SU-31
SU-31
Καλησπερα σε ολους ...μηπως εχει κανεις αποψη γι αυτο..βεβαια ειναι αργα διοτι ερχετε αλλα αν το εχει και καποιος ισως παρω μια πρωτη εκτιμηση.... @P@ http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6571&Product_Name=Sukhoi_SU-31_.25e_ARF__98%_
Απ: SU-31
Αχά...Τώρα εξηγείται γιατί ξεφορτώνεσαι τα Warbirds!!!
Λοιπόν φίλε μου Ανδρέα....
Απ' ότι φαίνεται το Sukoi έχει ιδανικά χαρακτηριστικά!!
Το βάρος του είναι 1κιλό και 150 γρ. σε 45 ίντσες φτερό ....(ιδανικό βάρος σε συμμετρική αεροτομή)....
Το σκαφάκι θα έχει γρήγορα ("μπράφ") χαρακτηριστικά καθώς και απότομες επιταχύνσεις αλλά και επιβραδύνσεις χωρίς tip stalls...
Νομίζω οτι έκανες μια πολύ καλή επιλογή ...(εγώ θα του έβαζα ένα outrunner με 60άρι σπιντκοντρόλ και 4c Lipo)...Πύραυλος!!!
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Λοιπόν φίλε μου Ανδρέα....
Απ' ότι φαίνεται το Sukoi έχει ιδανικά χαρακτηριστικά!!
Το βάρος του είναι 1κιλό και 150 γρ. σε 45 ίντσες φτερό ....(ιδανικό βάρος σε συμμετρική αεροτομή)....
Το σκαφάκι θα έχει γρήγορα ("μπράφ") χαρακτηριστικά καθώς και απότομες επιταχύνσεις αλλά και επιβραδύνσεις χωρίς tip stalls...
Νομίζω οτι έκανες μια πολύ καλή επιλογή ...(εγώ θα του έβαζα ένα outrunner με 60άρι σπιντκοντρόλ και 4c Lipo)...Πύραυλος!!!
ΜΦΧ
Τρύφωνας
για αυριο εχω αρματωσει το mini bossanova 650γρ(με 1000αρα) και 200+watt φωρτιζω τωρα 1000 αρες 1350 αρα και 1500 αρα 3c και αυριο τα απογευματακι θα κανω τεστ μια που απο τοτε που το πηρα δεν αξιωθικα να βαλω ενα μοτερακι με ψυχη ...τωρα μετα το εχτρα ειναι ευκαιρια .....νατο αξιολογισουμε λιγο και αυτο.... Ro:o/
Μολις αρχισα πριν κανα τριωρο το SU-31 κατασκευαστικα πανευκολο και αρκετα "ετοιμο" με χαλαει λιγο πουτ πρεπει να μεγαλωσω τις φωλιες των σερβο μια απου ειναι για 9γρ θα βαλω 20γρ αλλα οκ... :) ^-^
- Συνημμένα
-
- suchoi-31 003.jpg (56.93 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
-
- suchoi-31 001.jpg (50.34 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
κατι καναμε το απογευματακι .....παρθενικη σε SU-31 kai ZIVKO EDGE....για την ωρα το προβαδυσμα ειναι στο edge ομως ηταν πρωτες πτησεις με ασχημο καιρο και προβλημα στο SU-31. TO edge εδειχνε να εχει καλυτερη ποιοτητα πτησης με μικροτερο πτερυγικο φορτο αλλα για να πεταξει 3D θα χειαστει μεγαλυτερο μοτερ ισως και μπαταρια οποτε ειδομεν .αποτην αλλη στο su εκανα μια κακη κατασκευη ντιζας elevator και ολη την ωρα διορθωνα πανω κατω :-///.ομως σαν πτηση φαινετε αρκετα φιλικο και με αρκετη δυναμη.
- Συνημμένα
-
- suchoi-31 009.jpg (28.79 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
-
- suchoi-31 006.jpg (71.39 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
@P@το su-31 exei ενα μοτερακι 40-42 900κν με 40-50 esc kai 2200 3s li-po με 12χ6 exei peripoy 260w που ειναι λιγο ενω με 13χ6,5ειναι πολυ καλυτερο αλλα δεν μετρησα ακομη καταναλωσεις...
- Συνημμένα
-
- suchoi-31 029.jpg (54.47 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
-
- suchoi-31 012.jpg (23.02 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
-
- suchoi-31 011.jpg (35.5 KiB) Προβλήθηκε 82 φορές
@P@ και ενα μικρο videaki απο την δευτερη πτηση ......πολυ δουλιτσα θελει ομως ακομη απο σεταρισμα ζυγισμα για να πεταξει οπως θελω και φυσικα μια μερα με απνποια ..... :/)-
http://www.youtube.com/watch?v=BqJEPqI5TMs
http://www.youtube.com/watch?v=BqJEPqI5TMs