Μοντελιστικό ΠΑΡΤΥ στη Λίμνη Πλαστήρα !!

Απάντηση
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Χαιρετώ τους πάντες .

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σας καλοσωρίζουμε να συμμετέχετε μαζί μας σε ένα Μοντελιστικό Διήμερο δίπλα στην όχθη της λίμνης Πλαστήρα του νομού Καρδίτσας . Ναί , ναί , φέτος θα είμαστε Πολύ κοντά στην όχθη της ... Εικόνα

Τα ηχοσυστήματα και τα σκέπαστρα θα στηθούν στις 16 & 17 Αυγούστου .
Ετοιμάστε φωτισμό πάνω στα μοντέλα σας για νυχτερινές πτήσεις . Το βράδυ του Σαββάτου θα μας πάρει αργά με μουσικούλα και ακροβατικά ... Εικόνα
Φυσικά και θα κοιμηθώ εκεί το βράδυ . Το μέρος είναι πιό τέλειο απο ότι είδατε πέρυσι . Θα κατέβουμε ακόμη πιό 'χαμηλά' , μακρυά απ'το δρόμο μιάς και η επιφάνεια της λίμνης υποχώρησε και φανέρωσε εκτάσεις ίσιες , κατάλληλες για αερομοντέλα !
Δέν απαγορεύεται κανένας τύπος μοντέλου . Όλοι μπορούν να χαρούν με λίγη συννενόηση . Τον προγραμματισμό θα αναλάβω προσωπικά ... Εικόνα

Με την άφιξή σας παρακαλώ να δηλώσετε αμέσως τη συχνότητά σας στη γραμματεία έστω και άν διαθέτετε νέου τύπου συστήματα αυτόματης επιλογής στους 2.4 GHz ... Εικόνα

Σας περιμένουμε Όλους . Συνδυάστε το τριήμερο στα μέρη εκείνα για αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις ...
Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6972 029993 .

Πάντα δικός σας ,
Απόστολος (aka DM)
DeltaMan

Απάντηση: Μοντελιστικό ΠΑΡΤΥ στη Λίμνη Πλαστήρα !!

Διάλεξα μιά απο τις περσινές φωτό για να σας δείξω με κόκκινο βελάκι περίπου πού θα 'στηθούμε' φέτος ... Εικόνα
Φαίνεται ο Μπάμπης απ'το Βόλο που πετά το ακροβατικό του ...

To Album φωτογραφιών απο το περσινό μας Πάρτυ θα βρείτε εδώ :
http://www.greekwings.gr/PHOTOS/Hmerologio/2007/Augoustos/15Aug07.htm
Συνημμένα
NeoMeros_01.JPG
NeoMeros_01.JPG (30.92 KiB) Προβλήθηκε 84 φορές
DeltaMan

Καλησπέρα σε όλους .

Επικοινώνησα με ένα ξενοδοχείο κοντά στο χώρο που θα πετάξουμε για τους φίλους εκείνους που ενδιαφέρονται να μείνουν εκεί το βράδυ της 15ης , 16ης ή 17ης του Αυγούστου . Επιλέγετε βέβαια όποια απο αυτές τις βραδυές σας βολεύει ...
Το όνομά του είναι "Hotel Labero" και ο ιδιοκτήτης ονομάζεται Χαράλαμπος Ζέρβας . Το τηλέφωνό του είναι 2441094660 .
Του είπα ποιοί είμαστε κ.λ.π. και μας θυμότανε απο πέρυσι . Μου είπε πως θα μας κάνει Καλύτερη τιμή απο τη συνηθισμένη , αλλά να μήν την ανακοινώσω στο Διαδίκτυο για ευνόητους λόγους ... Εικόνα
Άν τον πάρετε απ'ευθείας τηλέφωνο μόνοι σας , βεβαιωθείτε πως θα του αναφέρετε ότι θα λάβετε μέρος στο Μοντελιστικό Πάρτυ του 15αύγουστου και πως σας είπε ο Απόστολος να τον πάρετε ...
Διαφορετικά πάρτε σε εμένα τηλέφωνο για να κανονίσω προσωπικά . Για τις τιμές του δίκλινου με Πρωινό κλπ με προσωπικό μήνυμα ή τηλέφωνο ... Τα δωμάτια είναι Σούπερ , η επένδυση του ανθρώπου είναι καινούργια . Έχει A/C , μπάνιο , τηλεόραση και τα σχετικά !

