taxono

Απάντηση
taxono

taxono

Δημοσίευση από taxono »

H roba!!!

Παρέμβαση:
Το παιγνίδι αυτό είναι κουραστικό και άθλιο.
Σταματάει εδώ με διαγραφή και αποκλεισμό.
taxonopali

Απ: taxono

Δημοσίευση από taxonopali »

mou ta svisate?mia apo ta idia kai edo? Fasistes {}>@.?<
Exw kai alla,alla afou de theletai na exete anagnosis de tha ta balo edo '!'!'

ps mi me xanadiagrapsetai.barieme na kano neous logariasmous xaxaxaxa
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Φιλε taxono γεια σου.

Προσπαθώ να καταλάβω, αν και διάβασα σχεδόν όλα τα ποστ, με το φλέγον θέμα στο άλλο φορουμ, προς τι αυτή η εμμονή σαν ανώνυμος να θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα σε αυτό το φορουμ.

Το ότι ο διαχειριστής διέγραψε τα μηνύματα σου είναι λογικό, γιατί δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος, ωστε να γίνουμε όλοι μπάχαλο.

Μια διαμαχη με τον διαχειριστή του αλλού φορουμ, γιατί να μεταφερθεί εδώ ?

Κατι παρόμοιο, και πολύ χειρότερο, γιατί μου είχαν επιτεθεί πολλοί της τότε αυλής του, είχε συμβεί και με εμένα στο παρελθόν, αλλά το αντιμετώπισα "στα ίσια" μέσα στο δικό του γήπεδο, και μάλιστα επωνύμως.

Και σε πληροφορώ ότι κέρδισα εκείνη την "φορουμοντελιστική" μάχη, 1ον γιατί είχα δίκιο και 2ον για τι όλοι ήξεραν ποιος είμαι. Απο τότε πολλά αλλάξαν. Οι πιο παλιοί θα τα θυμούνται.

Σκέψου αυτά που σου γράφω, και κινήσου όπως νομίζεις.

Υ.Γ. Ναι έχεις δίκιο που ξέρεις ότι τα κουτσομπολίστικα μηνύματα, όπως και οι διαμάχες έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Αλλα εμείς εδώ στο petame.gr συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή που στήσαμε το φορουμ, ότι θα βασιστούμε καθαρά και μόνο σε αερομοντελιστικά τεχνικά θέματα, ειδήσεις, αθλητισμό, προβολή και διάδοση του αερομοντελισμού σε όλη την Ελλάδα.

"mastoras"
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Για τον Taxono...........

Η ανωνυμία σου και μόνο σε κάνει να χάνεις το όποιο δίκιο (ή άδικο) έχεις........
Εαν τραβάς κανένα ζόρι με τον Κωστόπουλο τότε τράβα πές του το επώνυμα (όπως τα "χώνω" και εγώ!!!.....) Εδώ όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, όταν καταγγέλεις "ανώνυμα".......
Σε κάθε περίπτωση ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ έχεις με αυτό τον τρόπο της ανωνυμίας που έχεις διαλέξει και δείχνεις έμπρακτα την έλλειψη σοβαρότητας που σε διακρίνει!!!!

Αν το θέμα σου και το θέμα του είναι τα μηχανάκια και οι επισκέπτες, ασχοληθείτε με αυτά απο εκεί και οχι εδώ!!!!!!

Να ξέρεις όπως και οι λοιποί αυτοχρισμένοι "Ντ' Αρτανιάν" οτι στο petame.gr δεν χαιρετίζουμε τέτοιου είδους "κακοήθειες"......
Ακόμα και αν γινόταν επώνυμα θα ήταν μια καταγγελία...(που μας αφήνει και παντελώς αδιάφορους - μιας και είναι γνωστό οτι ο "απεκεί" χρησιμοποιεί τα "μηχανάκια"......)
Τρύφωνας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Κάδος των Αχρήστων ”