Αγορά Θερμικού Ελικοπτέρου - Απορίες

superman

Αγορά Θερμικού Ελικοπτέρου - Απορίες

Δημοσίευση από superman »

gia se oloys
agora elikopteroy.

paidia tha i8ela na ma8o gia ena elikoptero 8ermiko 50ari, na einai pliris montarismeno me oti xriazete gia na peta, ti times paizoyn?
eyxaristo
mrkaza

Απ: Αγορά Θερμικού Ελικοπτέρου - Απορίες

Δημοσίευση από mrkaza »

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, ελικόπτερο 50 αρι έτοιμo για να πετάξει ΔΕΝ υπάρχει . Ούτε κάν σχεδόν ετοιμο να πετάξει (εκτος του Raptor 30 ).
Αν το αγοράσεις δε σε μορφή σχεδόν ετοιμο να πετάξει (raptor 30), θα πρέπει να το λύσεις και να το ξαναδέσεις βάζοντας μπλε Locktite οπού υπαρχή μέταλλο με μέταλλο .

Έτοιμο για να πετάξει θα βρεις μόνο σε μεταχειρισμένο και εκεί πρέπει να ξέρεις πιανού είναι να τον εμπιστευτείς.
Επίσης πρέπει να ξέρει να στήνει σωστά ελικόπτερο ώστε να έχεις να ασχοληθείς με την πτήση και μόνο και οχι με τα κατασκευαστικά λάθη αυτού . Καθώς επίσης (αν ειστε κοντά ή θα πετάτε στο ιδιο μέρος ) να το σετάρει και στην δικιά σου κατεύθυνση .

άλλα αυτή την στιγμή δεν ξέρω κάποιον να δίνει ελικόπτερο. :(
superman

diladi mono se morfi kit? kai pliris me ola ta komatia poy xriazonte gia na petaksi apo ti times ksekiname?
enoo me gyroskopio kai ta sinafi
aeroporos

Δημοσίευση από aeroporos »

απο,τι εχω δει για 1 50αρι χρειαζομαστε 300-350e. Με ολα τα ηλεκτρονικα + 500 χωρις τ/κατευθυνση {}>@.?<
stamatis

Δημοσίευση από stamatis »

Καποιος εντελως αρχαριος (και ασχετος), χωρις την βοηθεια καποιου πιο εμπειρου μπορει να τα καταφερει στην κατασκευη και το στησιμο ; Οι οδηγιες στο φυλλαδιο σηνυθως ειναι κατανοητες; Αυτο ειναι κατι που με ανχωνει πολυ. :(
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Με την κατασκεύη ΝΑΙ με το στήσιμο :-\ εξαρτάτε το πόσο έχει διαβάσει και φυσικά το πόσο έχει καταλάβει αυτά που διάβασε .

Επίσης μπορείς να διαβάσεις αυτό το αθρο
που είναι κατατοπιστικότατο .
vtr

Δημοσίευση από vtr »

έγραψε:
Καποιος εντελως αρχαριος (και ασχετος), χωρις την βοηθεια καποιου πιο εμπειρου μπορει να τα καταφερει στην κατασκευη και το στησιμο ; Οι οδηγιες στο φυλλαδιο σηνυθως ειναι κατανοητες; Αυτο ειναι κατι που με ανχωνει πολυ. :(

Σέ άλλους βγαίνει και σέ άλλους δέν βγαίνει.
Αμα ανχώνεσαι μέ τό στήσιμο, τί θά κάνεις όταν θά πάς νά τού πάρεις τήν παρθενιά πού λέμε.

Αν ξεκινήσεις μέ αυτό το σκεπτικό είναι λάθος.

Οσο αφορά τά manual κάποιων μοντέλων, σέ γενικές γραμές είναι κατανοητά, κυρίως στά μεγάλα ελικόπτερα.
stamatis

Δικιο εχετε και οι δυο, αλλα ειναι το ανχος του πρωταρη και ειδικα αμα δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει ειναι πιο δυσκολο. Μαλλον θα παω σε ενα Ραπτορα 30αρι, που οπως διαβασα και εδω ειναι οτι πρεπει για ξεκινημα.
Ελπιζω να μην εχω προβληματα στο σεταρισμα.Αν εχω παντως, ετοιμαστειτε να απαντησετε ::)
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

Αγαπητέ Σταμάτη,

όταν λες άσχετος τι εννοείς ;

δεν έχεις ξαναπετάξει ελικόπτερο ;

ούτε πχ ηλεκτρικό εσωτερικού χώρου ;
stamatis

έγραψε:
Αγαπητέ Σταμάτη,

όταν λες άσχετος τι εννοείς ;

δεν έχεις ξαναπετάξει ελικόπτερο ;

ούτε πχ ηλεκτρικό εσωτερικού χώρου ;