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας μέχρι στιγμής . Για ότι χρειαστείτε στο 6972 029993 .

Απόστολος
DeltaMan

Κύριοι ,

λίγη Υπομονή . Νομίζω πως βρήκα και ένα άλλο μέρος για να μείνουμε στα 15 λεπτά μακριά απ'το σημείο 'Μηδέν' ... Εικόνα

Επανέρχομαι ... Εικόνα
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Απόστολε

Αρχικά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, που τείνει να καθιερωθεί. Είδα τις φωτογραφίες σας από την περσινή εκδήλωσή σας, οι οποίες είναι πραγματικά ζηλευτές. Λυπάμαι που δε θα καταφέρω να έρθω προσωπικά, λόγω εξάντλησης μετά την πρόσφατη επιστροφή από τη μεγάλη εκδήλωση του Α.Ε.Γ. και του http://www.petame.gr
. Είμαι σίγουρος όμως ότι και φέτος, όλα θα πάνε καλά και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Μπορείς να τροφοδοτήσεις το θέμα εδώ με μερικές περσινές φωτογραφίες και με την επιστροφή σας με τις νεότερες, ώστε να πάρουμε μια γεύση και όσοι δεν τα καταφέρουμε να έρθουμε.

Η Εκδήλωσή σας στην Πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, έχει ήδη συνδεθεί στο ημερολόγιο, όπως επίσης πήρε την πρώτη θέση είδησης στη σελίδα "Νέα Ειδήσεις" του petame. (κλίκ εδώ
)

Αναμένουμε υλικό!

Καλή επιτυχία.
DeltaMan

Λοιπόν , το χωριό της άλλης επιλογής μας για Διαμονή είναι το Μορφοβούνι , σε απόσταση 20 λεπτών απ'το σημείο του Πάρτυ με το αυτοκίνητο .

Ο Σωτήρης μου είπε πως έχει εκόμη αδιάθετα Τρία (3) Δίκλινα και ένα (1) Τετράκλινο δωμάτιο . Οι τιμές συμπεριλαμβανομένου του πρωινού είναι λίγο καλύτερες απ'το Ηοtel Labero ...

Πρέπει να κάνουμε κρατήσεις μέχρι το Σάββατο , γιατί τηλέφωνα γίνονται συνέχεια καταλαβαίνετε ... Εικόνα

Περιμένω Νέα σας ,
Απόστολος
DeltaMan

Γιάννη , τώρα είδα το μήνυμά σου . Σε Ευχαριστώ πολύ .
Το τοπίο εκεί πράγματι μας βγάζει απ'τη ρουτίνα . Ακόμη και μπάνιο μπορεί να κάνει κανείς ... ;;)

Το περιμένω πώς και πώς . Απο Σάββατο μεσημεράκι θα είμαστε εκεί ... !
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Εγω από την μεριά μου εχω πω ενα μεγάλο μπράβο στον φίλο DeltaMan για την κουράγιο που έχει με σκοπό, να οργανώσει μια μεγάλη αερομοντελιστική γιορτή. Συγχαρητήρια και εύχομαι οι προσδοκίες, σου που πηγάζουν μέσα απο την αστείρευτη αγάπη για τον αερομοντελισμό, να αποδώσουν τα αναμενόμενα.;;)

Ολοι οι αερομοντελιστές θα πρέπει να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Εχει πολλά οφέλη ένας αερομοντελιστής να συμμετέχει σε παρόμοιες διοργανώσεις. Πρωτα από όλα χαίρεται το χόμπι του, δίνοντας του η δυνατότητα να πετάξει σε άπλετους χώρους που σπανίζουν στην χώρα μας. Απο την άλλη μεριά οι γνωριμίες και οι επαφές με μοντελιστές από άλλα μέρη της Ελλάδος, δυναμώνουν την αερομοντελιστική μας οικογένεια, και έτσι αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το χόμπι μας.

