QQ Yak-54
Απάντηση: QQ Yak-54
Φίλε pit995 εύχομαι κάποια στιγμή να πετάξουμε και οι τρείς μας παρέα!.
Να είσαι καλά και να πετάς.@P@
Να είσαι καλά και να πετάς.@P@
Photos απο QQ YAK 54 του περασμενου Σαββατου. Με σχετικα κρυο καιρο ο DA αποδιδει καλυτερα αλλα θελει ακομα fine tuning. Γυριζει 22x8 Μenz-S στις 7200 rpm, με super αμολυβδη και Bel Ray 2%
Mια photo με SFGs επισης.
Dim ποτε θα παμε να πεταξουμε??
Mια photo με SFGs επισης.
Dim ποτε θα παμε να πεταξουμε??
- Συνημμένα
-
- QQ_SFGs.JPG (65.68 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- Hover_YAKb.JPG (39.61 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- HAlpha.JPG (70.01 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- Preparation.JPG (67.87 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
Γειά σου Νικόλα
Πώς τα είδες τα SFG's;
Πρέπει να φτιάξω το manifold στο δικό μου Yak.Eίχα κάποια μικροπροβλήματα με τον ελαστικό σύνδεσμο.
Θα το οργανώσουμε για flying party!.;;)
Πώς τα είδες τα SFG's;
Πρέπει να φτιάξω το manifold στο δικό μου Yak.Eίχα κάποια μικροπροβλήματα με τον ελαστικό σύνδεσμο.
Θα το οργανώσουμε για flying party!.;;)
Dim τι γινεται?
Ναι ειμαι μεσα για τρελο Flying party!!@P@
Τι θα λεγατε για Aerobatic Fly In ενα Σαββατο στο Hobbybox με το ΟΚ παντα του κου Κωστα? Να ερθουν μοντελιστες και απο την υπολοιπη Ελλαδα? Πιστευω πως θα ειναι ενδιαφερον.
Dim εμεις θα τα πουμε ετσι κι αλλιως στο party...:p
Ναι ειμαι μεσα για τρελο Flying party!!@P@
Τι θα λεγατε για Aerobatic Fly In ενα Σαββατο στο Hobbybox με το ΟΚ παντα του κου Κωστα? Να ερθουν μοντελιστες και απο την υπολοιπη Ελλαδα? Πιστευω πως θα ειναι ενδιαφερον.
Dim εμεις θα τα πουμε ετσι κι αλλιως στο party...:p
@P@Εγω ειμαι μεσα για Σαββατο aerobatic fly in ....αλλα για μεγαλυτερη προσελευση βολευει η Κυριακη...βεβαια ειναι και θεμα μοντελοδρομιου..
Ανδρεα γεια χαρα,
Χαιρομαι που εισαι θετικος σε κατι τετοιο. Ισως αυτο το event ειναι προπομπος του πολυπωθητου αγωνα freestyle, για να δουμε. Ιδεες υπαρχουν αλλα συνηθως στην Ελλαδα κολαμε στην υλοποιηση.
Το Σαββατο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ησυχα τα πραγματα, αλλα θα γινει προταση και για Κυριακη στο Θαναση και στον κο Κωστα.
Σε οτι αφορα αγορες κτλ. το ακροβατικο αεροπλανο δειχνει οτι κινειται καιρος να το δουμε να κινειται και στον αερα...ας πεταξουμε λοιπον...ακροβατικα...παντα...@P@;;)
Νικος
Χαιρομαι που εισαι θετικος σε κατι τετοιο. Ισως αυτο το event ειναι προπομπος του πολυπωθητου αγωνα freestyle, για να δουμε. Ιδεες υπαρχουν αλλα συνηθως στην Ελλαδα κολαμε στην υλοποιηση.
Το Σαββατο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ησυχα τα πραγματα, αλλα θα γινει προταση και για Κυριακη στο Θαναση και στον κο Κωστα.
Σε οτι αφορα αγορες κτλ. το ακροβατικο αεροπλανο δειχνει οτι κινειται καιρος να το δουμε να κινειται και στον αερα...ας πεταξουμε λοιπον...ακροβατικα...παντα...@P@;;)
Νικος
Νικολα καλημερα
βλεπω οτι εχεις pitts εξατμιση. Θα κερδισεις περι τις 200 στροφες και πολυ θορυβο εαν βαλεις το απλο muffler της DA. Αν και 7200 με πιτς δεν ειναι καθολου ασχημα με 22χ8. Αν θες λιγο ακομα pull out δοκιμασε 23χ8 Menz. Θα χασεις περι τις 300-400 στροφες.
Αν θυμαμαι καλα το 85 δεν παιρνει canister, σωστα?
Εαν θες σου δινω και Amsoil να δοκιμασεις ακομα λιγοτερο λαδι 1-1.5%.
Τωρα για το παρτυ αν μπορουν και οι κουλοι σαν κι εμενα να παρουν μερος ειμαι μεσα.
Θα τα βαφτισω σε λεκανη με νερο ομως μια μερα πριν μπας και μαλακωσουν λιγο:D
βλεπω οτι εχεις pitts εξατμιση. Θα κερδισεις περι τις 200 στροφες και πολυ θορυβο εαν βαλεις το απλο muffler της DA. Αν και 7200 με πιτς δεν ειναι καθολου ασχημα με 22χ8. Αν θες λιγο ακομα pull out δοκιμασε 23χ8 Menz. Θα χασεις περι τις 300-400 στροφες.
Αν θυμαμαι καλα το 85 δεν παιρνει canister, σωστα?
