Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
μάλον καλά θα ειναι
Διόνυσος τώρα...
Θερμοκρασία - 3
Ανεμος 25-30 ΒΑ
Θερμοκρασία - 3
Ανεμος 25-30 ΒΑ
-
Ωπα ωπα!!! για κάποιους ο Αη Βασιλης ήρθε νωρίτερα !!! Με γειες με γειές!!!!!!
καλημερα σας μερα.βρε παιδια μια που ερχεται νοτιας σ.κ. εψαξα καποιο λινκ η οδηγιες για το σημειο του αγ.παντελεημονα και δεν εβγαλα ακρη,μηπως μπορει να βοηθησει καποιος για το που βρισκεται το μερος αυτο για νοτιαδες?ευχαριστω!
-
Μπορείς να βρείς την οδό Ξενίας στην Κηφισιά
Στο τέλος του δρόμου κάνεις αριστερά και ακολουθείς τον ασφάλτινο δρόμο που ανεβαίνει το βουνό
Μετά απο λίγο θα συναντήσεις μία ταμπέλα που θα σε οδηγεί να πάς αριστερά προς την μονή
Κάποια στιγμή θα φθάσεις σε ένα Τ .......εκεί μπορείς να πάς αριστερά και να πετάξεις έξω απο τον (παράνομο) πέτρινο τοίχο με την μεταλική πόρτα
Αν επιλέξεις να πάς δεξια τότε μετά απο 100 μέτρα θα αφήσεις το αυτοκίνητο στην ανοιχτοσιά που υπάρχει αριστερά του δρόμου και θα απολαυσεις πτήση θέα και μυρωδιές!!!!
Αχ!!! πώς σε ζηλεύω
Στο τέλος του δρόμου κάνεις αριστερά και ακολουθείς τον ασφάλτινο δρόμο που ανεβαίνει το βουνό
Μετά απο λίγο θα συναντήσεις μία ταμπέλα που θα σε οδηγεί να πάς αριστερά προς την μονή
Κάποια στιγμή θα φθάσεις σε ένα Τ .......εκεί μπορείς να πάς αριστερά και να πετάξεις έξω απο τον (παράνομο) πέτρινο τοίχο με την μεταλική πόρτα
Αν επιλέξεις να πάς δεξια τότε μετά απο 100 μέτρα θα αφήσεις το αυτοκίνητο στην ανοιχτοσιά που υπάρχει αριστερά του δρόμου και θα απολαυσεις πτήση θέα και μυρωδιές!!!!
Αχ!!! πώς σε ζηλεύω
καλησπερα,ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.
Υ.Γ. αντωνη τοσα ωραια εργαλεια εχεις γιατι δεν ερχεσαι?
Υ.Γ. αντωνη τοσα ωραια εργαλεια εχεις γιατι δεν ερχεσαι?
-
Χρόνος Μάνο μου!! Μου λείπει χρόνος
Τι να πρωτοκάνω μια Κυριακή? Να παω στο βουνό, στον Ερμή, ασχοληθώ λίγο με την οικογένεια η με κάποια κατασκευή ???
Τι να πρωτοκάνω μια Κυριακή? Να παω στο βουνό, στον Ερμή, ασχοληθώ λίγο με την οικογένεια η με κάποια κατασκευή ???
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Χρόνος Μάνο μου!! Μου λείπει χρόνος
εχεις δικιο αντωνη,ναξερες πως σε καταλαβαινω... εμενα μου εχει λειψει το βουνο μιας και πηγαινω ασπροπυργο(κοντα μου)αλλα την κυριακη ελπιζω να τα καταφερω.ευχαριστω και παλι,καλο βραδυ!
-
Πάντως σήμερα που ανέβηκα.. κάποιος κλασσικός Ελληναρας μας άφησε ενα υπέροχο δώρο.. ακριβώς στον χώρο προσγείωσης..!
Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτήν του την πράξη και άμα τον πετύχουμε θα του τα βάλουμε μέσα στο σπίτι του να τα βλέπει να τα χαίρετε..!!`M`
Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτήν του την πράξη και άμα τον πετύχουμε θα του τα βάλουμε μέσα στο σπίτι του να τα βλέπει να τα χαίρετε..!!`M`
- Συνημμένα
-
- DSC_0042.jpg (101.73 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
-
- DSC_0043.jpg (99.14 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
μπάζα ειναι?
-
Ναι.... τους αλήτες..!!!