Κανα νεο με το Aurora?
-
Απ: Κανα νεο με το Aurora?
to aurora file mou to perimeno kai ego mporis na to deis sto hobbyworld to opio exoun ena ekthesiako kai to doulevoun kiolas ta paidia mporis na pas apo eki an menis athina na to deis flyfada nomizo einai to magazi oute ego to exo dei apo konta
Για εμας που δεν ειμαστε στην αθηνα? και Ok στο μαγαζι αλλα ξερετε αν θα κυκλοφορησει?
-
pilot 143 για σου, ολα τα λεφτα ειναι τα video :)>)>) αλλα ο μπομπιρας δεν παιζοτανε :/)- δηλαδη στα 15 τι θα κανει. μπραβο παντος που τα κατεβασες για να τα δουμε.
έγραψε:
to aurora file mou to perimeno kai ego mporis na to deis sto hobbyworld to opio exoun ena ekthesiako kai to doulevoun kiolas ta paidia
Heli,
Hobbytrip ειναι το μαγαζι, οχι Hobbyworld.
ipotithete oti foraei ta kalitera systimata apo ola ta elikoptera pano tou & gia afto ixe problimata me etereies toso kairo.Pantos mi biastite. Afiste na bgalei prota tis paidikes arosties
ολονυχτις το χτίζανε το βραδι
Γενικα μονο σε αγωνζομενους το βλεπω παντως.Ναι ειναι καλο αλλα ολη αυτη η καθυστερηση εμενα δεν μου φαινεται καλη.Πηδαει την μια ημεροηνια εμφανισης μετα την αλλη.Πολυ λογος για το τιποτα μου κανει.Στο κατω κατω της γραφης ειμαστε τοσο καλοι ωστε να θελουμε το καλυτερο?
Εγω μετα απο αυτα που εχω περασει τους τελευταιους δυο μηνες πανταως χιλιες φορες να παρω ενα ραππυ 90 και να ξερω οτι θα βρω ανταλακτικα και αναβαθμισεις παρα να περιμενω ενα flybar δυο μηνες.
Μν ξεχναμε οτι υπαρχουν κι αλλα ε/π στην αγορα που κατα την γνωμη μου ειναι και καλυτερα και πιο ομορφα και αντεχουν περισσοτερο.Αν ειχα χρηματα και ηθελα να παρω και 2ο 90 θα διαλεγα σιγουρα stratus η fury extreme σε αυτη την τιμη.Δεν διαφιμιζω προιοντα αλλα απο τη στιγμη που ειδα τι κανει ο Bobby Watts με δαυτα ξεφυγα.Ουτε στον υπνο μας παλικαρια.Τρελλο tail slide με καθετη καθοδο απο τα 100 μετρα και αλλαγη κατευθυνσης στο μετρο απο το εδαφος.....ημαρτον :-)
Κατα το 2012 θα το δουμε το aurora η μπορει και να βγαλει στο ενδιαμεσο καινουργιο μοντελο ωστε να περιμενουμε αλλα 5-6 χρονια μ εχρι να το δουμε.
Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι να δεσει στην αγορα η τεχνολογια του θα εχει πιασει πατο.
Σκεφτειτε και αυτο.....
Εγω μετα απο αυτα που εχω περασει τους τελευταιους δυο μηνες πανταως χιλιες φορες να παρω ενα ραππυ 90 και να ξερω οτι θα βρω ανταλακτικα και αναβαθμισεις παρα να περιμενω ενα flybar δυο μηνες.
Μν ξεχναμε οτι υπαρχουν κι αλλα ε/π στην αγορα που κατα την γνωμη μου ειναι και καλυτερα και πιο ομορφα και αντεχουν περισσοτερο.Αν ειχα χρηματα και ηθελα να παρω και 2ο 90 θα διαλεγα σιγουρα stratus η fury extreme σε αυτη την τιμη.Δεν διαφιμιζω προιοντα αλλα απο τη στιγμη που ειδα τι κανει ο Bobby Watts με δαυτα ξεφυγα.Ουτε στον υπνο μας παλικαρια.Τρελλο tail slide με καθετη καθοδο απο τα 100 μετρα και αλλαγη κατευθυνσης στο μετρο απο το εδαφος.....ημαρτον :-)
Κατα το 2012 θα το δουμε το aurora η μπορει και να βγαλει στο ενδιαμεσο καινουργιο μοντελο ωστε να περιμενουμε αλλα 5-6 χρονια μ εχρι να το δουμε.
Το σιγουρο ειναι οτι μεχρι να δεσει στην αγορα η τεχνολογια του θα εχει πιασει πατο.
Σκεφτειτε και αυτο.....
Μέχρι να έρθει ...θα έχουμε φύγει εμείς ;D
Καλα δε βαρεθήκατε να το περιμένετε; Ούτε χρυσό να ήτανε :-&&
Με συγχωρήτε τώρα, έχω μια δουλειά :-bb
Παιδια, ειναι υπεροχη ελικοπτεραρα δεν το συζητω.
Ειμαι στην αρχη εγω ακομα, αλλα αν ενιωθα ετοιμος να το πεταξω (και οχι να το σπασω ^-^), θα εκανα τον γυρο του πλανητη για να το βρω. Τελειο, τελειο, τελειο!!
Αντε να το δουμε και απο κοντα επιτελους! <++>
Ειμαι στην αρχη εγω ακομα, αλλα αν ενιωθα ετοιμος να το πεταξω (και οχι να το σπασω ^-^), θα εκανα τον γυρο του πλανητη για να το βρω. Τελειο, τελειο, τελειο!!
Αντε να το δουμε και απο κοντα επιτελους! <++>
έγραψε:
Μέχρι να έρθει ...θα έχουμε φύγει εμείς ;D
Καλα ρε μανωλακη κανε τα :-bb σου και τα λεμε μετα. ^-^
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΤΩΣΗ
- Συνημμένα
-
- San_Diego_FF_08_129.jpg (86.95 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές