Πείτε, υπάρχει εκπαιδευτικό θερμικό ελικόπτερο;

Σίφουνας

Πείτε, υπάρχει εκπαιδευτικό θερμικό ελικόπτερο;

Δημοσίευση από Σίφουνας »

Γεια σας και απο μενα
Μπορειτε να πειτε αν τα μεγαλα ελικοπτερα ειναι εκπαιδευτικα η πρεπει να ξεκινησω με ενα μικρο στην αρχη;
ειμαι καινουριος και δε σκαμπαζω γρι :(<
mrkaza

Απ: Πειτε υπαρχει εκπαιδευτικο θερμικο ελικοπτερο;

Δημοσίευση από mrkaza »

Βασικά όλα τα θερμικά ελικόπτερα είναι εκπαιδευτικά σε σχέση με τα μικρά ηλεκτρικά ελικόπτερα .

Γενικότερα όσο ποιο μεγάλο τόσο ποιο σταθερό είναι , άρα και πιο εύκολο .
Επίσης να έχεις υπόψη σου οτι το ελικόπτερο είναι όπως το "στήσεις " Εσύ ορίζεις αν θα το κανείς 3d ή "εκπαιδευτικό" .

Εκπαιδευτικό ελικόπτερο με την έννοια που υπάρχει στα αεροπλάνα πάντως δεν υπάρχει , πάρα μόνο η δυνατότητα τοποθέτησης εκπαιδευτικού σταυρού
mickynoise

Δημοσίευση από mickynoise »

Φιλε Σιφουνα θα σου προτεινα εναν ραπτορα 30αρι ο οποιος ειναι καταλληλος
για αρχαριους.μην μπλεξεις με πιο μικρο μεγεθος, θα απογοητευθεις.
Ο ραπτορας ειναι πολυ σταθερος και θα σε βοηθησει πολυ και ισως να ειναι το
πιο φθηνο θερμικο ελικοπτερο.

Αν ξεκινησεις βημα βημα με μπαλακια στην αρχη και με πολυ υπομονη(και καυσιμο)
δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Επισης ειναι ενα ελικοπτερο που οταν φτασεις σε επιπεδο ακροβατικων κανει τα παντα
Σίφουνας

Αρα λοιπον ειναι και για αρχαριους τα μεγαλα ε; το διαβασα και αλλου εδω μεσα αυτο
αλλα θελω να σιγουρευτω
δηλαδη να κοιταξω ραπτορς 30; το 50;
το trex που μου αρεσε;
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Αν και προσωπική άποψη το T-rex δεν κάνει για αρχάριο , το 50αρι είναι η καλλίτερη επιλογή αλλά ελαφρώς ποιο ακριβό από το 30αρι .

Δεν είναι τυχαίο που χαριτολογώντας λεμε οτι η μοίρα του κάθε 30αριου είναι να μεγαλώσει και να γίνει 50αρι .
Apostolos

Δημοσίευση από Apostolos »

Το Τ-Rex Nitro έχει πολύ περισσότερα μεταλλικά τμήματα σε σχέση με ένα 30αρι (Sceadu είναι η δική μου πρόταση), πράγμα που το καθιστά ακριβότερο στην επισκευή μετά από πτώση...και σαν αρχάριος θα έχεις μερικές από αυτές. ::)
Σε ένα άλλο θέμα που υπερτερούν τα πλαστικά τμήματα σε σχέση με τα μεταλλικά είναι ότι δεν στραβώνουν αλλά σπάνε, πράγμα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και από το ποιο ανεκπαίδευτο μάτι. Με την χρίση ενός 30 για εκπαιδευτικό θα έχεις μεγαλύτερους χρόνους πτήσης λόγο πολύ χαμηλότερης κατανάλωσης και αμέσως λιγότερα έξοδα λειτουργίας. ^-^
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Σωστά όλα όσα ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι.
Εστιάζομαι στο θέμα των πλαστικών μερών, που ανέφερε ο Απόστολος.

Πέρα λοιπόν του σημαντικού γεγονότος, ότι είναι πολύ φθηνότερα, παράλληλα τα πλαστικά μέρη έχουν πολύ πολύ μικρούς τζόγους και ελαστικότητα, πράγμα που καθιστά το μοντέλο σου λιγότερο απόλυτο από ότι ένα με μεταλλικά. (αυτό δεν είναι κακό).

Επειδή η "απολυτότητα" αυτή, αν θα σου χρειαστεί ποτέ, θα σου χρειαστεί αρκετά μετά, προτίμησε κάτι φθηνο και πλαστικό για αρχή. Θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο στην εκπαίδευση σου.

Υπάρχει ένας "Σύμβουλος Αγοράς Ελικοπτέρου"
στο http://www.petame.gr
ο οποίος αφορά αρχάριους και τους "μπάζει" κάπως στο νόημα, τουλάχιστον για την αρχή.

