Μοντάρισμα pack μπαταριών

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Μοντάρισμα pack μπαταριών

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

......αυτό που ρωτάς έχει αναφερθεί παραπάνω αλλά συνοψίζοντας θα σου οτι χρειάζεσαι πάνω απο 25W για να γίνει άμεσα η κόλληση για να μη πάρουν τα στοιχεία θερμοκρασία (εγώ βάζω 80 W)
Προετοίμασε τα καλώδια με γάνωμα και τρίψε καλά τους πόλους των μπαταριών και γάνωσε για να πιάσει ευκολα και σωστά η κόλληση
Αν δεν σου πιάσει αμέσως περίμενε να κρυώσουν και ξανα προσπάθησε
Τα καλώδια δεν χρειάζεται να είναι και πολύ χονδρά αφού θα περάσουν το πολύ 2-2,5Α

Τι πακ και για πια περίπτωση ετοιμάζεις ? _P_P
Panoulio

Δημοσίευση από Panoulio »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ......αυτό που ρωτάς έχει αναφερθεί παραπάνω αλλά συνοψίζοντας θα σου οτι χρειάζεσαι πάνω απο 25W για να γίνει άμεσα η κόλληση για να μη πάρουν τα στοιχεία θερμοκρασία (εγώ βάζω 80 W)
Προετοίμασε τα καλώδια με γάνωμα και τρίψε καλά τους πόλους των μπαταριών και γάνωσε για να πιάσει ευκολα και σωστά η κόλληση
Αν δεν σου πιάσει αμέσως περίμενε να κρυώσουν και ξανα προσπάθησε
Τα καλώδια δεν χρειάζεται να είναι και πολύ χονδρά αφού θα περάσουν το πολύ 2-2,5Α

Τι πακ και για πια περίπτωση ετοιμάζεις ? _P_P

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΣΤΗ , ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ.
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΠΕΤΑΜΕ" .
Δεν επιτρέπεται η γραφή με κεφαλαίους χαρακτήρες σε κανένα σημείο της δημόσιας συζήτησης.
Απαγορεύονται οι κεφαλαίοι χαρακτήρες για χρήση είτε στο σώμα των μηνυμάτων των μελών, είτε στον τίτλο των νέων threads που δημιουργούνται.
Μηνύματα γραμμένα εξ'ολοκλήρου με μεγάλα γράμματα, θα διαγράφονται .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”