Κεφαλή ελικοπτέρου

Απάντηση
mrkaza

Κεφαλή ελικοπτέρου

Δημοσίευση από mrkaza »

Δεν ξέρω για εσάς αλλά αναρωτιέμαι τι ρόλο έχει κάθε μέρος του ελικοπτέρου και τι θα άλλαζε στη συμπεριφορά του αν το αντικαθιστούσα με ένα άλλο; Θα μπορούσα με διάφορες αλλαγές για παράδειγμα, να προσαρμόσω το μοντέλο μου ακριβώς όπως το θέλω ή όχι ?

Παρακαλώ εδώ απαντήστε σε ότι αφορά την κεφαλή και μόνο ωστε όταν θα απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα να είναι είναι ευκολότερο να βρει στο μέλλον κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει .

Η κεφαλή εχει ως βασικά κομμάτια τα παρακάτω , αλλά για τό κάθε ένα απο αυτά εχω μερικά ερωτήματα που τα παραθέτω μαζί με τα εξαρτήματα

1 Flybar Μεγαλύτερο, μικρότερο, χοντρότερο. Τί αλλαγή μπορεί να περιμένει κανείς; Τι χάνει τι κερδίζει ?
2 Paddles ελαφρύτερα, βαρύτερα, μεγαλύτερα, μικρότερα, με διαφορετική αεροτομή κλπ.
3 Μεταλλικά Blade holder VS πλαστικά το κάνουν πιο απότομο πιο σταθερό ή πιο «απόλυτο» και ακριβές ?
4 Blades βαρύτερα ,ελαφρύτερα, φαρδύτερα, μακρύτερα, κοντύτερα, με το κέντρο βάρους πιο μέσα ή έξω curved tip flat tip μαλακά σκληρά κτλ .
5 Flybar seesaw holder Στο T-rex τι αλλάζει με την ρύθμισή του;
6 Main shaft - spindle από διάφορα υλικά. Τι αλλάζει με σκληρότερο ή πιο μαλακό υλικό;
7 Dampers - σκληρά, μαλακά. Που κερδίζουμε πού χάνουμε ?
8 πολλά ακόμα που ίσως να ξέχασα παρακαλώ συμπληρώστε

Ευχαριστώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ρυθμίσεις Ελικοπτέρων”