Καλώς ήρθατε στο petame.gr

nitro 35%

Απ: Καλώς ήρθατε στο www.petame.gr

Δημοσίευση από nitro 35% »

Aviator,οταν γραφτηκα εγω γιατι δεν με υποδεχτηκες εσυ και αφησες τον homo sapien να το κανει? (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)# (O)#
hlsat

Δημοσίευση από hlsat »

Χαιρετω και εγω με την παρουσια μου στο petame.gr ολα τα παιδια και τους συνεργατες του φορουμ οπως επισης θελω να ευχαριστησω ολους τους πρωτεργατες για αυτην την ιδεα και για την τιμη που μου εγινε να αναλαβω τον ρολο του συντονιστη και του αρθρογραφου στους τομεις των ηλεκτρονικων και των κατασκευων.

Θελω να διαβεβαιωσω οτι μεσα απο τους τομεις που μου εδωθησαν θα προσπαθησω να μεταδώσω και να βοηθησω ολους τους συν-χομπιστες μου με αρκετες και χρήσιμες ιδεες και συμβουλες που ειναι απαραιτητες να γνωριζουμε ολοι στο χομπυ μας. Επισης θελω να τονισω οτι στα αρθρα που θα παρουσιαζω και τις παρατηρησεις μου, θα γραφω ολες τις τεχνικες ορολογιες στην Ελληνικη γλωσσα σαν πρωτα και μεσα σε παρενθεση την διεθνη ωρολογια στα Αγγλικα. Αυτο θα το κανω για να μπορεσουμε ολοι μαζι να γνωρισουμε με ευκολια και τις αντιστοιχες λεξεις που υπαρχουν για ολα αυτα και φυσικα γιατι αλλο απο τον μην υποστιριξουμε και την παροιμια που λεει "παππουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο".
Θα ζητησω και εκ των προτερων συγγνωμη αν θα υπαρξουν καποια ορθογραφικα λαθη και θα ζητησω και τη βοηθεια της διορθωσης οπως επισης και την βοηθεια σας καποια αρθρα να γινουν ακομη καλυτερα και με τις δικες σας γνωσεις γιατι δεν ειμαι παντογνωστης ολων. Τελος θελω να πω οτι το ψευδώνυμο μου ειναι
Hlsat αλλα για ολους τους φιλους και συνεργατες ειμαι ο Ηλιας ο Ηλεκτρονικος με τα γνωστα στοιχεια μου ολα στην διαθεση σας απο την Θρακη και πιο συγκεκριμενα απο την Ξανθη.
Ευχαριστω και παλι και ευχομαι καλες συνεργασιες
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

έγραψε:
Χαιρετω και εγω με την παρουσια μου στο petame.gr ολα τα παιδια και τους συνεργατες του φορουμ οπως επισης θελω να ευχαριστησω ολους τους πρωτεργατες ...

ΓΕΙΑΑΑ ΣΟΥ ΟΡΕ ΛΙΑΚΟ!
(φωναχτά)
δώσε στο λαό τα ηλεκτρονικά και κατασκευαστικά σου φώτα!

καλή διαμονή σε όλους μας (2f)
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Ηλία είναι χαρά μας να σε έχουμε κοντά μας εδώ.
Η γνώση σου, η εμπειρία, η αγάπη για τον τόπο σου και το μοντελισμό, υπερσκελίζει κάθε αθώο "παραπάτημα", ακόμη και αν αυτό είναι ένα οθρογραφικό λαθάκι :-)
ʼλλωστε όπως αναφέρεις, διορθωσούλες εφόσον είναι επιθυμητό, μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε.
Το ζητούμενο μας όμως, δε είναι αυτό, αλλά το κέφι και η όρεξη για μάθηση!

Σου ευχόμαστε λοιπόν "καλή δύναμη" και κέφι ...ώστε να μας βοηθήσεις όσο περισσότερο γίνεται.
Σε ευχαριστούμε ;;)

DeltaMan

DELTA MAN νέος Συνεργάτης

Δημοσίευση από DeltaMan »

Καλησπέρα παιδιά .

Αρχικά να σας συγχαρώ για το Υπέροχο Φόρουμ απο Νέους ανθρώπους με Νέα μυαλά . Είναι και η πρώτη φορά που γράφω εδώ και ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια ...  ;D
Πώ  , πώ τόσες πολλές φατσούλες να διαλέξω που μπερδεύτηκα ... !

Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία πρώτα και τη συμμετοχή σας έπειτα . Περίμενα περισσότερες συμμετοχές φέτος μιάς και δέν βρίσκω το λόγο να μήν παρευρεθείς σε μιά εκδήλωση που έχει αποδείξει πως είναι Καλή με αξιέπαινα δώρα άν και ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι της Ομοσπονδίας ...

