ΑΠΟΡΙΑ

DUKE

ΑΠΟΡΙΑ

Δημοσίευση από DUKE »

Σήμερα το μεσημέρι και ενώ βρισκόμουν στην αλάνα του Ασπροπύργου την ώρα του μεγάλου σεισμού που έγινε στην Ανδραβίδα έπεσε ένα μοντέλο σαν να έφαγε παρεμβολή. Δηλαδή την ώρα που σειόταν η γη το μοντέλο ήταν εκτός ελέγχου τελείως. Πέταγε μόνο αυτό και χωρίς να υπάρχει άλλος πομπός ανοιχτός . Πιστεύετε ότι ήταν σύμπτωση η την ώρα που συγκρούονται οι τεκτονικές πλάκες δημιουργείται κάτι σαν (δεν ξέρω και πως να το αναφέρω) ηλεκτρονικός παλμός η ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιούργησε την παρεμβολή αυτή. ίσως η ερώτηση μου σας φανεί χαζή αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ας μου απαντήσει για να μου λυθεί η απορία αυτή.
Λοιπόν σύμπτωση η κάτι άλλο ? ? ? ? ?
fazerdreamer

Απ: ΑΠΟΡΙΑ

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Σε τετοιες φυσικες καταστροφες η τραγωδια ειναι πως χανονται ανθρωπινες ζωες..κριμα για το μοντελλο,δεν πιστευω πως μπορει να δημιουργηθει ηλεκτρομαγνητικο πεδιο απο την μετατοπιση των πλακων της γης,ικανο ωστε να προκαλεσει τετοιου ειδους προβλημα,αν καποιος εχει γνωση για το αντιθετο να το καταθεσει ωστε να λαμβανουμε μετρα,αν υπαρχουν.!
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Συμφωνώ μαζι σου . Αλλα εγω δεν μιλησα για το αν χαθηκε το μοντελο. Σαφως η τραγωδια ειναι πως χανονται ανθρωπινες ζωες και εγω εχω και ενα λογο παραπανω σημερα γιατι η μητερα μου και ο μικρος μου αδερφος ζουνε στην περιοχη που εγινε ο σεισμος. Ρωτησα περισσοτερο γιατι μου δημιουργήθηκε η απορια αν κατα την διαρκεια του φαινομενου αυτου υπαρχει κατι που θα μπορουσε να δημιουργησει κατι σαν παρεμβολη.
Φιλικα Γιαννης Κυπαρισσης
Captain

Δημοσίευση από Captain »

φιλε ακουγονται πολλα !@/-=}{{ ολα μπορει να συμβαινουν
την ψιλοεψαξα τη φαση στο νετ και δε βρηκα κατι ενδιαφερον
καποιοι μιλανε παντως για μερικα υψησυχνα που μπορει να εχουν αρμονικες και στα fm
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Captain και εγώ από το απόγευμα που γύρισα το ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα ακόμα. Ισως πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον επιστήμονα που ασχολείται με το αντικείμενο. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας :,)
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

To πιο πιθανο ειναι να τον ενιωσε για τα καλα τον σεισμο ο χειριστης του! C!C! C!C!
...Πλακα κανω :P :P
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

έγραψε:
To πιο πιθανο ειναι να τον ενιωσε για τα καλα τον σεισμο ο χειριστης του! C!C! C!C!
...Πλακα κανω :P :P

Το θεμα ειναι οτι μονο αυτος και εγω δεν τον νιωσαμε γιατι ειμασταν σε κινηση εκεινη την ωρα
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι και ενώ βρισκόμουν στην αλάνα του Ασπροπύργου την ώρα του μεγάλου σεισμού που έγινε στην Ανδραβίδα έπεσε ένα μοντέλο σαν να έφαγε παρεμβολή. Δηλαδή την ώρα που σειόταν η γη το μοντέλο ήταν εκτός ελέγχου τελείως. Πέταγε μόνο αυτό και χωρίς να υπάρχει άλλος πομπός ανοιχτός . Πιστεύετε ότι ήταν σύμπτωση η την ώρα που συγκρούονται οι τεκτονικές πλάκες δημιουργείται κάτι σαν (δεν ξέρω και πως να το αναφέρω) ηλεκτρονικός παλμός η ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιούργησε την παρεμβολή αυτή. ίσως η ερώτηση μου σας φανεί χαζή αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ας μου απαντήσει για να μου λυθεί η απορία αυτή.
Λοιπόν σύμπτωση η κάτι άλλο ? ? ? ? ?

μπορει απο το γρηγορο ταρακουνημα να μην ηταν και καλη η τ/κ και να εχασε το σημα
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

μπορει ομως να το εριξε κανενας H-:R H-:R H-:R H-:R H-:R H-:R κηνυγος..........
stergios

Δημοσίευση από stergios »

KALIMERA SE OLOYS!TO KYNIGI EINAI KLISTO 3DAKIA!! KATI ALLO 8A EFTEXE MALON MPATARIA!!!!
fotis38

Δημοσίευση από fotis38 »

ego pistevo pos eitan simtosi kai oti den iparxi kamia paremvoli apo to sismo ..... <,<,< <,<,< <,<,<
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ STICKS!!!!!!
DUKE

Δημοσίευση από DUKE »

Ακουσα για κυνηγους για μπεκατσες για αν τον ενιωσε για τα καλα τον σεισμο ο χειριστης του για το αν παρακουνηθηκαν τα stick του και αλλα πολλα σε αλλο φορουμ. Καλη η πλακιτσα και ο χαβαλες αλλα επι της ουσιας nothing, zero. ΜΗΔΕΝ.Εθεσα μια απορια που ισως υπηρχε καποιος απο το φορουμ ηξερε να μου απαντησει αλλα δυστυχως. Δεν πειραζει θα μεινω με την απορια. Παντως ευχαριστω οσους απαντησαν σοβαρα η καλαμπουριζοντας.
Φιλικα παντα
Γιαννης
Γιάννης Ζαφείρης

ΑΠΟΡΙΑ

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Καλό και φρόνιμο θα ήταν αν γνωρίζουμε η πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε, να απαντάμε.
Η αλήθεια είναι ότι αστεϊσμοι σε απορίες και ερωτήσεις που καταθέτουν μέλη, δεν είναι επιτρεπτοί.
Υπάρχουν άλλοι χώροι και θέματα για εκδηλώσεις του είδους.

Παρακαλώ κρατήστε τα θέματα σοβαρά. Φροντίστε οι απαντήσεις να είναι τέτοιες ώστε να βοηθούν όσους επισκέπτονται και αναζητούν πληροφορίες.

katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

καλησπερα φιλε γιαννη η duke για ριξε μια ματια και εδω ισως σε βοηθησω καπως http://www.physics4u.gr/news/2002/scnews655.html
δεν το διαβασα ολλο λιγο στην αρχη μονο ισως σου ληθει με αυτο η απορια σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”