calmato trainer kyosho 40.

Απάντηση
katsoufras

calmato trainer kyosho 40.

Δημοσίευση από katsoufras »

καλησπερα σε ολους τους φιλους εχτες μολης αποκτισα το πρωτο μου θερμικο μοντελο ενα calmato trainer 40 της kyosho. κατα λαθος βεβαια,εγινε καποια παραγκελια και εστηλαν σε ενα φιλο αλλο μοντελο το ιδιο αλλα το sport αν το γραφω καλα και δεν το ηθελε και ετσι το κρατισα εγω. εσεις τι λετε σαν εκπεδευτικο θερμηκο? ειναι ευκολο η οχι και τοσο σε πτητικη συμπεριφορα? ααααα!!!!!!! ξενασα να πω οτι ειχε μεσα και 4 servo futaba s3003 κανουν για το μοντελο αυτα τα servo η πρεπει να βαλω καποια αλλα? ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
stergios

Απ: calmato trainer kyosho 40.

Δημοσίευση από stergios »

kalispera gianni! kali epilogi to calmato 40 mes tin atyxia toy filoy soy breikes tyxi esy!kales ptiseis na exeis! @P@
Λυκουργος

Δημοσίευση από Λυκουργος »

φιλε Γιάννη καλησπέρα (2f),και το μοντέλο μια χαρά είναι και τα σέρβος μια χαρά επίσης,εάν του βάλεις και έναν Ο.S. 46 τότε θα είσαι μέσα στην καλή χαρά :>),μην το φοβάσαι,λίγο απότομο αλλα πολύ σταθερό και προβλέψιμο. καλές πτήσεις και ότι και εάν χρειαστείς ρωτάμε (οι φίλοι μου με φωνάζουνε CALMATO,γιατί άραγε?) :P
Συνημμένα
index.jpg
index.jpg (61.83 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
katsoufras

ευχαριστω στεγιο θα τα πουμε καποιοα στιγμη και απο κοντα εμεις. λυκουργο η μονη διαφορα ειναι οτι εμενα ειναι το υψηλοπτεριγο ενω εσενα οχι. anyway εχτες ηρθε ο πολυ καλος μου φιλος heli division και τα ειπαμε και ειδε το μοντελο σημερα του εκανα το 4 τεποζιτο και μου το ειπε και εκοινος να βαλο εναν os 46. το σκευτομουν θα βαλω αλλα οχι τωρα ομως ποιο πισω ισως να βαλο.
Συνημμένα
Φωτογραφία0019.jpg
Φωτογραφία0019.jpg (67.57 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
katsoufras

αλη μια ακομη με εμενα μαζι!!!
Συνημμένα
3456.jpg
3456.jpg (41.1 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
3456.jpg
3456.jpg (41.1 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
katsoufras

δεν ειναι και η καλητερες φωτο που βαζω αλλα τραβιχτηκαν και η δυο βραδυ γιαυτο και ειναι και ετσι η επομενες ελπιζω να ειναι καλητερες εκανα και λαθος και αντι για μια εβαλα δυο μαζι φωτο συνχωρεστεμε ειναι η πρωτη φωρα που ανεβαζω φωτο στο forum!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Μια χαρά είναι οι φωτό σου Γιάννη...!!! V:))
Περιμένουμε κι άλλες με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δωθεί!!! (2f)
Τρύφωνας
katsoufras

ευχαριστω φιλε τρυφωνα w
katsoufras

για αρχη του εβαλα να καψει γυρο στα 2 λιτρα καυσιμο απο αμαξι το 15 αρι που εχει περισωτερο λαδι απ'οτι το αεροπλανικο για να γινει το στροσιμο του γλυκο και τωρα σε κανενα μισαωρο περιπου θα τελιωσει και μετα θα του βαλω καυσιμο για αεροπλανο και να γινουν μετα η τελικες ριθμησεις ααααα! ξεχασα πειρα και ενα μπουζι 6 αρι της navarossi να του βαλω μετα στης ριθμησεις του εσεις τι λετε εκανα πατατα με ολα αυτα που σας ειπα? w
stergios

Απάντηση: calmato trainer kyosho 40.

Δημοσίευση από stergios »

geia soy gianni ema8a pos exeis kai alla montela stin katoxi soy!!!!kamia foto 8a doyme?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”