wilga 2000
Απάντηση: wilga 2000
Δεν μιλάμε για την περιστροφή του μοτέρ, τα γράμματα της προπέλας πρέπει να κοιτάζουν μπροστά.
-
socratesb έγραψε: ↑To μάτι του Αντώνη δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Έτσι που το βλέπω και εγώ ανάποδα είναι. Μπορεί να πετάει αλλά δεν είναι τοποθετημένη σωστά.
Τι να κανω Σωκρατη ? Απλα να τη γυρισω τουμπα ???? Μετα ολα οκ ????
-
socratesb έγραψε: ↑Δεν μιλάμε για την περιστροφή του μοτέρ, τα γράμματα της προπέλας πρέπει να κοιτάζουν μπροστά.
Ενταξει .......... εγω τα εβαλα απο την αρχη να κοιτανε πισω .... `M`
-
Τη γυρισα κιολας ...... Ευχαριστω δασκαλε ......... τι ματι ειναι αυτο που εχεις ...... :,)
Βιλγκαρα (οχι βουλγαρα), το σουπερ ντουπερ μοντελο που πετά και μρ την ελικα αναποδα :D
Μπράβο Ζώη, πολύ καλό εγινε.
Μπράβο Ζώη, πολύ καλό εγινε.
-
Ευχαριστω Γιαννη .... Το ειδαμε κι αυτο !!!!!!!! Εκανα την πρωτη πτηση με την προπελα αναποδα ...... χαχαχαχαχαχα δε παιζομαι τελικα ....... εχω πολυ πλακα ....... α'ι'ντε πρρρρρρρρρρρ .....
ΠΑΡΑΥΤΑ ομως Η ΒΙΛΓΚΑ ΠΕΤΑΞΕ !!!!!!!!!!! +(*)
ΠΑΡΑΥΤΑ ομως Η ΒΙΛΓΚΑ ΠΕΤΑΞΕ !!!!!!!!!!! +(*)
-
Και η προπελα στη θεση της ...... μαζι με την καρδια μου που ειχε παει βολτα ...... Δασκαλεεεεεε τωρα ειναι ενταξει ?????? ^%^^%^^%^
- Συνημμένα
-
- DSC00343a.JPG (80.85 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- DSC00341a.JPG (86.79 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Φαντάσου πως θα πετάει τώρα!!! Θα σκίζει τα δίχτυα χα!χα!χα!
Όσο την βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει η δουλειά που έκανες !!!
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Φαντάσου πως θα πετάει τώρα!!! Θα σκίζει τα δίχτυα χα!χα!χα!
Αντωνη , λεω να παω το βραδυ κρυφα στο γηπεδο και να τα ξηλωσω ολα τα διχτυα ..... να εχω την απλα μου ...... *SAR*
Μάλλον εάν πας βράδυ στο γήπεδο καλύτερα να έχεις κάνει κάποια προσθήκη ακόμα...
http://www.youtube.com/watch?v=_3ZRLyhFjWc
http://www.youtube.com/watch?v=_3ZRLyhFjWc
-
Σωκρατη εγινε πολυ ωραια ...... Μπραβο .........
Ετσι οπως παμε , στο τελος θα γινουν οι Βιλγκες μας τουμπανο ..... ^%^^%^^%^
Ετσι οπως παμε , στο τελος θα γινουν οι Βιλγκες μας τουμπανο ..... ^%^^%^^%^
-
Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Ουάου έγινε τέλεια. Μου έρχετε να πάρω δεύτερη για ανακατασκευή. Απλά μας τάπωσες.
Δεν είναι όμορφη, απλά είναι τέλεια και την έχει αναδείξη σε πολύ όμορφο σκέϊλ αεροπλάνο. Μπράβο σου και πάλι.
Μαριε ..... σ'ευχαριστω πολυ !!!!!!!
wilga 2000
Καλησπερα σας,
Σαν νεος στον χωρο και εγω σημερα απεκτησα το πρώτο μου μοντελο. Ειναι το πανεμορφο Wilga 2000 και απο αυριο θα ξεκινησω το φτιαξιμο!!Η βοήθεια σας μου ειναι πολύτιμη μιας και δεν εχω καμια εμπειρια στο πως θα το φτιαξω...Θελω να πιστευω οτι δεν θα το χαλασω w
Σαν νεος στον χωρο και εγω σημερα απεκτησα το πρώτο μου μοντελο. Ειναι το πανεμορφο Wilga 2000 και απο αυριο θα ξεκινησω το φτιαξιμο!!Η βοήθεια σας μου ειναι πολύτιμη μιας και δεν εχω καμια εμπειρια στο πως θα το φτιαξω...Θελω να πιστευω οτι δεν θα το χαλασω w
HeliWizard
Ευχαριστώ για τις πληροφοριες!
-
Παυλο , καλοριζικη και καλη αρχη !!!!!!!! Σιγουρα θα την ευχαριστηθεις οπως και'γω τη δικη μου .... για οτι βοηθεια χρειαστεις θα ειμαστε εδω !!!!!
Υ.Γ. Κανε SIM οσο μπορεις και βρες καποιον εμπειρο μοντελιστη να σε βοηθησει στις πρωτες πτησεις .... μονος σου ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερεις και ειναι κριμα να απογοητευτεις και να τα παρατησεις !!!!
Υ.Γ. Κανε SIM οσο μπορεις και βρες καποιον εμπειρο μοντελιστη να σε βοηθησει στις πρωτες πτησεις .... μονος σου ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερεις και ειναι κριμα να απογοητευτεις και να τα παρατησεις !!!!