Το εργαστήρι του dim tzanis
-
Άποψη από το υπόγειο μπιλιάρδο-αερομοντελιστικό εργαστήριο στη Αρτέμιδα, όπου και η εξοχική κατοικία μου.
- Συνημμένα
-
- εργαστήρι dim tzanis e.jpg (70.25 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis d.jpg (89.61 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis c.jpg (68.26 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis b.jpg (58.03 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis a.jpg (55.76 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
εργαστήρι dim tzanis
τρεις ακόμη φωτό
- Συνημμένα
-
- εργαστήρι dim tzanis h.jpg (65.14 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis g.jpg (75.45 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- εργαστήρι dim tzanis f.jpg (73.5 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
Απάντηση: Το εργαστήρι του dim tzanis
Πω πω! Αυτό το εργαστήριο με αυτά τα μοντέλα, ονειρεύονται κάθε βράδυ όλοι οι μοντελιστές του κόσμου. Δεν έχω να πω, παρά μόνο ένα μεγάλο μπράβο για το νοικοκυριό σου. Είναι ο,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα. Το καλύτετο εεργαστήρι μακράν! Αυτό είναι μουσείο, ιατρείο ή όπως θέλεις πες το!
Μπράβο σου. Να τα χαίρεσαι! Οι λέξεις είναι περιττές. Έμεινα σαν άγαλμα όταν χάζεψα τις φωτογραφίες. Πολλά αεροσκάφη ρε φίλε! :-X Μας βούλωσες τα στόματα! Αυτό θα πει μεράκι. Τελικά φιλαράκι, όλοι μας κάπου τα χώνουμε. Οι γυναίκες με ...το Ρουβά και εμείς με τα μοντέλα μας.
Εύχομαι να τα διπλάσιασεις.
Μπράβο σου. Να τα χαίρεσαι! Οι λέξεις είναι περιττές. Έμεινα σαν άγαλμα όταν χάζεψα τις φωτογραφίες. Πολλά αεροσκάφη ρε φίλε! :-X Μας βούλωσες τα στόματα! Αυτό θα πει μεράκι. Τελικά φιλαράκι, όλοι μας κάπου τα χώνουμε. Οι γυναίκες με ...το Ρουβά και εμείς με τα μοντέλα μας.
Εύχομαι να τα διπλάσιασεις.
-
Σε ευχαριστώ αγαπητέ lef για τα καλά σου λόγια, όπως και όλους τους συγχομπίστες μας που μου έκαναν την τιμή και είδαν το εργαστήρι μου.
Παραθέτω και μερικές άλλες φωτο για να έχετε καλλίτερη εικόνα.
Παραθέτω και μερικές άλλες φωτο για να έχετε καλλίτερη εικόνα.
- Συνημμένα
-
- e1.jpg (74.11 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- d1.jpg (63.38 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- c1.jpg (75.89 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- b1.jpg (88.08 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
-
- a1.jpg (62.42 KiB) Προβλήθηκε 139 φορές
Συγχαρητήρια ! Πάρα πολύ ωραίος χώρος
πραγματικά ζηλευτός V:))
πραγματικά ζηλευτός V:))
-
Η σχολαστικότητα του Δημήτρη ...είναι υποδειγματική.
Συγχαρητήρια. Με αυτές τις εικόνες και την τάξη σου, είμαι βέβαιος ότι μαζί μου θα ζηλέψουν και άλλοι Δημητρό.
Καλή δύναμη για τις επόμενες κατασκευές σου!
Υ.Γ. Το νέο θέμα σου, έπεσε στην αντίληψη μου και σύντομα θα πάρει τη θέση που του αξίζει μαζί με άλλα.
Συγχαρητήρια. Με αυτές τις εικόνες και την τάξη σου, είμαι βέβαιος ότι μαζί μου θα ζηλέψουν και άλλοι Δημητρό.
Καλή δύναμη για τις επόμενες κατασκευές σου!
Υ.Γ. Το νέο θέμα σου, έπεσε στην αντίληψη μου και σύντομα θα πάρει τη θέση που του αξίζει μαζί με άλλα.
-
Εκτός από τα πολλά όμορφα μοντέλα που βλέπω στον χώρο,
έχω κι εγώ εντυπωσιαστεί από την τάξη, την εργονομία και την όμορφιά του χώρου.
Ένα τέτοιο εργαστήριο, σε κρατάει εκεί!
έχω κι εγώ εντυπωσιαστεί από την τάξη, την εργονομία και την όμορφιά του χώρου.
Ένα τέτοιο εργαστήριο, σε κρατάει εκεί!
Η τάξη και η επιμέλεια των εργαστηρίων και των χώρων εργασίας, ειναι κάτι που με εκφράζει ιδιαίτερα. Χάνεις πολύτιμο χρόνο βέβαια, για να διατηρείς και να συντηρείς επιμελώς ένα εργαστήριο.......αλλά για μερικούς ειναι τρόπος ζωής. !@/-=}{{
Και όταν ένα εργαστήριο, λειτουργεί παράλληλα και σαν χώρος ψυχαγωγίας, τότε ο χρωματισμός και ο κατάλληλος φωτισμός, ειναι απαραίτητη προϋπόθεση, για την πλήρη αρμονία ανθρώπινου παράγοντα και χώρου !!!
Και σύμφωνα με τις φώτο που είδα από το εργαστήριο του Δημήτρη, το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, ειναι πότε θα απολαύσω ένα καφέ ;;) μέσα σε αυτόν τον ζηλευτό, προσωπικό χώρο που εγώ το ονομάζω studio -εργαστήρι.
Και όταν ένα εργαστήριο, λειτουργεί παράλληλα και σαν χώρος ψυχαγωγίας, τότε ο χρωματισμός και ο κατάλληλος φωτισμός, ειναι απαραίτητη προϋπόθεση, για την πλήρη αρμονία ανθρώπινου παράγοντα και χώρου !!!
Και σύμφωνα με τις φώτο που είδα από το εργαστήριο του Δημήτρη, το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου, ειναι πότε θα απολαύσω ένα καφέ ;;) μέσα σε αυτόν τον ζηλευτό, προσωπικό χώρο που εγώ το ονομάζω studio -εργαστήρι.
-
Kαι που να το δειτε απο κοντα! Eγω προσωπικα, οταν γνωριστηκα με το Δημητρη και πηγα για καφε, εντυπωσιάστηκα με την ταξη των πραγματων. Πραγματι, ειναι ενας χωρος που σε τραβαει να καθίσεις με τις ωρες και να φιαχνεις μοντελα,με τη μουσικουλα σου, με τον projector σου, με το μπιλιαρδο σου, ...τι να λεμε! Δημητρη μπραβο σου. Ειχες ορεξει και μερακι, γι'αυτο που εφιαξες...
Συγχαρητήρια,πολύ ωραίος χώρος.
d.corsair
d.corsair
-
Φιλε δεν εχω λογια μπραβο σου