Ειμαι νεος και στο χωρο των ελικοπτερων και στο site σας.
Σε λιγες μερες θα κανω την παραγγελια απο το εξωτερικο τα πραγματα που λεω να παρω ειναι τα εξης:
1.KX015069 Align TREX 450 SE V2 Black Combo (CF Blades)
2.Futaba GY401 Heading Hold Gyro
3.Futaba S9257 Servo EP Heli Digital Rudder (Gyro Servo)
4.Hitec HS65 Metal Gear Servo HS65MG METAL GEAR SERVO
5.Medusa Potencia 2.0 Amp 6v HV BEC
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
1.πρωτον μηπως να αντικαταστησω το 2,3 με το
JR G7703D/S3500G Gyro/Servo Combo Pack
2.χρειαζεται το bec h oxi?
3.επισης για φορτιστη τι προτεινετε? εχει εναν kongpower που φορτιζεις 2 λιπο μαζι αρκει να ιεναι 3s και τον εχει με 2 λιπο 200 $
αλλον που εχω βαλει στο ματι ειανι ο hyperion o duo που φορτιζει και αυτος 2 ταυτοχρονα..
ευχαριστω πολυ αν εχω και αλλη απορεια θα ποσταρω!
T-rex450Se V2 & Setup. Ποιά η γνώμη σας;
Απ: T-rex450Se V2 & Setup. Ποιά η γνώμη σας;
Καλημερα μαστορα,
Το τρεξακι ειναι το καλυτερο ε/π σε αυτο το μεγεθος μεχρι στιγμης (επικεινται ε/π απο τερατα του χωρου ΜΑ και CY).
Τα πραγματα που εχεις διαλεξει ειναι ακριβως οτι εχω κι εγω στο δικο μου εξαιρουμενου του μοτερ.
1. Το 401 με το 9257 ειναι κορυφη. Το JR εχει πολυ καλες κριτικες, οπως επισης και το σερβο (το 3400, γιατι το 3500 ειναι το καινουργιο και δεν εχει δοκιμαστει ακομα αρκετα) αλλα δεν τα εχω πεταξει ουτε τα εχω δει ποτε. Οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι εχουν τον συνδυασμο Futaba. Οποτε μονο και μονο του οτι εισαι αρχαριος και θα χρειαστεις βοηθεια στο στησιμο της ουρας, παρε Futaba.
2. Αχρηστο. Αν ηταν 3Α το συζητουσαμε αλλα 2Α ειναι και του ελεγκτη της Align. Εγω, καθως και αρκετοι που ξερω πεταμε χωρις εξωτερικο BEC.
3. Φαινεται καλος και τον εχει φιλος, οπως επισης και τις μπαταριες. Κανενα προβλημα. Και ο Hyperion πολυ καλος.
Προσοχη πολυ στο στησιμο!!! Λυνεις τα παντα και τα ξαναδενεις βαζοντας κολλα σπειρωματων παντου!
Α, και προσοχη πολυ στο στησιμο.
Οπου κολλησεις, φωναζεις.
Καλα μαστορεματα.
Το τρεξακι ειναι το καλυτερο ε/π σε αυτο το μεγεθος μεχρι στιγμης (επικεινται ε/π απο τερατα του χωρου ΜΑ και CY).
Τα πραγματα που εχεις διαλεξει ειναι ακριβως οτι εχω κι εγω στο δικο μου εξαιρουμενου του μοτερ.
1. Το 401 με το 9257 ειναι κορυφη. Το JR εχει πολυ καλες κριτικες, οπως επισης και το σερβο (το 3400, γιατι το 3500 ειναι το καινουργιο και δεν εχει δοκιμαστει ακομα αρκετα) αλλα δεν τα εχω πεταξει ουτε τα εχω δει ποτε. Οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι εχουν τον συνδυασμο Futaba. Οποτε μονο και μονο του οτι εισαι αρχαριος και θα χρειαστεις βοηθεια στο στησιμο της ουρας, παρε Futaba.
2. Αχρηστο. Αν ηταν 3Α το συζητουσαμε αλλα 2Α ειναι και του ελεγκτη της Align. Εγω, καθως και αρκετοι που ξερω πεταμε χωρις εξωτερικο BEC.
3. Φαινεται καλος και τον εχει φιλος, οπως επισης και τις μπαταριες. Κανενα προβλημα. Και ο Hyperion πολυ καλος.
Προσοχη πολυ στο στησιμο!!! Λυνεις τα παντα και τα ξαναδενεις βαζοντας κολλα σπειρωματων παντου!
Α, και προσοχη πολυ στο στησιμο.
Οπου κολλησεις, φωναζεις.
Καλα μαστορεματα.
toubano eisai file & an valeis pano ena scorpion 2221-6 8a to kaneis akomi pio toubano! :>)
έγραψε:
toubano eisai file & an valeis pano ena scorpion 2221-6 8a to kaneis akomi pio toubano! :>)
το εχω στο μυαλο μου με το esc μαζι αλλα αφου μαθω να πεταω...
Ωραιο το t-rex σε αυτη τη πτηση! C!C!