P 51 145cm Foam
Απάντηση: P 51 145cm FOAM
Οκ παιδες, ανεβασα τον δεκτη πίσω από τον πιλότο. Στη θέση για τον ασύρματο. Τώρα ειναι πιο scale το σκάφος, εχει και κεραίες!!!
χαχαχαχα
Το ΣΚ εγιναν και οι πρώτες του πτήσεις. Λίγο πισώβαρο ήταν στην αρχή, και μου "φουσκωνε" στην προσγείωση, αλλα με λίγα βαρίδια ήρθε στα ίσια του!!!
χαχαχαχα
Το ΣΚ εγιναν και οι πρώτες του πτήσεις. Λίγο πισώβαρο ήταν στην αρχή, και μου "φουσκωνε" στην προσγείωση, αλλα με λίγα βαρίδια ήρθε στα ίσια του!!!
Mogolos έγραψε: ↑Οκ παιδες, ανεβασα τον δεκτη πίσω από τον πιλότο. Στην θέση για τον ασήρματο. Τώρα ειναι πιο scale το σκάφος, εχει και κερέες!!!
χαχαχαχα
Τα βαρίδια δεν είπες που τα βρήκες :P, να δω ποτέ θα με ακούσετε αντί για βαρυδια βαρύτερο μοτέρ proped περίπου στα ίδια Watt με το παλιό και ιδια KV το βαρίδι δε δίνει κάτι η ισχύς όμως οταν δε την ζητας δινει Effiiciensy :D :D .
Κούκλα πάντως ήταν και αντέχει στο κρύο σε αντίθεση με εμένα "αψου"
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΛΟΚΑΔΡΟ...
...φίλο Παναγιώτη, που ΕΒΑΛΕ τον ΠΑΤΕΡΑ του να βρει βαράκια και να μου δώσει!!!
ps: ολα αυτά αφου μου αδειασε 2 μπουκάλια κολλας εποξυ
χαχαχαχαχαχαχα
ps: ολα αυτά αφου μου αδειασε 2 μπουκάλια κολλας εποξυ
χαχαχαχαχαχαχα
Mogolos έγραψε: ↑Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΚΑΛΟΚΑΔΡΟ...
ps: ολα αυτά αφου μου αδιασε 2 μπουκάλια κολλας εποξ
χαχαχαχαχαχαχα
Και μαλιστα μεταχειρισμενα χωρις κολα ωστε να βαλεις απο την εποξική σου :P
Ναι το γνωρίζουμε το σκάφος. Και επιτελους το εφεραν!!!
Ειχε βγει τον Μαϊο αλλα δεν το εβρισκες πουθενα.
Για οποιον το αγοράσει καλές προσγειωσεις.:p
Ειχε βγει τον Μαϊο αλλα δεν το εβρισκες πουθενα.
Για οποιον το αγοράσει καλές προσγειωσεις.:p
παιδια το pw-rc εχει? ems? και ποσο κανει να ρθει,ειναι αξιοπιστος?διοτι εχω συνηθισει απο hobbyking 0προβλημα μιλαμε και δεν θελω να απογοητευτω
αν ειναι να κανω λογαριασμο γιατι θελω καποιο rclander μαλλον το cyclone power beahawk που ειναι θυγατρικη της rclander
απο το rc-castle εχει παρει κανεις?
αν ειναι να κανω λογαριασμο γιατι θελω καποιο rclander μαλλον το cyclone power beahawk που ειναι θυγατρικη της rclander
απο το rc-castle εχει παρει κανεις?
jppp έγραψε: ↑
παιδια το pw-rc εχει; ems; και ποσο κανει να ρθει,ειναι αξιοπιστος; Θελω καποιο rclander μαλλον το cyclone power beahawk που ειναι θυγατρικη της rclander
απο το rc-castle εχει παρει κανεις;
Φιλε μου εχω αγοράσει 8 σκάφη από το pw-rc. Την ιδια μέρα ή την επομενη τα στέλνει το άτομο. Ειναι (τουλάχιστον μεχρι τώρα) πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος.
Το συνολικό κόστος θα σου ερθει γύρω στα 200 και κάτι ευρώ.
*fms όχι ems
Αν θυμαμαι καλά εχει 3-4 επιλογές για να στο στείλει. Εγώ εβαζα την φτηνή και σε 5-6 μερες ήταν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου.
Mogolos έγραψε: ↑εαν πάρεις το p 51 πές το μου να σου πώ τι βελτειώσεις πρέπει να κάνεις
oxi μου αρεσουν πολυ τα edf λεω για το hawk
το π-51 το δα στο ελληνικο το σαββατο καλο ηταν καλυτερο απο τι νομιζα ετσι στιβαρο αλλα αν ηταν θα πηγαινα για το spitfire του hk
και το αποκορυφωμα για μενα επειδη δεν μου αρεσουν οι πολλες φασαριες μεγαλες τουρμπινες μεγαλα αεροπλανα εννοω τεραστια
καλα δεν εχω και το χρημα αχαχαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=Ee506tZe184
μετα απο αυτο θα μουν ολοκληρωμενος
Απάντηση: P 51 145cm Foam
χαχαχα
εγω ημουν το σαββατο ρε!!
Οχι αυτό που έπεσε, το άλλο
χαχαχαχαχαχα
εγω ημουν το σαββατο ρε!!
Οχι αυτό που έπεσε, το άλλο
χαχαχαχαχαχα