Απ: Μοντελοδρόμιο Αθύτου Ν. Χαλκιδικης
-
Καλημερα σε ολους τους φιλους.
Λοιπον ειμαι περιπου στα 2 χρονια που ασχολουμε με το χομπυ μαζι με αλλους 3 φιλους.
Ξεκηνισα με calmato 40 που το λατρεψα και μετα calmato 60 sport kai 40 sport.
Ενας πολυ καλος φιλος που ειχε ενα πιπερ μου το εφερε να το συναρμολογισω,και στην πρωτη του πτηση επεσε λογο δυνατου αερα,μου το χαρησε και το ξαναφτιαξα.
Απο τοτε εχω κολλησει με αυτο και μετα απο πολες δυσκολες απογειωσης καταφερα και το πεταξα,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ απο την χαρα μου.
Τωρα λογο δουλειας δεν προλαβενω για τιποτα λογο οτι ειμαι απο το πρωτο ποδι της Χαλκιδικης.
Στην Αθυτο εχουμε φτιαξει ενα μοντελοδρομιο με αεροδιαδρομο ασφαλτινο στα 100μ μακρος και 10 πλατος,εκει ειμασται ολο το χειμωνα απο οκτωμβριο μεχρη και τελος απριλιου.Οσοι πιστοι προσελθετε.
Η τ/η μου ειναι η spectrum dx 7 2.4gh
Ξεχασα να πω πως το piper εχει κινητηρα 61 2t.
Λοιπον ειμαι περιπου στα 2 χρονια που ασχολουμε με το χομπυ μαζι με αλλους 3 φιλους.
Ξεκηνισα με calmato 40 που το λατρεψα και μετα calmato 60 sport kai 40 sport.
Ενας πολυ καλος φιλος που ειχε ενα πιπερ μου το εφερε να το συναρμολογισω,και στην πρωτη του πτηση επεσε λογο δυνατου αερα,μου το χαρησε και το ξαναφτιαξα.
Απο τοτε εχω κολλησει με αυτο και μετα απο πολες δυσκολες απογειωσης καταφερα και το πεταξα,ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ απο την χαρα μου.
Τωρα λογο δουλειας δεν προλαβενω για τιποτα λογο οτι ειμαι απο το πρωτο ποδι της Χαλκιδικης.
Στην Αθυτο εχουμε φτιαξει ενα μοντελοδρομιο με αεροδιαδρομο ασφαλτινο στα 100μ μακρος και 10 πλατος,εκει ειμασται ολο το χειμωνα απο οκτωμβριο μεχρη και τελος απριλιου.Οσοι πιστοι προσελθετε.
Η τ/η μου ειναι η spectrum dx 7 2.4gh
Ξεχασα να πω πως το piper εχει κινητηρα 61 2t.
-
Απ: Μοντελοδρόμιο Αθύτου Χαλκιδικής
Ποπο!!
Είστε αρχηγοί!
Να ρωτήσω πίσω από τους αερομοντελιστές
που πετάνε έχει πίστα για αμαξάκια?βλέπω καλά?
Είστε αρχηγοί!
Να ρωτήσω πίσω από τους αερομοντελιστές
που πετάνε έχει πίστα για αμαξάκια?βλέπω καλά?
Απο ότι βλέπω και εγώ, κάποιοι φίλοι αερομοντελιστές ζούνε σε αερομοντελιστικό παράδεισο. :>)
Και μάλιστα στο πιο in μέρος της Χαλκιδικής, στην ʼθυτο. V:))
Και μάλιστα στο πιο in μέρος της Χαλκιδικής, στην ʼθυτο. V:))
<:-)>>
kalispera se olus esas pou agapate to afto telio hobby
eharisto poli ta filarakia apo halkidiki athitos
tha ithela na efharistiso episis enan filaraki o opios ine aftos pou dimiourgise olo ato to modelodromio kai mas edose tin efkeria se mas kai se polous alous modelistes na geftoun afto pou mas enoni olous emas ton modelismo ena megalo efgaristo na ise panta kala sou efhomaste ta kalitera
kalispera se olus esas pou agapate to afto telio hobby
eharisto poli ta filarakia apo halkidiki athitos
tha ithela na efharistiso episis enan filaraki o opios ine aftos pou dimiourgise olo ato to modelodromio kai mas edose tin efkeria se mas kai se polous alous modelistes na geftoun afto pou mas enoni olous emas ton modelismo ena megalo efgaristo na ise panta kala sou efhomaste ta kalitera
-
Kαλα το ειδες φιλε giannisx,υπαρχη μια χωματινη για τα μεγαλα
αυ/τα 1/5 και μια για τα μικρα 1/10.
αυ/τα 1/5 και μια για τα μικρα 1/10.