Αν δεν το έχεις διαβάσει, ίσως σου λύσει αρκετές απορίες :>)
Σίφουνας

Νομιζω καταλαβα μερικα πραγματακια :-\
θα κοιταξω τον πινακα που ειπατε και θα σας ξαναβρω για αλλα :>) :>)

ειναι πολλα! Φφιουφ!
Σίφουνας

Παντως απο οσα διαβασα θεωρειται εκπαιδευτικο ενα ελικοπτερο 50. Τα ηλεκτρικα τα μικρα δεν ειναι τοσο σταθερα ε; και ολα αυτα τα ηλεκτρονικια; ρε παιδια σα βουνο φαινετε :(
blackbird

Δημοσίευση από blackbird »

έγραψε:
Παντως απο οσα διαβασα θεωρειται εκπαιδευτικο ενα ελικοπτερο 50. Τα ηλεκτρικα τα μικρα δεν ειναι τοσο σταθερα ε; και ολα αυτα τα ηλεκτρονικια; ρε παιδια σα βουνο φαινετε :(

σιφουνα μην αγχωνεσε, εγω ειμαι στο (club μονο πεταμε) , που θα παει δε θα γινει κανα σεμιναριο να μαθουμε τιποτα , και εκει που θα πηγαινεις για να πετας θα ρωτας τους πιο εμπειρους για να σου λενε οτι θες. :>>> :>>> :>>> :>>>
ROTORHEAD

Δημοσίευση από ROTORHEAD »

έγραψε:
Φιλε Σιφουνα θα σου προτεινα εναν ραπτορα 30αρι ο οποιος ειναι καταλληλος
για αρχαριους.μην μπλεξεις με πιο μικρο μεγεθος, θα απογοητευθεις.
Ο ραπτορας ειναι πολυ σταθερος και θα σε βοηθησει πολυ και ισως να ειναι το
πιο φθηνο θερμικο ελικοπτερο.

Αν ξεκινησεις βημα βημα με μπαλακια στην αρχη και με πολυ υπομονη(και καυσιμο)
δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Επισης ειναι ενα ελικοπτερο που οταν φτασεις σε επιπεδο ακροβατικων κανει τα παντα

Συμφωνώ με τον φίλο MickyNoise.Η επιλογή του Raptor 30 είναι η ιδανική γιατί είναι ένα πολύ σταθερό ελικόπτερο,απλό στη συναρμολόγηση και συντήρηση,ο κινητήρας του σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς καύσιμο Cool Power 15%(το πιό φτηνό απο τα CP) και μπορεί να σου δώσει με σωστή ρύθμιση κινητήρα έως και 20' στον αέρα!!!(Χρονομετρημένο προσωπικά).Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν αρχάριο
Σίφουνας

20 λεπτα? γιατι ποσο κραταει κανονικα;
παντως μη με μαλωσετε αλλα εκανα μια βολτα και σε αλλα φορουμς που λενε περιπου ταιδια
μαλλον με βλεπω με raptor titan αλλα δν ειμαι σιγουρος σκομη. Εδω βλεπω καλη παρειτσα οποτε μαλον θα σας ζαλιζω συχνα με ερωτησεις ;D
Δεν υπαρχει θεμα με titan εδω;
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

όσες ερωτήσεις θέλεις , γιαυτό είμαστε εδώ να μεταφέρουμε και να αποκτήσουμε γνώση.

Καθώς ήμουν κάτοχος ενός raptor Titan και τώρα ενος T-rex 600 ψηφίζω Titan Δαγκωτό
heli-division

Δημοσίευση από heli-division »

και εγώ titan ψηφίζω αλλα αν τελικά θέληση 30ari πουλάω ένα και θα στο δώσω καλή τιμή λόγο του νέου forum και τις καλής παρέας :)>)>)
arxias

Δημοσίευση από arxias »

εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει εκπεδευτικο.για να κανεις οικονομια στην τσεπη σου πρεπει να παρεις ενα σιμουλεητορ και να κανεις εξασκηση στο υπολογιστη .και καθε φορα που το σπας να βαζεις 5ε στην ακρη και θα δεις σε λιγες μερες τι θα εχεις μαζεψη.κατοπιν σκεφτεσε τι θα παρεις.το μικρο δεν ειναι σταθερο αλλα μικρες ζυμιες το μεγαλο ειναι πιο σταθερο αλλα και μεγαλες ζυμιες αν ηρθες και θελεις να μεινης να παρεις μια καλη τ/κ και σιγα σιγα να κτισεις αυτο που σου αρεσει.και εγω νεος ειμαι και αυτα μου ειπαν και ειδα μετα απο 3 μηνες οτι ειχαν δικιο ξεκινησα με τον υπολογιστη και κατοπιν ενα τ/ρεχ 450 και τωρα πεταω παρα πολυ χαμιλα με μπαλακια και εχω κανει 2 φορες ζυμιες οτι και να κανεις θελει πολυ βωηθεια απο τους παλιους και πολυ κουραγιο καλη επιτυχια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”