Αγορα ηλεκτρικο 50αρη,Hirobo sdx vs Trex 600

iliaskak

Απάντηση: Αγορα ηλεκτρικο 50αρη,Hirobo sdx vs Trex 600

Δημοσίευση από iliaskak »

savasp30 έγραψε: Τα ηλεκτρονικά τα είχα οπότε το κόστος ήταν μηδαμινό , τον συμπλεκτη τον χρησιμοποιώ όπως τον έχει και το κιτ της χιρομπο, επίσης ο ήχος είναι σαν να παίρνει μπρος τουρμπινα

Τοτε να σε ζαλισω λιγο ακομα, μεταξυ τους συγκριση τρεξ 550 χιρομπο τι γινεται που κερδιζει κ που χανει το καθε μοντελο σε συντηρηση στο πως πεταει στην αισθηση που σου δινει μια γενικη απαντηση καθαρα προσωπικη αφου τα εχεις κ τα 2.
savasp30

Δημοσίευση από savasp30 »

Ανάμεσα σε αυτά τα δυο νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση, έχουν διάφορα σε μέγεθος και επίσης έχουν άλλη πτητικη ικανότητα, το τρέξ προορίζεται για 3d και οι κινήσεις του είναι ξυράφι, είναι ποιο ελαφρύ έχει ποιο δυνατό σετ απ. Τέλος σε σχέση με το χιρομπο χρησιμοποιεί 6σελη μπαταρια. Το sdx απο την άλλη έχει δυνατότητες απο 3d μέχρι και πτήση αρχαριου εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις και τις ικανότητες του χειριστή. Τέλος η συντήρηση και τα ανταλακτικα σε τιμές είναι περίπου τα ίδια. Στα align έχεις πολλές επιλογές γιατί σχεδόν υπάρχουν παντού ενώ στο χιρομπο δεν έχεις τόσες πολλές επιλογές.
savasp30

Το χιρομπο στον αέρα σου δίνει την αίσθηση ότι κινείται σε ράγες!!!
iliaskak

savasp30 έγραψε: Το χιρομπο στον αέρα σου δίνει την αίσθηση ότι κινείται σε ράγες!!!

Αυτο το γουσταρω παρα πολυ που λες τωρα εχω δει βιντεο του Γιαννη που το κανει να κινειται πιο ξυραφι κ απο τρεξ ομως αυτη ειναι δικη του ικανοτητα κ απεχω πολυ απο αυτον,οποτε το χιρομπο θα με μαθει καλυτερα στα μυστικα του 3d? Στο λεω γιατι το μινι τιταν που εχω ειναι φτερο στον ανεμο δεν σου δεινει δυνατοτητα ουτε για κλασμα χαλαρωσης ομως δεν το κατηγορω το set up του ειναι χαλαρο κ θελω τωρα να το κανω απολυτο για τα δικα του μετρα παντα, ξερω οτι ~!!τρεξ 450 δεν ειναι.
Nickolas

Δημοσίευση από Nickolas »

iliaskak έγραψε: Αυτο το γουσταρω παρα πολυ που λες τωρα εχω δει βιντεο του Γιαννη που το κανει να κινειται πιο ξυραφι κ απο τρεξ ομως αυτη ειναι δικη του ικανοτητα κ απεχω πολυ απο αυτον,οποτε το χιρομπο θα με μαθει καλυτερα στα μυστικα του 3d? Στο λεω γιατι το μινι τιταν που εχω ειναι φτερο στον ανεμο δεν σου δεινει δυνατοτητα ουτε για κλασμα χαλαρωσης ομως δεν το κατηγορω το set up του ειναι χαλαρο κ θελω τωρα να το κανω απολυτο για τα δικα του μετρα παντα, ξερω οτι ~!!τρεξ 450 δεν ειναι.

το τιναν για να γυνει ξυραφη θελει να του βαλεις τις πρασινες παντλες κ η κεφαλη να τιν κανεις μεταλικια.κ μετα παιζεις με τις μοιρες στο cyclin.εμενα αυτι τιν εντηπωση μου εχει δωσει.αν κανω λαθως ας με διαψευση καποιος που ξερει ποιω πολλα απο μενα::)
iliaskak

Nickolas έγραψε: το τιναν για να γυνει ξυραφη θελει να του βαλεις τις πρασινες παντλες κ η κεφαλη να τιν κανεις μεταλικια.κ μετα παιζεις με τις μοιρες στο cyclin.εμενα αυτι τιν εντηπωση μου εχει δωσει.αν κανω λαθως ας με διαψευση καποιος::)

Νομιζω οτι με ανθρακονημα στα paddles γινεται ακομα πιο γρηγορο κ ζυγισμενο, εχω αλλαξει το expo κ εχει γινει νευροσπαστο οπως το γουσταρω δηλαδη ομως ουτε εγω ειμαι ο εμπειρος απλα μου αρεσε πολυ χτες κ σημερα, ο χρονος θα δειξει.^%^
iliaskak

savasp30 έγραψε: Στην κατοχη μου εχω και ενα τρεξ 550 3G το οποιο ειναι τελειο, για το 600 δεν μπορω να πω κατι.

Τωρα να σου πω κ ενα μυστικο ,το 550 ειναι η κρυφη επιλογη λογω κοστους των μπαταριων κοιταζω τα αλλα 2 γιατι πραγματικα μου αρεσουν κ ακομα ζυγιζω τα πραγματα,τα μεγαλα θελουν 2 μταταριες κ αυτο δεν ειναι κ τοσο οικονομικο.Ξεσκεπασες το κρυφο μου σχεδιο το τρεξ 550 3G οποτε θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα του flybarless,ειναι πιο ευκολο θελει αλλο χειρισμο?

Καλη χρονια με υγεια σε σενα κ την οικογενεια σου.

Φιλικα Ηλιας.{:)}
savasp30

iliaskak έγραψε: Τωρα να σου πω κ ενα μυστικο ,το 550 ειναι η κρυφη επιλογη λογω κοστους των μπαταριων κοιταζω τα αλλα 2 γιατι πραγματικα μου αρεσουν κ ακομα ζυγιζω τα πραγματα,τα μεγαλα θελουν 2 μταταριες κ αυτο δεν ειναι κ τοσο οικονομικο.Ξεσκεπασες το κρυφο μου σχεδιο το τρεξ 550 3G οποτε θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα του flybarless,ειναι πιο ευκολο θελει αλλο χειρισμο?

Καλη χρονια με υγεια σε σενα κ την οικογενεια σου.

Φιλικα Ηλιας.{:)}

Καλησπερα, Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υγεια και πολλες πτησεις!!!!
Λοιπον το τρεξ το ειχα παρει χωρις το 3G, το πεταξα κανα μηνα και ειπα να δοκιμασω και το 3G το οποιο μου το εδωσε ενας φιλος που εβαλε στο δικο του BEASTX, το ελικοπτερο ειναι ποιο αμεσο και ποιο γρηγορο εχει αλλη πτηση, γενικα παντως το 550 ειναι πολυ δυνατο σαν ελικοπτερο και στην καθε κινηση σου πρεπει να εχεις προπορεια. Επιπλεον το 550 εκτος απο το σασι ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα ειναι απο το 600. Αρα εχει χαμηλοτερο βαρος με δυνατο σετ απ το οποιο το κανει αρκετα ευελικτο απο το 600.
iliaskak

savasp30 έγραψε: Καλησπερα, Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υγεια και πολλες πτησεις!!!!
Λοιπον το τρεξ το ειχα παρει χωρις το 3G, το πεταξα κανα μηνα και ειπα να δοκιμασω και το 3G το οποιο μου το εδωσε ενας φιλος που εβαλε στο δικο του BEASTX, το ελικοπτερο ειναι ποιο αμεσο και ποιο γρηγορο εχει αλλη πτηση, γενικα παντως το 550 ειναι πολυ δυνατο σαν ελικοπτερο και στην καθε κινηση σου πρεπει να εχεις προπορεια. Επιπλεον το 550 εκτος απο το σασι ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα ειναι απο το 600. Αρα εχει χαμηλοτερο βαρος με δυνατο σετ απ το οποιο το κανει αρκετα ευελικτο απο το 600.

