Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Απ: Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Θα ηθελα αν γινοταν να μου στειλεις αυτο το σαιτ με τα χρωματα και αν υπαρχει καποιο για οδηγιες απειδη δεν βρηκα!!Και εχω καποιες αποριες ειδικα με τον τροπο που μπαινουν τα πηδαλια,το κανοπι,το φαιργολ.Σε γενικα πλαισια ειναι δυσκολη η κατασκευη του?Θυμασαι ποσο εκανε το πιλοτηριο?Ηρθε με τα οργανα μεσα κτλ?
λιγο ακριβος αλλα εχει τα παντα
http://www.fighteraces.co.uk/
πας στo πλαινο μενου και επιλεγεις scale accessories αλλα γνωμη μου μην ψωνισεις ακομα τιποτα γιατι ακομα ψαχνω να βρω απο usa για καλυτερες τιμες (περνω μονο οτι ειναι απαραιτητο για πρωτη πτηση)
Συμβουλη δεν κολας τιποτα αν δεν εισαι 100% σιγουρος
τωρα για κατασκευη εχω μονο για το Α8
http://www.evoshangar.com/
http://www.fighteraces.co.uk/
πας στo πλαινο μενου και επιλεγεις scale accessories αλλα γνωμη μου μην ψωνισεις ακομα τιποτα γιατι ακομα ψαχνω να βρω απο usa για καλυτερες τιμες (περνω μονο οτι ειναι απαραιτητο για πρωτη πτηση)
Συμβουλη δεν κολας τιποτα αν δεν εισαι 100% σιγουρος
τωρα για κατασκευη εχω μονο για το Α8
http://www.evoshangar.com/
Αυτο το γνωριζω και απο τα υπολοιπα μοντελα.Ειναι και λιγο μυστηριο αυτο.Δε μπορω να καταλαβω πως δενουν και δουλευουν τα πηδαλια!!!!!
Σε ευχαριστω για τα σαιτ.
Σε ευχαριστω για τα σαιτ.
Ειδα οτι αυτος που εχει και το πιλοτηριο στην Αγγλια φερνει και ριτρακτ της σιερα.Μηπως ξερεις αν φερνει ολα τα ριτρακτ της σιερρα?Επειδη θελω για το υτ 109 που εχω!!!Ειχα ρωτησει στην Αμερικη αν φερνουν Ευρωπη αλλα δεν πηρα απαντηση!!
Και αλλη μια ερωτηση που με βασανιζει.Ειναι το θεμα της μπαταριας.Τι μπαταρια θα παιξει διχως προβλημα στο μοντελο?Επειδη θα εχει πολλα και ισχυρα σερβο θελει και την αναλογη μπαταρια να μπορει να τα σηκωνει χωρις πτωση τασεως κτλ.Καμια ιδεα?
Φυσικα LIPO με Regulator η αν δεν θελεις lipo Θα βαλεις τις ENELOOP της sanyo. Θα γραψω ενα αρθρο για αυτες συντομα.
-
Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
έγραψε:
Φυσικα LIPO με Regulator η αν δεν θελεις lipo Θα βαλεις τις ENELOOP της sanyo.
Θα γραψω ενα αρθρο για αυτες συντομα.
Αναμένουμε νεότερα ʼγγελε. Πέρασε καιρός ::)
Το θεμα ειναι οτι εχω δει να παιζει γιγας αεροπλανο με ΝΙΜΗ 3300 λλα με στοιχεια σαμπ σε.Τα οποια σηκωνουν πολυ πραμα.Πιο παλια πεταγε με τις κανονικες ΝΙΜΗ 1800 χωρις προβλημα κανενα.Το εχω δει και στην πραξη.Και ηταν ακροβατικο σκαφος με 9.5κιλα σερβο απανω!!!!Τωρα δε ξερω.Μπλεξιμο!!!!
Οταν φθασεις στο σημειο να θες μπαταριες ,να το ξανασυζητησουμε.Να δεις τι βαρος θα ειναι το μοντελο σου ,τι βαρος μπαταριας θα θες,και ολα τουτα που ακομα ειναι νωρις.
Και απο οτι φανταζομαι μεχρι που θα εχει η φτασει η τεχνολογια μεχρι να το φτιαξω!!!!
Απάντηση: Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Εμαθα πως στο χομπιμποξ το Σεπτεμβριο θα πεταει ενα 190 του Sist.Ειναι αληθεια?Αν ναι θελω μια ιδεα για το πως εχετε φτιαξει το elevator.Εχω κανει μια αρχη και στο δικο μου και πιστευω σε καποια πραγματα θα χρειαστω βοηθεια!!!
Ειναι το πρωτο μου πραγματικο scale!!!
Ειναι το πρωτο μου πραγματικο scale!!!
Μηπως εχετε φυγει για διακοπες?Θα τις δειτε μαζεμενες τις ερωτησεις.Αλλη μια εχω.Ξερετε τι φορτιση πτερυγας εχει το d9?
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το Σ/Κ που μας πέρασε έγινε και η "παρθενική" πτήση του FW-190 sist modellbau του φίλου σκεϊλίστα Μιχάλη Βερυγάκη. Αν και δεν ήμουν παρών λόγο ασθενείας μου, έμαθα οτι η πτήση πήγε πάρα πολύ καλά και το Φόκε Βουλφ ήταν τέρας σταθερότητας. Υπάρχει βίντεο που τράβηξε ο φίλος Ντίνος Μπαλάνος και θα το ποστάρει λίαν συντόμως!
ΜΦΧ
Τρύφωνας
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Τρυφωνα περιμενω με τρελη λαχταρα!!Το ειχα μαθει και εγω απο το Θαναση αλλα πηρα να μαθω τι εγινε κτλ και ειχε φυγει με αδεια.Αυτο που με τρωει πιο πολυ ειναι η αποσταση που χρειαστηκε για απογειωση, προσγειωση καθως επισης και η ταχυτητα προσγειωσης!!!
Θελω να δω και τι χρωματα το βαψατε.Εγω θα στειλω μερικες φωτο για το πως θα βγει το δικο μου.
Θελω να δω και τι χρωματα το βαψατε.Εγω θα στειλω μερικες φωτο για το πως θα βγει το δικο μου.
μια ειναι αυτη
- Συνημμένα
-
- 2008-06-10_002744_DSCF6121.jpg (30.91 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
-
- 2008-06-10_002638_DSCF6126.jpg (50.24 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές