Πρωτη και τελευταια πτηση του Vibe 90
Απ: Πρωτη και τελευταια πτηση του Vibe 90
Γκαντεμιές τι να πεις. Ελπίζω να πας καλύτερα στο μέλλον.
Είχαμε και μεις γκαντεμιές...
Το Σάββατο ήρθε και ο Mickynoise Λαμία και πετάξαμε!!!
Στο τέλος όμως έπεσε το 600 ηλεκτρικό του Νίκου (φωτο) που γνώρισες στο Μπράλλο Σότε, πάνω στο αμάξι μου!!! Γμτ..!!! Ru@%
Χχε χε, δεν ξαναπαίρνω αμάξι στο αεροδρόμιο, με το βεσπάκι !!!! Τι να πρωτο πληρώσουμε!!!
Στο τέλος όμως έπεσε το 600 ηλεκτρικό του Νίκου (φωτο) που γνώρισες στο Μπράλλο Σότε, πάνω στο αμάξι μου!!! Γμτ..!!! Ru@%
Χχε χε, δεν ξαναπαίρνω αμάξι στο αεροδρόμιο, με το βεσπάκι !!!! Τι να πρωτο πληρώσουμε!!!
- Συνημμένα
-
- CarKiller.jpg (117.71 KiB) Προβλήθηκε 99 φορές
έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς με τέτοια άτομα, είναι η απόλυτη περιφρόνηση. Αν παλι ο τύπος επιμένει και γίνεται ενοχλητικός ,δεν είναι δύσκολο να του δείξει κάποιος ότι επίκειται προσαρμογή ελικοπτερικού boom στην κάτω απόληξη του πεπτικού του συστήματος.
Σε καμιά περίπτωση δεν προσπαθούμε να πιάσουμε κουβέντα με όρους λογικής. Γιατί όταν κάποιος χρησιμοποιεί επιχειρήματα του τύπου "κάτσε εσύ από κάτω να με ματιάσεις" κι εμείς παίξουμε το παιγνίδι του, αργά η γρήγορα θα πέσουμε στο επίπεδό του και θα χάσουμε λόγω απειρίας. Δεν πιάνουμε κουβέντα λοιπόν ,απλά τους περιφρονούμε και αν γίνονται ενοχλητικοί τους απομακρύνουμε.
Κατανοώ ότι υπάρχουν μερικοί τύποι, που και μόνο που τους βλέπουμε μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Μα και αυτοί ακριβώς αυτό θέλουν. Ας μην τους κάνουμε λοιπόν τη χάρη και ας πετάμε τα μοντέλα μας με ηρεμία γιατί τα νεύρα αλλά και η οποιαδήποτε αρνητική προδιάθεση κατά την πτήση ,οδηγούν στην καταστροφή.
Εχουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε στις αλάνες. Ας μην σπαταλάμε το χρόνο μας με ανεπρόκοπους.
Φιλικά Κώστας.
Κωστα κι εγω ετσι θα κανω τελικα γιατι μεσα απο τη συζητηση οσο περιεργο και αν φαινεται μου περασανε και το καλοσκεφτηκα κιολας το θεμα.Τωρα αν μου τη δωσει και τον κυνηγαω με το synergy να του κοψω το λαιμο δεν το ξερω.Παντως εχεις δικιο..
έγραψε:
Γκαντεμιές τι να πεις. Ελπίζω να πας καλύτερα στο μέλλον.
Κριμα Ηλια ελπιζω ναμην επαθε μεγαλη ζημια το 600(αλλιως φαινεται βεβαια αλλα...)
Τωρα για το αμξι τι να σου πω.Ολοκληρος διαδρομος εκει βρηκε και επεσε :-?
Καλά να είμαστε!!! ^hola^
Ανυπομονώ τα δω το Synergy!!!!
Ανυπομονώ τα δω το Synergy!!!!
Μιχαλη και Ηλια δεν κατηφοριζετε προς τα εδω να κανουμε avant premiere στο synergy? <++>
Aμα δεν έχουμε δουλειά και έχουμε λεφτάκια γιατί όχι;
Δεν θα μας κακόπεφτε Κεφαλλονιά. Πάντως φέτος καλοκαίρι σίγουρα θα έρθω και για μπανάκια Σότε...
Να σου πω πάντως πως μόλις ήρθε ο Μιχάλης ο Νίκος έσπασε το φορμόζα του αεροπλανάκι και μετά το 600 χαχαχαχαχαχαχαχα ...
Λες....; :-&&
Μπα , πλάκα κάνω , είχε ξανάρθει και δεν σπάσαμε!!! χαχαχα Είναι εξωτερικό τώρα και δε βλέπει να γελάσουμε!!!
Δεν θα μας κακόπεφτε Κεφαλλονιά. Πάντως φέτος καλοκαίρι σίγουρα θα έρθω και για μπανάκια Σότε...
Να σου πω πάντως πως μόλις ήρθε ο Μιχάλης ο Νίκος έσπασε το φορμόζα του αεροπλανάκι και μετά το 600 χαχαχαχαχαχαχαχα ...
Λες....; :-&&
Μπα , πλάκα κάνω , είχε ξανάρθει και δεν σπάσαμε!!! χαχαχα Είναι εξωτερικό τώρα και δε βλέπει να γελάσουμε!!!
Ολο ταξιδια ειναι ο κ...φαρδος.Εχουν δει τα ματια του....
Οποτε θελετε το νησι ειναι πιατο...ενα τηλεφωνο μονο ^hola^
Οποτε θελετε το νησι ειναι πιατο...ενα τηλεφωνο μονο ^hola^
Σοτε βαλε και κανενα μπλε ματακι επανω στο Ε/Π,ποτε δεν ξερεις. :>)
έγραψε:
Σοτε βαλε και κανενα μπλε ματακι επανω στο Ε/Π,ποτε δεν ξερεις. :>)
Τα πιστεύεις ή όχι ή είναι απλή σύμπτωση, δεν χάνεις τίποτα... ίσως και να πιάνει!