Ανάβυσσος
Ανάβυσσος
Καποιοι απο εμας (των Νοτιων Προαστιων και οχι μονο...) κατεβαινουμε πολλες φορες Αναβυσσο... Εγω προσωπικα, εχω επισκεφτει τον χωρο για πρωτη φορα πριν απο μια εβδομαδα και πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ μιας και λογω της μεγαλης του επιφανειας το πρωτο συναισθημα που προκαλει στον επισκεπτη (και δει στον αρχαριο οπως εμενα) ειναι εκεινο της ασφαλειας και της γρηγορης εξοικειωσης.
Βεβαια, το field ειναι φουλ στο κοκκινοχωμα με αποτελεσμα τα μοντελα να χρειαζονται ενα καλο καθαρισματακι κυριως στις ροδες κατα την επιστροφη στο σπιτι. Ε οκ μην τα θελουμε κι ολα δικα μας και ειδικα απο μη οργανωμενους χωρους. Αν ειχε και γκαζον κουρεμενο θα ειχε γεμισει ξαπλωστρες τωρα... :D Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα τετοια μερη!!!
Παραθετω μερικες φωτος απο την προσφατη επισκεψη μου. Ελπιζω αυριο να μπορεσω να παραθεσω περισσοτερες μεταξυ των οποιων και της καινουριας Dacota του αμιγκο Kωστα/Bladeskiller η οποια ειναι πραγματικα πανεμορφη...
Βεβαια, το field ειναι φουλ στο κοκκινοχωμα με αποτελεσμα τα μοντελα να χρειαζονται ενα καλο καθαρισματακι κυριως στις ροδες κατα την επιστροφη στο σπιτι. Ε οκ μην τα θελουμε κι ολα δικα μας και ειδικα απο μη οργανωμενους χωρους. Αν ειχε και γκαζον κουρεμενο θα ειχε γεμισει ξαπλωστρες τωρα... :D Μακαρι να υπηρχαν κι αλλα τετοια μερη!!!
Παραθετω μερικες φωτος απο την προσφατη επισκεψη μου. Ελπιζω αυριο να μπορεσω να παραθεσω περισσοτερες μεταξυ των οποιων και της καινουριας Dacota του αμιγκο Kωστα/Bladeskiller η οποια ειναι πραγματικα πανεμορφη...
- Συνημμένα
-
- a6.jpg (8.25 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
- a4.jpg (44.03 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
- a1.jpg (38.29 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
Απ: Αναβυσσος
Το NexStar του αμιγκο μου Nick1150... Mε αποτυπωμενο το nickname και με εντυπωσιακα πτητικα χαρακτηριστικα... Με την O.S 46 πετουσε σφαιρα ακομα και με μισο throttle!!! Αυτο που θα ηθελα να επισημανω στην πρωτη φωτο ειναι το φοντο οπου μπορειτε να παρετε (οσοι δεν το εχετε επισκεφτει ποτε) μια γευση της μεγαλης επιφανειας του πεδιου.
- Συνημμένα
-
- a5.jpg (13.01 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
- a3.jpg (51.93 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
- a2.jpg (46.19 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
Παραδοξως σημερα στην Αναβυσσο δεν εκαναν την εμφανιση τους αρκετα μοντελα... Εμφανιστηκε ενα C-130 ομως και με το απιστευτα γλυκο πεταγμα του εκλεψε την παρασταση...
Το Bird Dog εκανε κι αυτο την παρθενικη του πτηση...
Το Bird Dog εκανε κι αυτο την παρθενικη του πτηση...
- Συνημμένα
-
- DSC00235.JPG (67.29 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
- DSC00234.JPG (56.74 KiB) Προβλήθηκε 198 φορές
-
Παναγιώτη, με την πρώτη ευκαιρία να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το C-130 (specifications) και για το setup του.
Ναι βεβαια... φτανει να ξαναπετυχω τον κατοχο του ωστε να μου δωσει τις σχετικες πληροφοριες...
