set up

μανος

Απάντηση: set up

Δημοσίευση από μανος »

εχεις δικιο θελει περιπου 3 cm,βαση δεν εχω παρα μονο του παλιου μοτερ και δεν κανει με τιποτα,οσο για φοτο θα προσπαθησω αργοτερα,ευχαριστω
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Αν δεν κάνω λάθος η Artech βάζει "καμπανίτσες" και χρησημοποιεί τις πλαστικές (απαραδεκτες) βασεις?

Μην κολλας, μπορείς να φτιάξεις από κοντρα πλακέ μια βαση και θα ειναι μια χαρά.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

θα προσπαθησω να ταιριαξω την πλαστηκια τις μανας του με μια αλλη για brushless που εχω.(κοψε ραψε,ενωσε).αν δεν τα καταφερω θα προσπαθησω με ξυλο,πρωτα θα δοκιμασω το πρωτο γιατι ετσι δεν θα χασω τα κεντρα(θα μου το φερει η μιση παλια βαση που θα εχει απομεινει) και αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

βοηθεια,εβαλα το μοτερακι τα συνδεσα,δουλευουν ολα εκτος απο το μοτερ.ανοιγω γκαζι προσπαθει το μοτερ να παρει στροφη αλλα τιποτα μετα απο 4-5sec σταματαει εντελως,τι λετε?τι εχει ο ασθενεις? θα ζησει?τι λαθος εχω κανει?
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

μανος έγραψε: βοηθεια,εβαλα το μοτερακι τα συνδεσα,δουλευουν ολα εκτος απο το μοτερ.ανοιγω γκαζι προσπαθει το μοτερ να παρει στροφη αλλα τιποτα μετα απο 4-5sec σταματαει εντελως,τι λετε?τι εχει ο ασθενεις? θα ζησει?τι λαθος εχω κανει?

Μαλον ενα από τα 3 καλόδια δεν κάνει καλή επαφή. Ελεγξε τις επαφές.
Αν και πάλυ δεν "παιζει" έλεγξε το esc και την μπαταρία.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

καλημερα,οι επαφες φαινονται μια χαρα,η μπαταρια καινουρια φορτισμενη μια χαρα οσο για το esc δεν ξερω πως να το ελεγξω και τι να δω.καινουριο ειναι μια χαρα φαινεται.
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

Δοκίμασε να κάνεις reverse το κανάλι.
μανος

Δημοσίευση από μανος »

εκανα και reverse αλλα τιποτα!!!κατι μου ξεφευγει,αλλα τι?δινω γκαζι ακουγεται ενα τι,τι,τι απο το ΜΟΤΕΡ προσπαθει να παρει στροφη,λιγο εμπρος λιγο πισω μεχρι που σταματαει τελειως και δεν ακουγεται τιποτα
asterixx25

Δημοσίευση από asterixx25 »

Άνοιξε τον πομπό με το stick του γκαζιού στη θέση idle.

Στη συνέχεια σύνδεσε την μπαταρία στο esc και μετά άνοιξε το δέκτη.

Δώσε λίγο-λίγο γκάζι να ξεκινήσει το μοτέρ μέχρι να πάρει φούλ στροφές.

Άν δεν γίνει κάτι, κάνε reverse στο κάναλι του γκαζιού, και επανέλαβε τη διαδικασία.

Άν το μοτέρ κλωτσάει υπάρχει η περίπτωση να κάηκε κάποια φάση ή ακόμα να κάηκε και το esc.

(Αν μπορείς δίνε και φωτογραφίες για να γίνεσαι πιο κατανοητός)
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

δοκίμασε να κατεβάσεις και το τριμ του γκαζιου πρίν βάλεις μπαταρία ...........ακριβώς το ίδιο τι τι τι και μετά τρέμουλο το έχω ξαναδεί σε turnigy esc
σε κάποιες περιπτώσεις βλέπει ανοικτό γκάζι δεν κλειδώνει και σου τινάζει το νευρικό σύστημα
............και διπλη ματιά στις επαφές sos
μανος

Δημοσίευση από μανος »

εχετε δικιο τελικαμια επαφη δεν ειχε κολληθει καλα απο το μαγαζι που το αγορασα,δεν φαινοταν γιατι ειχε το μακαρονι απο πανω.το αεροπλανο το εδεσα και περιμενω το σ/κ για πτηση σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας ηταν σημαντικη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Moteur - Speed Controls”