Δεν έχω σημαντικές αλλαγές, αλλά πλέον το thread αυτό έχει όλα τα updates και τις φωτογραφίες του project μου, οπότε είπα να βάλω λίγες μικρές πρακτικές αλλαγές που έκανα τελευταία.
Ένας από τους βασικούς σκοπούς ενός home cockpit είναι η μείωση (ακόμα και ο μηδενισμός) της χρήσης του ποντικιού ή/και του πληκρολογίου. Στο δικό μου project αυτό δεν είναι δυνατόν ακόμα αλλά υπάρχουν λύσεις για να κρύψει κάποιος ποντίκι και πληκτρολόγιο σε σημεία που δεν φαίνονται και έτσι να αυξήσεις κατά κάποιο τρόπο τον ρεαλισμό.
Τέλος στο πραγματικό αεροπλάνο η επικοινωνία γίνεται από τα ακουστικά από τα οποί μπορεί ταυτόχρονα και ο κυβερνήτης αλλά και συγκυβερνήτης να ακούν και να μιλάνε με τον ελεγκτή ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο στα home cockpits μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δεύτερη κάρτα ήχου, όπως και έκανα.
Στο διαταύτα λοιπόν....
Πληκτρολόγιο και ποντίκι:
Αγόρασα
αυτό"]http://www.wikio.co.uk/guide/speed-link-sl-4439-sbk-playstation-3-211249.html"] αυτό keyboard Speedlink SL-4439 με 25 ευρώ. Είναι ασύρματο και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα. Ε΄΄ιναι Plug and Play και ταιριάζει με το yoke μου.
...