Γεια σας
Μια και δεν είχα ποτέ scale αεροπλάνο είπα να πάρω και εγώ ένα
Το πήρα βέβαια από άλλο μεταχειρισμένο
Του έκανα αρκετή δουλεία πάνω
Τώρα την βοήθεια αν ξέρει κανείς από αυτά
έψαξα λοιπόν το ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι ανάλογο να έχει η Ελλάδα σε αεροπλάνο
Μήπως ξέρει κάνει κάτι για να βοηθήσει βρήκα μόνο c-130
Εμένα είναι c-160
Υπάρχει καμία μοίρα στην Ελλάδα με τέτοια που να το κανό ακριβώς το ίδιο
c-160
-
Απάντηση: c-160
μοιρα με c-160 δεν υπαρχει στην Ελλαδα.(εχουμε τα c-27!)<++>
θα σου προτεινα να το κανεις ιδιο με τα δικα μας c-130 η απλα αντεγραψε καποιας αλλης χωρας και βαλε ελληνικο σημα(οπως συνηθως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις)!@/-=}{{
@P@
θα σου προτεινα να το κανεις ιδιο με τα δικα μας c-130 η απλα αντεγραψε καποιας αλλης χωρας και βαλε ελληνικο σημα(οπως συνηθως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις)!@/-=}{{
@P@
Δεν θα σου πρότεινα να το βάψεις με Ελληνικά χρώματα. Πιστεύω ότι θα χαλάσει η "εικόνα" του scale μοντέλου !!!
Μια πρόταση που έχω, ειναι να το βάψεις σαν την φώτο, αλλά και πάλι αυτό ειναι ένα c130 της ακτοφυλακής των ΗΠΑ !@/-=}{{
Aλλά και σε γερμανική έκδοση .......δεν θα ήταν άσχημο ;;)
Ίσως η τελευταία φώτο,..........w
Μια πρόταση που έχω, ειναι να το βάψεις σαν την φώτο, αλλά και πάλι αυτό ειναι ένα c130 της ακτοφυλακής των ΗΠΑ !@/-=}{{
Aλλά και σε γερμανική έκδοση .......δεν θα ήταν άσχημο ;;)
Ίσως η τελευταία φώτο,..........w
- Συνημμένα
-
- transallC160.jpg (15.97 KiB) Προβλήθηκε 33 φορές
-
- paralagic1602.jpg (31.04 KiB) Προβλήθηκε 33 φορές
-
- airshow08005.jpg (55.42 KiB) Προβλήθηκε 33 φορές
Πολύ ωραίο το c 160 φίλε! Να που θα έχω παρέα λοιπόν
Φιλαράκι, έχω ένα c130 ολοκαίνουριο μέσα στο κουτί, αλλά δυστυχώς δε θα έχω ώρα ούτε να το δω. Τον Οκτώβρη με βλέπω να το πιάνω.
Μια και ο mastoras έβαλε την πρώτη φωτογραφία από το ίδιο αεροπλάνο (c 130), περιμένω και εγώ πως και πως να το φτιάξω και με αυτό να πάμε στο φιλαράκι Γιάννη Αντωνιάδη στα Γιαννιτσά στο καινούριο Μοντελοδρόμιο. Να έρθεις και εσύ με το c 160! Πω τι έχει να γίνει!
Γιάννη; Ετοίμαστε το διάδρομο παρακαλώ ;;) Ετοίμασε και την ψησταριά επίσης! Θα σου έρθουμε όλοι!
Φιλαράκι, έχω ένα c130 ολοκαίνουριο μέσα στο κουτί, αλλά δυστυχώς δε θα έχω ώρα ούτε να το δω. Τον Οκτώβρη με βλέπω να το πιάνω.
Μια και ο mastoras έβαλε την πρώτη φωτογραφία από το ίδιο αεροπλάνο (c 130), περιμένω και εγώ πως και πως να το φτιάξω και με αυτό να πάμε στο φιλαράκι Γιάννη Αντωνιάδη στα Γιαννιτσά στο καινούριο Μοντελοδρόμιο. Να έρθεις και εσύ με το c 160! Πω τι έχει να γίνει!
Γιάννη; Ετοίμαστε το διάδρομο παρακαλώ ;;) Ετοίμασε και την ψησταριά επίσης! Θα σου έρθουμε όλοι!
Τίποτα περισσότερο δεν ενθουσιάζει τους αερομοντελιστές, όσο μια φωτογραφία ενός άφτιαχτου αερομοντέλου με το κουτί του.
Για αυτό lef βρες τον τρόπο να δούμε μερικές από το δικό σου. Κανε μια προσπάθεια γιατί, τέτοιες φώτο και ιδίως από αυτό το μοντέλο, λαχταρούμε όλοι !!!!! :/)-:/)-:/)-
Για αυτό lef βρες τον τρόπο να δούμε μερικές από το δικό σου. Κανε μια προσπάθεια γιατί, τέτοιες φώτο και ιδίως από αυτό το μοντέλο, λαχταρούμε όλοι !!!!! :/)-:/)-:/)-
Αχ φιλαράκι Mastora, όσο λαχταράς εσύ, τόσο λαχταρώ και εγώ! Το κουτί μόνο βλέπω και με αυτό ξυπνάω! Σου υπόσχομαι ότι σύντομα θα λάβεις φωτογραφίες από αυτό το ωραίο αεροπλάνο. Κάνε λίγη υπομονή μόνο, άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει.