Ανεμολέσχη Αθηνών
Ανεμολέσχη Αθηνών
Μετά από την εμπειρία στο ανεμοδρόμιο Παναγίτσας (@P@), νομίζω ότι η ιστοσελίδα της Ανεμολέσχης Αθηνών θα ενδιαφέρει αρκετούς από εμάς...
http://www.anla.gr
Βαγγέλης
http://www.anla.gr
Βαγγέλης
-
Απάντηση: Ανεμολέσχη Αθηνών
Αγαπητε Βαγγελη η Ανεμολεσχη Αθηνων στην οποια ειμαι μελος και εγω με ενεργητικο 17πτησεων και με αλλους συναδελφους που εχουν ενεργη παραμονη 3 και 4 ετη με πανω απο 45 πτησεις ακομα...προσπαθουν να παρουν το πτυχιο τους.Εγω ειμουν που ξεκινησα το θεμα με τα ανεμοπτερα και ανεμολεσχη αθηνων,απλα και ξεκαθαρα ομως λεω πως η Αεραθλητικη Ενωση Πελλας(Εδεσσα)θα ικανοποιησει και τουw πλεον απαιτητικους εχει φανταστικους εκπαιδευτες,εχει Μ.Ε.(βιντσι)οχι ρυμουλκα πραγμα πολυ σημαντικο για την ευκολια μας και εχει σαφως πολλα ακομα αεραθληματα που μπορεις να επιλεξεις σε αντιθεση με το Τατοι που εδρευει και φιλοξενειται η ΑΝΛΑ σε στρατιωτικη βαση με αυστηρα και πολυ περιορισμενα θελω.Συνιστω σε ολους οταν....επανελθει σε λειτουργια η ΑΝΛΑ να συγκρινει πρωτα ο επισκεπτης και να κανει εναν κοπο μεχρι την Εδεσσα.Αυτα απο εναν μικρο φτωχο και ταπεινο μαθητευομενο ανεμοπορο,απογοητευμενο..Αθηναιο..
SX-170 Grob twin acro
SX-170 Grob twin acro
- Συνημμένα
-
- IMAGE_092.jpg (94.05 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα!
Εννοούσα την καταπληκτική εμπειρία με την πτήση έθισμού που είχαμε όλοι όσοι πήραμε μέρος στην εκδρομή στο ανεμοδρόμιο Εδεσσας.
Απλά αν θελήσουμε να συνεχίσουμε μπορούμε και από πιο κοντά (καταλαβαίνω όμως ότι δεν λειτουργεί πλέον ? :-?)
Βαγγέλης
Εννοούσα την καταπληκτική εμπειρία με την πτήση έθισμού που είχαμε όλοι όσοι πήραμε μέρος στην εκδρομή στο ανεμοδρόμιο Εδεσσας.
Απλά αν θελήσουμε να συνεχίσουμε μπορούμε και από πιο κοντά (καταλαβαίνω όμως ότι δεν λειτουργεί πλέον ? :-?)
Βαγγέλης
- Συνημμένα
-
- DSC_8363_800.jpg (83.02 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
Από τα λίγα που γνωρίζω και εγώ, ειναι ότι στον χώρο της ανεμοπορίας, αεραθλητικά δραστηριοποιούνται μόνο η Έδεσσα, Κωπαΐδα, και η Ανεμολέσχη Αθηνών. Μου κάνει εντύπωση που είδα ότι η ΑΝΛΑ......δεν w
Φίλε μου Δημήτρη είμαι 31 χρονών και ασχολούμαι με τα υπερελαφρα από 12 χρονών, εξάλλου το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, σε αυτά τα 19 χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου και από όλα αυτά δεν έχει φταίξει κανένας μα κανένας πολιτικός. Αυτοί που τα κάνουν μπάχαλο ...είμαστε εμείς και στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε ζημιά στο άθλημα που αγαπάμε.
Καλησπερα στο φορουμ και καλως σας βρηκα!!
μια ερωτηση προς τους γνωριζοντες.. θα ηθελα να ερθω πιο κοντα σ'αυτο που λεμε Αεραθλητισμος και ως πρωτο βημα εχω επιλεξει τα ανεμοπλανα.
Σε μια γρηγορη ερευνα που εκανα, βρηκα την Ανεμολεσχη Αθηνων (λες και ειχα και πολλες επιλογες (σχετικα κοντα στην Αθηνα...)) για να κανω επαφη με το αντικειμενο που με ενδιαφερει..
Μπηκα στο site της και βρηκα τηλ. επικοινωνιας κτλ κτλ, αλλα οταν καλεσα ακουω μηνυμα απο τον ΟτΕ οτι εχει ζητηθει μεταφορα της γραμμης.
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν αυτο ειναι απλα διαδικαστικο θεμα (του οτε) ή αν η λεσχη εχει αναστειλει τις δραστηριοτητες της??
