :>)
Πολύ ωραίες φωτό του κιτ. Αντε να δούμε και να θαυμάσουμε το μοντέλο σου κατασκευάζοντάς το κομμάτι κομμάτι... ^hola^
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
ΟΚ αμιγκο μου... Μολις οργανωσω λιγο το "χειρουργειο" στο σπιτι θα επανελθω με τα πρωτα βηματα και τις αντιστοιχες φωτος...
Καλησπέρα
ʼντε παιδιά σε λίγο θα έχω και το δικό μου έτοιμο. @P@
Defender καλή κατασκευή και υπομονή.
ʼντε παιδιά σε λίγο θα έχω και το δικό μου έτοιμο. @P@
Defender καλή κατασκευή και υπομονή.
Να σαι καλα αμιγκο μου... Αντε με το καλο να τα σηκωσουμε (και με το καλο να τα κατεβασουμε βεβαια) :D
Έτσι αμίγκο μου :/)-
Έχεις προχωρίσει καθόλου το κίτ;;
Έχεις προχωρίσει καθόλου το κίτ;;
Δυστυχως ακομα το κοιταω και το ξανακοιταω μιας και ασχοληθηκα με ενα μικροτερο μπαλσινο ηλεκτρικο που πηρα για να κανω τα πρωτα βηματα αλλα και να πειραματιστω λιγο στο θεμα των κολλησεων και κοψιματων (καθοτι αρχαριος και παντελως ασχετος) ωστε να μην "χαλασω" την κουκλα μου... Θα προχωρησω το συντομοτερο μιας και πλεον εχω ξεπερασει το πρωτο δεος αλλα κι εχω εξοπλιστει με ολον τον απαραιτητο εξοπλισμο (απο σιδερο, κολλες, stand... μεχρι dremel πηρα). Πιστευω πως θα κανω το πρωτο βημα σε λιγες μερες...
Τι κινητήρα θα βάλεις; 2χρονο ή 4χρονο;
Πηρα τον 125 της Saito τον 4χρονο.
Πράγματι όμορφο αεροπλάνο. Πιστεύω να μην έχει πρόβλημα ο Μιχάλης να του εκθέσω το Hellcat του σε δημόσια θέα...
- Συνημμένα
-
- vag 1.jpg (40.73 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
Απάντηση: F6F Hellcat CMPro
Κατόπιν έλλειψης χρόνου του φίλου και αγαπητού Defender πήρα το αεροπλάνο του να το φτιάξω εγώ...Βέβαια μιας και είναι το 3ο κατα σειρά F6F Hellcat Cmpro που έχω στο στολίσκο μου, αποφάσισα να το κάνω λίγο διαφορετικό απο τα άλλα...
Αυτό που σας δείχνω είναι το 2ο.....(είναι εξ' ολοκλήρου dark sea blue)...(μιας και η Cmpro μας τα έχει χαλάσει με τα χρώματα...δεν είναι scale...)
Αυτό που σας δείχνω είναι το 2ο.....(είναι εξ' ολοκλήρου dark sea blue)...(μιας και η Cmpro μας τα έχει χαλάσει με τα χρώματα...δεν είναι scale...)
- Συνημμένα
-
- Εικόνα129.jpg (97.31 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
-
- Εικόνα102.jpg (95.04 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
To 3o λοιπόν νεοαποκτειθέν F6F είναι στα σκαριά για κατασκευή...Τα χρώματα που επέλεξα είναι Gunze υδατοδυαλυτά....Το αποτέλεσμα μου αρέσει μιας και το 3 paint color scheme του ειρηνικού είναι κάτι που δεν έχει χρησιμοποιηθεί απο την cmpro και δίνει στο αεροπλάνο μια πιο scale όψη...τουλάχιστον απο την άποψη του χρώματος....
- Συνημμένα
-
- Εικόνα107.jpg (97.76 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
-
- Εικόνα106.jpg (96.21 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
-
- Εικόνα105.jpg (96.21 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
Το 3-τονο χρώμα βολεύει και στην εφαρμογή "φθορών" στο κόουλ αλλά και στις υπόλοιπες επιφάνειες του αεροπλάνου...Αφού τελειώσει το βάψιμο τότε γίνεται χρήση σπρέϊ λούστρου (μάτ) για την περαιτέρω προστασία του χρώματος απο την μεθανόλη...
- Συνημμένα
-
- Εικόνα110.jpg (98.63 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
-
- Εικόνα109.jpg (99.33 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές
-
- Εικόνα108.jpg (96.96 KiB) Προβλήθηκε 47 φορές