σωστός χειρισμός πομπού rc

tasos3d

Απάντηση: σωστός χειρισμός πομπού rc

Δημοσίευση από tasos3d »

sorry.χρονια πολλα.ελεγα και πριν οτι αυτο μου ετρωγε και εμενα το μυαλο μου το πωσ ειναι σωστο να δυο πεταμε αλλα ωσες φορεσ πρωσπαθησα και με τα 2 δακτυλα ποτε δεν το καταφερα και μαλιστα ειχα και μια πτωση μικρη ευτηχως.αλλα τωρα που διαβασα και τα αλλα μηνυματα θα πεταω με τους αντιχειρες.:D
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Τάσο και εγώ με τους αντίχειρες πετάω ...........αν και προσπάθησα να πετάξω και με τα δάκτυλα δέν τα κατάφερα
όμως αν έχεις simulator θα διαπιστώσεις ότι με τα δάκτυλα έχεις δυνατότητα για ποιο μικρομετρικές κινήσεις
Όλα συνήθεια είναι αλλά αν ξεκινά κάποιος τώρα του προτείνω τα δάκτυλα ως σωστότερη διαδικασία χειρισμού
tasos3d

Δημοσίευση από tasos3d »

καλησπερα.εχω simulator αλλα ειναι για εμενα ειναι πολυ διαφορετικα εκει παρα στο να πεταω κανονικα.ισωσ επειδη απο παλια ετσι χειριζομαι τα rc.
tasos3d

Δημοσίευση από tasos3d »

το βιντεακι που ανεβασε ο jaames74 ειναι πραγματικα ενα ονειρο και για εμενα που δεν πεταω 3d πραγματικα εχω παθει πλακα.τελικα εχετε απολυτο δικιο ειναι οτι βολευει τον καθενα
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Kαλημέρα και από εδώ...Γενικό συμπέρασμα νομίζω ότι είναι το γεγονός ότι ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει....Εγώ προσπαθώ και με τους δύο τρόπους πάντως. Επίσης πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ,όταν κάποιος ξεκινάει με ελικόπτερο αντί αεροπλάνο πρέπει να κάνει λιγότερες "μπαστουνιές" οπότε όπως του βγαίνει του καθενός..._P_P
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Ωραίο θέμα, που σηκώνει.....πολύ κουβέντα και απόψεις._Β_Ο
Θα επανέλθω, μετά το Πάσχα, με πολύ όρεξη για....... συζήτηση@P@
Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλο τον κόσμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”