Και το κυριότερο όλων ειναι, παράλληλα με τον αερομοντελισμό, κάνουμε και τουρισμό, γνωρίζοντας έτσι μερικά από τα ομορφότερα μέρη της πατρίδος μας. Και ένα από αυτά ειναι η Λίμνη Πλαστήρα με τον τεράστιο φυσικό πλούτο της. Οποιος δεν έχει κάνει τον γύρω της λίμνης οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, σας λέω πραγματικά ότι έχει χάσει πολλά !!!!

Ρίξτε μια ματιά σε έναν τουριστικό οδηγό, να δείτε γιατί πράγμα μιλάω ;;)

Εγώ από την μεριά μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να δώσω το παρών και σε αυτήν την εκδήλωση, που γίνεται στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Θεσσαλίας !!!!
mickynoise

Δημοσίευση από mickynoise »

Κριμα που δεν θα μπορω να παρεβρεθω μιας και το χωριο μου ειναι 17 χιλιομετρα μακρια.
Θα βρισκομαι εκτος Ελλαδος και ειναι μια κινηση που ολοι μας πρεπει να στηριξουμε.
Μιας και γνωριζω το μερος αρκετα καλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι απο τα πιο
ομορφα μερη της Ελλαδος με απιστευτο πρασινο και μαγικες τοποθεσιες
DeltaMan

Κύριοι , καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ όλους .

Η πτέρυγα που ετοιμάσαμε με φωτάκια στα ακροπτερύγια είναι καταπληκτική . Την πέταξα βράδυ-βράδυ και έμεινα έκπληκτος !!
Ο dj Κρίς επίσης είναι πανέτοιμος να 'μουσικώσει' την εκδήλωσή μας ... Τέλεια θα περάσουμε , το διαισθάνομαι ... ;;)
DeltaMan

Γειά σας παιδιά .

Το σημάδι μας το 'καλό' είναι η Μητρόπολη . Ερχόμενοι απο Αθήνα ή Τρίκαλα , ακολουθούμε τις ταμπέλες που μας κατευθύνουν προς Νοσοκομείο ή Λίμνη Πλαστήρα ...
Αφήνουμε το Νοσοκομείο στα αριστερά μας , και ο ίδιος αυτός δρόμος είναι ο καινούργιος που ανεβάζει πάνω στη λίμνη .
Μερικά χιλιόμετρα παρακάτω , περνά μέσα απο το χωριό Μητρόπολη . Εκεί ΔΕΝ συνεχίζουμε ευθεία ... !
Στο κέντρο της Μητρόπολης , υπάρχει μία διασταύρωση με ένα μεγάλο δένδρο στο κέντρο . Εκεί θα κάνουμε Αριστερά . Έχει και ευδιάκριτες ταμπέλες ...
Αρχίζουμε λοιπόν να ανεβαίνουμε , περνάμε το χωριό Μοσχάτο και μετά απο 10-15 λεπτά θα σας βγάλει μόνος του ο δρόμος ... έχει παντού πινακίδες και άν ρωτήσετε κάποιον σίγουρα θα ξέρει το Λαμπερό !

Στην είσοδο του Λαμπερού θα μας δείτε κάτω δεξιά σας κοντά στην όχθη η οποία απέχει πλέον αρκετά απ΄τον δρόμο ...
Έχει δύο εισόδους για να μπείτε , μία εκείνη που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι που είμαστε πιό 'πάνω' και λίγο παρακάτω έχει ένα χωματόδρομο που και εκείνος θα σας φέρει κοντά μας ... Εικόνα

Θυμηθείτε πως το Σάββατο το βράδυ σχεδόν θα έχει Πανσέληνο και θα λαμποκοπάει όλη η επιφάνεια ... Εικόνα
Ο Dj Κρίς και όλοι εμείς οι υπόλοιποι Δέν βλέπουμε την ώρα !

Καλή μας αντάμωση .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές εκδηλώσεις”