Σαν μοντελιστης που πεταει αραια και που ποτε μου δεν σχοληθηκα με τα σωματεια. Δεν με ενδιαφερουν. Οπου εχει χρηματα και θεσεις γινονται καυγαδες και τιποτα δεν παει καλα /!/!* Τελευταια αρχισα να το σκεπτομαι ξανα για λογουσ ασφαλειας αλλα παλι αλλαξα γνωμη βλεπωντας τι γινετε. Προεδροι και κουραφεξαλα! ??? γιατι να γραφτω? νομιζω οτι θα βρω το μπελα μου και τιποτα αλλο. Μια χαρα δεν ειμαι στην ησυχια μου; αντε και ρωταω εσας γιατι να γραφτω? Εχω ξαναρωτησει & διαβασα του κοσμου τις (έγινε παρέμβαση στο κείμενο). Να γραφτω λεει για οργανωση για ασφαλεια και κολοκυθια {}>@.?< Με ποιους αρχηγους?
Προσπαθήστε να διατυπώσετε τις απόψεις σας με απλούς και "δόκιμους" χαρακτηρισμούς.
Σωματειο. Ναι η Οχι;
-
Απ: Σωματειο. Ναι η Οχι;
καλησπερα φιλε μου εγω ειμαι απο συρο κατι υπαρχει και εδω σαν σωματειο πουλες δηλαδη σαν αερολεσχη καπως ετσι κοιτα το καλυτερο που ειναι να κανεις και κανω και εγω ειναι να μην ασχοληθεις με κανενα και με τιποτα εγω παω σε μια ερημια με δυο τρεις φιλους και πεταμε για την παρτη μας χωρις να ενοχλουμε και να μας ενοχλουν και ετσι δεν υπαρχει προβλημα απο κανεναν οι σχεσεις με ολους τους αερομοντελιστες εδω ειναι αψογες δεν υπαρχει προβλημα σε τιποτα. τωρα εσυ αν θελεις να ασχοληθεις αυτο ειναι δι κο σου θεμα παντως γνωμη δικη μου οπως ειπα και πιο πανω δεν ασχολουμαι με κανενα και με τιποτα παρα μονο με τα μοντελα μου και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!