Χρονια πολλα καλη χρονια.
Ποση ωρα μπορεις να πεταξεις με την 6σελη? Καποιος μου ειχε πει οτι το flybarless μοιαζει σαν να παιζεις στο simulator.Εχει βαση η ισχυει απο οτι ακουσεις μην πιστεψεις τιποτα κ απο οτι δεις τα μισα.Οτι ειναι γρηγορο το 550 το πιστευω κ αποτομο ομως σιγουρα πιο σταθερο απο μινι τιταν θα ειναι κ μην ξεχνας οτι ολα φτιαχνονται με λιγο πιο νορμαλ ρυθμισεις στην αρχη νομιζω οτι θα ειναι σπουδαια αλλαγη για μενα,δεν ξερω αν εννοουμαι το ιδιο ως προπορεια αλλα κ το 450 ετσι λειτουργει επειδη ειναι πιο αποτομα κ νευρικα απο τα μεγαλα ε/π.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες ,πραγματικα ειναι μεγαλη βοηθεια για μενα γιατι σαν μικρο παιδι δεν ξερω τι θελω η μαλλον ξερω αλλα η τσεπη φωναζει οτι εχουμε κριση.
Ηλιας._P_P
savasp30

Το 3G δεν είναι βοήθημα για την πτήση, ούτε αυτόματοσ πιλότος αυτό που σου είπανε καμία σχέση, το ελικόπτερο δεν το πετάει αλλα το πετάς! Απλά αυτο που γινότανε μηχανικά τώρα γίνετε ηλεκτρονικά. Και εγώ αλλα ήξερα μέχρι που το είδα.
savasp30

Η διάρκεια πτήσης είναι περίπου 6 με 7 λεπτά στις 2200 στροφές και οι μπαταρίες θέλουν πίσω περίπου το 50%.
iliaskak

savasp30 έγραψε: Το 3G δεν είναι βοήθημα για την πτήση, ούτε αυτόματοσ πιλότος αυτό που σου είπανε καμία σχέση, το ελικόπτερο δεν το πετάει αλλα το πετάς! Απλά αυτο που γινότανε μηχανικά τώρα γίνετε ηλεκτρονικά. Και εγώ αλλα ήξερα μέχρι που το είδα.

Ισως να μην το εθεσα σωστα δεν ειπα οτι πεταει μονο του απλα οτι μοιαζει στο phoenix rc ας πουμε ο χειρισμος οτι γινεται πιο digital οτι πεταει πιο σταθερα απο να εχει flybar κ λιγη ωρα παραπανω πτηση.Παλι περιμανω το σχολιο σου σαν κατοχο του 550.
Ευχαριστω.:o)
iliaskak

Τελικα αγορασα ε/π,ενα trex 600 esp σε αριστη κατασταση με λιγες πτησεις κ με πολυ καλα πραγματα πανω.Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν κ με βοηθησαν με την γνωμη τους κ με την εμπειρια τους.
Καλες πτησεις σε ολους και καλη χρονια με υγεια.

Φιλικα Ηλιας +(*).
iliaskak

sakis.sof έγραψε: Το μήνυμα διαγράφηκε λόγω χρήσης greeklish και κεφαλαίων
Οι κανόνες του petame είναι σαφείς
πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.

Σακη αγορασα το χιρομπο με το κιτ μετατροπης σε ηλεκτρικο κ flybarless θα ηθελα να μαθω εσυ τι ηλεκτρονικα εχεις αν εχεις εξωτ. bec εχω kontrinik esc κ σκεφτομουν να δοκιμασω αυτο αλλα εχω κ τις επιφυλαξεις μου.Γενικα θα ηθελα την γνωμη σου μιας κ εσυ το εχεις πολυ καιρο τωρα κ αν χρειαζεται να προσεχω κατι σε θεμα συντηρησης η οτι εσυ νομιζεις αξιο για σχολιο.

Ευχαριστω εκ των προτερων, φιλικα Ηλιας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”