Γεια σου Nick1150! Εδω και λιγο καιρο εχω ενα Lama αλλα μη φανταστεις και τρελα πραγματα.Οταν το γυριζω προς τα εμενα, το χανω μου γερνει και πολλες φορες πεφτει κιολας. Μονο κατι στροφες του κανω τωρα τελευταια. Ο συγκατοικος μου στην Αγγλια, εχει ενα walkera αλλα δεν το χω δει και ποτε να πεταει! :D Το κοπαναει συνεχεια οπου βρει :-&&
Αυτος μου ειπε οτι τα θερμικα ειναι πιο ευκολα και ετσι με κολλησε και αρχισα να ψαχνομαι.
Θελω μεχρι το καλοκαιρι που θα κατεβω παλι στη πατριδα να εχω μαθει μπολικα πραγματα για να μπορω να πρωχορησω σιγα σιγα. Αν εχεις να μου προτινεις κατι συγκεκριμενο, θα χαρω να ακουσω τη γνωμη σου :>)
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Αφού έτσι και αλλιώς και τα 2 θα τα δέσεις εγώ προτείνω 50αρη ραπτορα με την δικιά του μηχανή και όχι 30αρι είναι μικρή η διαφορά
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

αααα οκ πετάς λάμα V:))

Μάθε το λάμα να το πετάς και nose και tail in και ναι ένα θερμικό είναι πολύ πιο σταθερό από ένα μικρό ηλεκτρικό :-)

Μπορείς να ξεκινήσεις από ένα 50άρι κανονικά απλά θέλει μεγάλη προσοχή καθώς από την μια οι ζημιές κοστίζουν πολύ περισσότερο από ένα μικρό ηλεκτρικό και από την άλλη οι δυνάμεις ένος θερμικού είναι ταιράστιες, οπότε και ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος όταν το χειρίζεται ένας αρχάριος. Κατά τα άλλα όλοι λένε ότι τα θερμικά είναι πιο σταθερά από τα ηλεκτρικά οπότε οκ :>)

Αν θες κάτι να σου προτείνω στα θερμικά ένας είναι ο δρόμος T-Rex 600 και μόνο, αλλά κοστίζει. Σε άλλη περίπτωση και αν θες κάτι που να έχει τις επιδόσεις και όλα του θερμικού αλλά σε ηλεκτρικό είναι το Gaui Herricane 550 http://www.petame.gr/index.php?topic=263.0
Το έχει ο defender και το έχω πετάξει λίγο. Απλά θα σου πω ότι αυτό θα είναι το επόμενο μου ε/π H()
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν Σταμάτη ,μια και αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο βήμα, θα σου πω τα εξής. Αν πάρεις για παράδειγμα ένα ράπτορα τριαντάρη, που τα μηχανικά του μέρη είναι σχεδόν συναρμολογημένα, δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να ολοκληρώσεις το ελικόπτερο και να τοποθετήσεις τα ηλεκτρονικά. Αυτό που πραγματικά θα σου είναι δύσκολο, αν δεν έχεις βοήθεια και δεν έχεις ξαναπιάσει ελικόπτερο μεταβλητού βήματος,είναι οι σωστές ρυθμίσεις. Στο θερμικό ελικόπτερο μάλιστα υπάρχει και το θέμα της ρύθμισης του κινητήρα, και τα καρμπυρατέρ της thunder tiger δεν είναι και ότι πιο εύκολο για ρύθμιση. Εγώ για παράδειγμα ,ρύθμισα το δικό μου τον ράπτορα με βάση την προπαίδευση σε ένα walkera 60, που το έχω "συναρμολογήσει" πολλές φορές και πάλι δυσκολεύτηκα αρκετά, ειδικά με τον κινητήρα. Χώρια που όταν άλλαξα τηλεκατεύθυνση ξεκίνησα πάλι από το μηδέν.
Για το λόγο αυτό, όταν ολοκληρώσεις την κατασκευή και για να μην παιδεύεσαι άδικα, πάρε το ελικόπτερο και πήγαινε σε ένα χώρο που μαζεύονται ελικοπτεράδες για να το δουν κάποιοι πιο έμπειροι και να σε βοηθήσουν με το θέμα των ρυθμίσεων ,που είναι ουσιώδες για ένα επιτυχές ξεκίνημα. Στο μεταξύ, εσύ συνέχισε τις ασκήσεις σου με το λάμα ,μέχρι να το καταφέρνεις από οποιαδήποτε οπτική γωνία χωρίς να σου φεύγει. Μην ξεχνάς ότι το λάμα και να σου φύγει δεν τρέχει τίποτα ενώ το θερμικό, αν σου φύγει ,οι υλικές ζημιές είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί.

Φιλικά Κώστας.
superman

KAI SE OLOYS EMAS POY DEN EXOYME TIN DYNATOTITA NA DOYME ELIKOPTERADES? TI GINETAI?
KAI KATI ALLO RE PAIDIA. OLOKLIRO TO PAKETO MAZI ME TA ILEKTRONIKA GYROSKOPIA TILEKATEY8INSI K.T.L. POSO PAEI TO 50ARI KAI POSO TO 30ARI?
Hell-ies

Δημοσίευση από Hell-ies »

giati re moutsatso? se spilia eisai?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”