Ελπίζω να βρούμε όλοι το κουράγιο να συνεχίσουμε Ακάθεκτοι ...

Απόστολος
(aka DM)      
Τρύφωνας

DELTA MAN νέος Συνεργάτης

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Ευχαριστούμε Απόστολε, και για τίς καθιερωμένες πλέον όμορφες συναντήσεις-εκδηλώσεις και για τα καλά σου λόγια για τις μοντελιστικές μας προσπάθειες. Θα είναι πολύτιμη η συμβολή σου εδώ για να μας παρουσιάζεις τις υπεροχες πτέρυγές σου, μια δουλειά ελληνική με πολλούς πιστεύω υποστηρικτές.
Καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα.
ΜΦΧ
Τρύφωνας

Συνημμένα
P4130046.JPG
P4130046.JPG (42.31 KiB) Προβλήθηκε 36 φορές
Γιάννης Ζαφείρης

Απόστολε καλώς ήρθες στo http://www.petame.gr
.

Το μήνυμα σου διαχωρίστηκε προκειμένου να σε καλως-ορίσουμε στον εδώ κατάλληλο χώρο, να σε ευχαριστήσουμε για τη συντροφιά σου και να σου ευχηθούμε καλή δύναμη στα "καθήκοντα" σου στα Ηλεκτρικά Αεροπλάνα - Foamies - Πτέρυγες

Στην πορεία του "διαχωρισμού" διαπίστωσα ότι αναφερόσουν στο "Πανηγύρι των Ηλεκτρικών" και η αναφορά εδώ, μάλλον μοιάζει άστοχη.
Απολογούμαι, γιατί ευθύνομαι εγώ ::)

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις σου και την πολύτιμη βοήθειά σου.
Να είσαι γερός
MihasP

Δημοσίευση από MihasP »

kalispera kai apo emena!
Eyxome kali arxi kai kali synexeia se olous sas! ^-^
Κατερίνα Κεχαγιά

Δημοσίευση από Κατερίνα Κεχαγιά »

έγραψε:
kalispera kai apo emena!
Eyxome kali arxi kai kali synexeia se olous sas! ^-^

Καλησπέρα MihasP και καλώσορισες στο http://www.petame.gr
^-^
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου και σου ευχόμαστε και εμείς να απολάυσεις την περιήγηση σου, στο χώρο.

Θα ήθελα μόνο να σε παρακαλέσω να αποφύγεις τα greeklish.
Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες, ώστε να μετατραπούν στα greeklish σε Ελληνικά, αν θελήσεις μπορείς να βρεις εδώ
.

Για οποιαδήποτε απορία είτε διευκρίνηση μη διστάσεις να ρωτήσεις.
MihasP

Δημοσίευση από MihasP »

Ok!! καλυτερα τωρα;;

Πεταμε; <++>
Κατερίνα Κεχαγιά

έγραψε:
Ok!! καλυτερα τωρα;;

Πεταμε; <++>

Αμέ!! @P@
KostasG

Δημοσίευση από KostasG »

Hello! σας καλωσοριζω και εγω στην ωραία μου παρέα ;D
Κατερίνα Κεχαγιά

έγραψε:
Hello! σας καλωσοριζω και εγω στην ωραία μου παρέα ;D

KostasG, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ, στην ωράια μας παρέα!! ;;)

Κάνε μια τσάρκα και ψάξε για ό,τι σε ενδιαφέρει. Αν χαθείς ανάμεσα στους πίνακες και τις υποκατηγορίες, ρίξε μια φωνή. Θα βρεθούν πολλοί που θα χαρούν να σε βοηθήσουν.

Καλωσόρισες!!!
aeroporos

Δημοσίευση από aeroporos »

Καλησπερα και απο εμενα φιλοι μοντελιστες @P@

Η παρεα σας ειναι καλη και πιστευω να μου δωσετε πληροφοριες :-**

(Σας βρηκα απο google)
Γιάννης Ζαφείρης

Καλώς ...έφτασες στο http://www.petame.gr
aeroporos
Ξεκινάς χρησιμοποιώντας την "αναζήτηση" του "petame" γιατί ίσως οι πληροφορίες που αναζητάς, να υπάρχουν ήδη.

Αν παρόλα αυτά χρειαστείς οτιδήποτε, υπάρχουν πολλοί και άξιοι μοντελιστές πρόθυμοι να σου πουν τη γνώμη τους.

Καλή "διαμονή" ;;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”