-
Τέλεια ήταν σήμερα στην Ανάβυσσο. Τρία άτομα πετούσαμε μόνο και μέχρι περίπου τις 11.00 η αλάνα ήταν όλη δική μου. Είχε λιακάδα με αεράκι γύρω στα 3-4 μποφώρ και ην ντακότα είχε τρείς απόλυτα επιτυχημένες πτήσεις. Βέβαια παραλίγο να το κάνω το θαύμα μου όταν έβαλα την τηλεκατεύθυνση σε λάθος μνήμη αλλά ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς απρόοπτα. Τελικά το αεροπλάνο ήθελε απλώς λίγο δεξί τριμάρισμα στο rudder και στα ailerons. Πιθανώς λόγο κάποιας μικρής ασυμμετρίας στην ώση των κινητήρων ή στη συναρμολόγηση των φτερών κυρίως όσον αφορά το κόψιμο των πηδαλίων. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες και βιντεάκια γιατί δεν έβρισκα εικονολήπτη. Δεν πειράζει άλλη φορά.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
Mεγαλη μερα αμιγκος σημερα... Πεταξα το πρωτο μου χαμηλοπτερυγο (Trojan) :>>> και ολα ηταν τελεια...!!!
Μαζι με τον Nick1150 κατεβηκαμε νωρις το πρωι με φουλ στολο κι εξοπλισμο...!!!
Για καλη μου τυχη, κατα τις 10:30 εκανε την εμφανιση του ο κος Στελιος Κουτσος οποτε αδραξα την ευκαιρια και τον παρακαλεσα να με βοηθησει στην πρωτη μου πτηση... Εκεινος ευχαριστως ανταποκριθηκε κι αφου εκανε ολα τα τελικα τσεκαρισματα το σηκωσε... Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ κι εφοσον ειχα και την βοηθεια του, αποφασισα να το παρω μετα απο λιγο επιχειρωντας και την πρωτη μου προσγειωση η οποια εγινε με απολυτη επιτυχια...
Το α/π απλα ειναι θαυμασιο!!! Το πεταξα με 2 x 2500 mAh μπαταριες παραλληλα συνδεδεμενες και ο χρονος που ειχα ηταν πανω απο 12 λεπτα και με τις μπαταριες στο 25%.
Φωτος δυστυχως δεν τραβηχτηκαν μιας και δεν σταματησα στιγμη να πεταω ποτε το Grasshopper ποτε το Trojan...!!!
Καταπληκτικη μερα!!!
Υ.Γ Ενα τεραστιο ευχαριστω στον κο Κουτσο για ολη την βοηθεια του. Ειναι πραγματικα υπεροχος ανθρωπος. Απο την ωρα που ηρθε μεχρι και τις 4:30 το απογευμα που φυγαμε, ηταν ζητημα να πεταξε ο ιδιος κανενα τεταρτο. Ειχε φερει για να σεταρει ενα Vibe 50 (βρηκα το επομενο μου ε/π) κι ενα Vibe 90 αλλα που... Ολη την ωρα βοηθουσε ποτε τον εναν ποτε τον αλλον να ρυθμισουν τα μοντελα τους. Υποκλινομαι... :/)-
Μαζι με τον Nick1150 κατεβηκαμε νωρις το πρωι με φουλ στολο κι εξοπλισμο...!!!
Για καλη μου τυχη, κατα τις 10:30 εκανε την εμφανιση του ο κος Στελιος Κουτσος οποτε αδραξα την ευκαιρια και τον παρακαλεσα να με βοηθησει στην πρωτη μου πτηση... Εκεινος ευχαριστως ανταποκριθηκε κι αφου εκανε ολα τα τελικα τσεκαρισματα το σηκωσε... Ενθουσιαστηκα τοσο πολυ κι εφοσον ειχα και την βοηθεια του, αποφασισα να το παρω μετα απο λιγο επιχειρωντας και την πρωτη μου προσγειωση η οποια εγινε με απολυτη επιτυχια...
Το α/π απλα ειναι θαυμασιο!!! Το πεταξα με 2 x 2500 mAh μπαταριες παραλληλα συνδεδεμενες και ο χρονος που ειχα ηταν πανω απο 12 λεπτα και με τις μπαταριες στο 25%.
Φωτος δυστυχως δεν τραβηχτηκαν μιας και δεν σταματησα στιγμη να πεταω ποτε το Grasshopper ποτε το Trojan...!!!