-
Γεια σου φιλε lef καλος ηρθες στην παρεα.
Οταν αρχησεις να συναρμολογης το DC 3 θελω φωτο.
Οταν αρχησεις να συναρμολογης το DC 3 θελω φωτο.
Ανατρηχήλα!! :>)
Τέλειο μέρος ....Μπράβο στους αερομοντελιστές και τους τόπους που πετάνε!!!
Μαγεμένα μέρη μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! :>)
Τέλειο μέρος ....Μπράβο στους αερομοντελιστές και τους τόπους που πετάνε!!!
Μαγεμένα μέρη μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! :>)
-
μπραβω παιδια. ^hola^ ^hola^,ας τα βλεπουν μερικη δημαρχοι οπως τις αρτεμιδας που το μυαλο τους ειναι μονο στιν μασα. {}>@.?< {}>@.?< {}>@.?< :P :-\
filaraki ta prakmata ine opos ta les ehoun kai megales koutales gia na trone kalitera
simera massa poli massa
giafto kai se ola imaste piso
kmazeftite merika filarakia mazi kai kante kati diko sas etsi mono tha pame mposta
emis edo sti halkidiki ena filaraki pire olo to kouragio monos tou kai ekane afto to oreo modelodromio nane kala kai pame na goustaroume
an thelete elate apo na petaksete kai tora pou ine kai kalokairi na kanete kai kanena
mpanio stin thallasa sindiasmos petagma kai diakopes oti to kalitero
sas perimenoume o modelismos enoni tous andropous opou kai nane
(2f)
simera massa poli massa
giafto kai se ola imaste piso
kmazeftite merika filarakia mazi kai kante kati diko sas etsi mono tha pame mposta
emis edo sti halkidiki ena filaraki pire olo to kouragio monos tou kai ekane afto to oreo modelodromio nane kala kai pame na goustaroume
an thelete elate apo na petaksete kai tora pou ine kai kalokairi na kanete kai kanena
mpanio stin thallasa sindiasmos petagma kai diakopes oti to kalitero
sas perimenoume o modelismos enoni tous andropous opou kai nane
(2f)
-
^hola^ ^hola^ ^hola^ @P@ @P@ @P@
Παιδιά από την ʼθυτο συγχαρητήρια και από εμένα! Η ʼθυτος αποτελεί εξαίρεση ομορφιάς για το πρώτο πόδι, τώρα να τελικά που τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και πάλι μπράβο!
Αν και πετάω στην Ποτίδαια, στον παλιό χωμάτινο της ΠΑ, με την πρώτη ευκαιρία θα σας επισκεφτώ. Δώστε μας μόνο κάποιο τρόπο προσέλευσης. Από ότι κατάλαβα είναι δεξιά του χωριού και αρκετά μέσα, σωστά?
Γιώργος
Αν και πετάω στην Ποτίδαια, στον παλιό χωμάτινο της ΠΑ, με την πρώτη ευκαιρία θα σας επισκεφτώ. Δώστε μας μόνο κάποιο τρόπο προσέλευσης. Από ότι κατάλαβα είναι δεξιά του χωριού και αρκετά μέσα, σωστά?
Γιώργος
Giasou Giorgo
sosta ine deksia apo to xorio athitos
opos pas kia kallithea meta to deftero benzinadiko schell
stribis deksia peripou 1.5 km sta aristera tha dis to modelodromio
tha haroume na se ehoume konta mas tipota den ine tiheo kala ta les
<++> <++> ^hola^
sosta ine deksia apo to xorio athitos
opos pas kia kallithea meta to deftero benzinadiko schell
stribis deksia peripou 1.5 km sta aristera tha dis to modelodromio
tha haroume na se ehoume konta mas tipota den ine tiheo kala ta les
<++> <++> ^hola^
Φίλε lef ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά!
Πες μου λίγο για το avatar σου. Είμαι λάτρης των crop dusters και αυτό που έχεις στο avatar κάτι μου θυμίζει! Έχεις το συγκεκριμένο α/φ?
Για δώσε μας λίγα παραπάνω στοιχεία...
Γιώργος
Πες μου λίγο για το avatar σου. Είμαι λάτρης των crop dusters και αυτό που έχεις στο avatar κάτι μου θυμίζει! Έχεις το συγκεκριμένο α/φ?
Για δώσε μας λίγα παραπάνω στοιχεία...
Γιώργος
Αν και off topic το δικό μου έχει ίσως το μοναδικό Cessna Agwagon της Ελλάδας (μιλάμε πάντα για full scale). Όσο δύσκολο είναι να δεις πια αυτό το α/φ, άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποχτήσεις και ένα cessna agwagon υπό κλίμακα. Ευτυχώς έχω ένα...
Γιώργος
Γιώργος