Εαν θες σου δινω και Amsoil να δοκιμασεις ακομα λιγοτερο λαδι 1-1.5%.
Τωρα για το παρτυ αν μπορουν και οι κουλοι σαν κι εμενα να παρουν μερος ειμαι μεσα.
Θα τα βαφτισω σε λεκανη με νερο ομως μια μερα πριν μπας και μαλακωσουν λιγο:D
Πανο καλημερα,
Δε θα ηθελα να δοκιμασω το Muffler της DA για δυο λογους 1ο ειναι θορυβωδες και 2ο δε μου αρεσει αισθητικα. Δε ξερω το Pitts style της Slimline η το καινουργιο του Troy τι αποδοση θα μπορουσαν να εχουν στη DA ,αν και της Slimline ειναι πιο βαρυ απο το δικο μου.
Το 85' δεν παιρνει canister πολυ σωστα. Θα δωσω στον Dim ενα 2ο JTEC που εχω να βαλει στη δικη του DA για να κανουμε συγκριση rpm με ιδια προπελα. Ειμαι περιεργος...:-?
Θα δοκιμαστει και 23x8 του PT Model carbon για να δω τραβηγμα.
Ευχαριστω για το Amsoil στη συναντηση που ευελπιστω να κανουμε εισαι και με το παραπανω ευπροσδεκτος οπως και αλλοι φιλοι. Φαινεσαι μοντελιστης που το ψαχνει το θεμα αρκετα παρα τη μετριοφροσυνη σου...ελπιζω να τα πουμε απο κοντα συντομα. ;;)
Νικος
Δε θα ηθελα να δοκιμασω το Muffler της DA για δυο λογους 1ο ειναι θορυβωδες και 2ο δε μου αρεσει αισθητικα. Δε ξερω το Pitts style της Slimline η το καινουργιο του Troy τι αποδοση θα μπορουσαν να εχουν στη DA ,αν και της Slimline ειναι πιο βαρυ απο το δικο μου.
Το 85' δεν παιρνει canister πολυ σωστα. Θα δωσω στον Dim ενα 2ο JTEC που εχω να βαλει στη δικη του DA για να κανουμε συγκριση rpm με ιδια προπελα. Ειμαι περιεργος...:-?
Θα δοκιμαστει και 23x8 του PT Model carbon για να δω τραβηγμα.
Ευχαριστω για το Amsoil στη συναντηση που ευελπιστω να κανουμε εισαι και με το παραπανω ευπροσδεκτος οπως και αλλοι φιλοι. Φαινεσαι μοντελιστης που το ψαχνει το θεμα αρκετα παρα τη μετριοφροσυνη σου...ελπιζω να τα πουμε απο κοντα συντομα. ;;)
Νικος
Kαλησπέρα σε όλους,
Με 3djunk και pani πετάξαμε καλά εχθές..;;)
http://www.youtube.com/watch?v=cUlgDFAS_4I
Με 3djunk και pani πετάξαμε καλά εχθές..;;)
http://www.youtube.com/watch?v=cUlgDFAS_4I
Μερικες φωτογραφιες...!@/-=}{{
- Συνημμένα
-
- YAKs_3.JPG (82.47 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- YAKs_2.JPG (58.39 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- YAKs_1.JPG (75.29 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
Και ενα video του Πάνου aka pani πρωην κατοχο QQ YAK 54, αυτη τη φορα ομως με League RC YAK 54 και DL-50.
http://www.youtube.com/watch?v=9NVxQZvKHro
Πανο αναμενω video απο εκεινη τη μανουβρα να δεις πως τη λενε???
Α...ναι θυμηθηκα!! "Blender to Dead Stick Landing..." ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9NVxQZvKHro
Πανο αναμενω video απο εκεινη τη μανουβρα να δεις πως τη λενε???
Α...ναι θυμηθηκα!! "Blender to Dead Stick Landing..." ;)
Σκεπτομαι να παρω κατι σε 50αρι και το yak που ειδα του pani μoυ φαινεται καλο και οικονομικο σαν επιλογη.
Ειναι το ιδιο που εχει ο ΝΕΜ; Αξιζει σε σχεση με τα QQ?
Ειναι το ιδιο που εχει ο ΝΕΜ; Αξιζει σε σχεση με τα QQ?
Ανδρεα χαιρε,
Το μοντελο για τα λεφτα του ειναι καλο. Του εχω βαλει μια DL50 και το σηκωνει ανετα. Ναι, ειναι αγορασμενο απο ΝΕΜ 350 Ευρω. Δεν πεταει σαν το QQ αλλα ειναι οτι πρεπει για λιωσιμο. Πολυ ανθεκτικο, πεταει απο Αυγουστο περιπου και εχει περι τις 15 ωρες πτησης χωρις κανενα προβλημα.
http://www.nemhobby.com/87-yak-54-arf-p30383.html
Δες το βιντεο.
Το μοντελο για τα λεφτα του ειναι καλο. Του εχω βαλει μια DL50 και το σηκωνει ανετα. Ναι, ειναι αγορασμενο απο ΝΕΜ 350 Ευρω. Δεν πεταει σαν το QQ αλλα ειναι οτι πρεπει για λιωσιμο. Πολυ ανθεκτικο, πεταει απο Αυγουστο περιπου και εχει περι τις 15 ωρες πτησης χωρις κανενα προβλημα.
http://www.nemhobby.com/87-yak-54-arf-p30383.html
Δες το βιντεο.
Χμ οταν λες δεν πεταει σαν το QQ? ειναι βαρυ ?πανω απο 7500γρ? εχεις powerbox? σερβο ποια ?