Καταπληκτικη μερα!!!
Υ.Γ Ενα τεραστιο ευχαριστω στον κο Κουτσο για ολη την βοηθεια του. Ειναι πραγματικα υπεροχος ανθρωπος. Απο την ωρα που ηρθε μεχρι και τις 4:30 το απογευμα που φυγαμε, ηταν ζητημα να πεταξε ο ιδιος κανενα τεταρτο. Ειχε φερει για να σεταρει ενα Vibe 50 (βρηκα το επομενο μου ε/π) κι ενα Vibe 90 αλλα που... Ολη την ωρα βοηθουσε ποτε τον εναν ποτε τον αλλον να ρυθμισουν τα μοντελα τους. Υποκλινομαι... :/)-
Το Trojan έκλεψε την παράσταση παίδες V:))
Δυστυχώς δεν σταματήσαμε να πετάμε τα καμάρια μας και δεν προλάβαμε να βγάλουμε ούτε μια φωτό !(!)! Ήταν όμως χάρμα οφθαλμών @P@
Η Ανάβυσσος είναι κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα πεδία για πτήση, εκτός από το γεγονός ότι το έδαφος είναι κατά καιρούς λόγω βροχής σαθρό. Μπορεί όμως να φιλοξενήσει πολλά μοντέλα ταυτόχρονα και φυσικά ο αέρας συνήθως είναι προς μια συγκεκριμένη κατευθυνση παράλληλα με τον αεροδιάδρομο με φορά αναλόγως του ανέμου ή από βορά ή από νοτιά.
:>)
Δυστυχώς δεν σταματήσαμε να πετάμε τα καμάρια μας και δεν προλάβαμε να βγάλουμε ούτε μια φωτό !(!)! Ήταν όμως χάρμα οφθαλμών @P@
Η Ανάβυσσος είναι κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα πεδία για πτήση, εκτός από το γεγονός ότι το έδαφος είναι κατά καιρούς λόγω βροχής σαθρό. Μπορεί όμως να φιλοξενήσει πολλά μοντέλα ταυτόχρονα και φυσικά ο αέρας συνήθως είναι προς μια συγκεκριμένη κατευθυνση παράλληλα με τον αεροδιάδρομο με φορά αναλόγως του ανέμου ή από βορά ή από νοτιά.
:>)
Αγαπητέ Παναγιώτη,
Η Ανάβυσσος είναι το πρώτο μέρος που πέταξα αερομοντέλο πρίν 25 χρόνια. Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα και συνεχίζει να φιλοξενεί τους θιασιώτες της πτήσης....
Είσαι σίγουρος οτι το μεταγωγικό είναι C-130;;;;
Έχω την εντύπωση οτι είναι άλλος τύπος. Το 130 έχει 4 κινητήρες...
(Σου έβαλα δουλειά για το σπίτι.....)
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Η Ανάβυσσος είναι το πρώτο μέρος που πέταξα αερομοντέλο πρίν 25 χρόνια. Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα και συνεχίζει να φιλοξενεί τους θιασιώτες της πτήσης....
Είσαι σίγουρος οτι το μεταγωγικό είναι C-130;;;;
Έχω την εντύπωση οτι είναι άλλος τύπος. Το 130 έχει 4 κινητήρες...
(Σου έβαλα δουλειά για το σπίτι.....)
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Θα το διερευνησω αμιγκο μου...
Μάλλον με C-27 Spartan μοιάζει δεν νομίζεις;;;
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/c-27.htm
ΜΦΧ
Τρύφωνας
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/ac/c-27.htm
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Φτυστο ειναι... :>)
Απάντηση: Απ: Αναβυσσος
Defender έγραψε: ↑Φτυστο ειναι... :>)
που χάθηκες ρε ;
-
Απάντηση: Ανάβυσσος
Εχει κοπεί από απουσίες σε Ανάβυσσο και Δερβενοχώρια. Στην εξεταστική του Γεννάρη θα χρωστάει απογείωση στο χώμα 2 και προσγείωση crosswind 1 και 2.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
Απάντηση: Ανάβυσσος
αι γυναικαι !@/-=}{{