Και σε καθε περιπτωση, εχω καποιες αλλες επιλογες (πχ αλλες αξιοπιστες λεσχες κοντα σχετικα στην Αθηνα) ?? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!
Ευχαριστω!!
Ορεστης
@P@ @P@ @P@ @P@
μια ερωτηση προς τους γνωριζοντες.. θα ηθελα να ερθω πιο κοντα σ'αυτο που λεμε Αεραθλητισμος και ως πρωτο βημα εχω επιλεξει τα ανεμοπλανα.
Σε μια γρηγορη ερευνα που εκανα, βρηκα την Ανεμολεσχη Αθηνων (λες και ειχα και πολλες επιλογες (σχετικα κοντα στην Αθηνα...)) για να κανω επαφη με το αντικειμενο που με ενδιαφερει..
Μπηκα στο site της και βρηκα τηλ. επικοινωνιας κτλ κτλ, αλλα οταν καλεσα ακουω μηνυμα απο τον ΟτΕ οτι εχει ζητηθει μεταφορα της γραμμης.
Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν αυτο ειναι απλα διαδικαστικο θεμα (του οτε) ή αν η λεσχη εχει αναστειλει τις δραστηριοτητες της??
Και σε καθε περιπτωση, εχω καποιες αλλες επιλογες (πχ αλλες αξιοπιστες λεσχες κοντα σχετικα στην Αθηνα) ?? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!
Ευχαριστω!!
Ορεστης
@P@ @P@ @P@ @P@
-
Καλημέρα Ορέστη,
Η ΑΝΛΑ το 2008 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και αυτή την στιγμή είναι σε φάση "ανασυγκρότησης".
Θα προσπαθήσω να βρώ και να σου στείλω με PM κάποια στοιχεία επικοινωνίας μέχρι τα κανονικά να αποκατασταθούν.
Αντώνης Παπαδόπουλος
Η ΑΝΛΑ το 2008 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και αυτή την στιγμή είναι σε φάση "ανασυγκρότησης".
Θα προσπαθήσω να βρώ και να σου στείλω με PM κάποια στοιχεία επικοινωνίας μέχρι τα κανονικά να αποκατασταθούν.
Αντώνης Παπαδόπουλος
Αντώνης Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Καλημέρα Ορέστη,
Αντώνης Παπαδόπουλος
Αντωνη σ'ευχαριστω!!
-
Egw pantws prin apo 3 peripou xronia prospathisa 3 fores na petaksw stin anla (tous kynigisa) alla dn ta katafera.Yparxoun omws endiaferouses sxoles stin ellada kai episis sta balkania(poly ftini ekpaideysi) apo oti kserw apo filous xeiristes.
Oso gia to athlima pou oloi agapame kai ksodeyoume(xalali) ta lefta mas dn nomizw pws yfistate sthn ellada pleon...Eidika sto Tatoi kanoun koumanto alla symferontai kai einai thauma ana katafereis na bgaleis PPL se 1 xrono opws s tazoun....
Filika enas "talaiporimenos">:( aeroporos
P.S kali xronia kai xronia polla se olous..
----------------
Fly Safe
Oso gia to athlima pou oloi agapame kai ksodeyoume(xalali) ta lefta mas dn nomizw pws yfistate sthn ellada pleon...Eidika sto Tatoi kanoun koumanto alla symferontai kai einai thauma ana katafereis na bgaleis PPL se 1 xrono opws s tazoun....
Filika enas "talaiporimenos">:( aeroporos
P.S kali xronia kai xronia polla se olous..
----------------
Fly Safe
-
Καλως ηλθες φιλε pilotkostas.Σαν πρωτη φαση θα ηταν ευχης εργο αν μπορουσες να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες,βολευουν πολυ στο διαβασμα(σε ευχαριστω),σε δευτερη μοιρα οπως προανεφερα σχολη Εδεσσης υφισταται οπως και Κωπαιδα κ.τ.λ.π.ας μην μεινουμε ομως στο θεμα που θα βγαλουμε ενα πτυχιο,οχι για να το κορνιζαρουμε αλλα για να μπορουμε να πεταμε οποτε μπορουμε και θελουμε και να βαζουμε πτησεις και χαρα στην ζωη μας.!Οντως αρκετες λεσχες στην ευρωπαικη αγορα δινουν χρονους αποκτησης πτυχιου πολυ συντομους σε σχετικα ανεκτες τιμες,με δεδομενα υψηλα στανταρ ασφαλειας.Κανε κοπο και στασου και στο ασχημο γεγονος του Παυλου Αντωνιαδη πως σε ετουτο τον τοπο η ιδια η''μανα'' τρωει τα''παιδια''της....Ευχομαι σε ολους γρηγορα να αποκτησουν την γνωση και την εμπειρια του πτυχιου τους και τι αλλο?,να μπορουμε να..ΠΕΤΑΜΕ.!
Φιλικα Στεφανος.
Φιλικα Στεφανος.