MaSt0RaS καλά κάνεις και τα υπολογίζεις. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτόν, ειδικά αυτές τις εποχές που η κατάσταση οικονομικά κρίνεται ως απαράδεκτη. Είναι όμως απαράδεκτη για όλους, όχι μόνο για εμάς.
Το θέμα των Ελληνικών καταστημάτων έχει συζητηθεί πολλές φορές. Υπάρχουν καλοί έμποροι, υπάρχουν και δύσκολοι. Υπάρχουν και άλλοι που θα ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά δε μπορούν. Έχεις δίκιο ότι, πολλές φορές η συμπεριφορά ορισμένων δε βοηθά να εννοήσουμε αν πράγματι θέλουν να βοηθήσουν, ή αν εν τέλει δεν ενδιαφέρονται.
Εμείς όμως, θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να αναζητάμε πρώτα σε αυτούς και εν πάση περιπτώσει ακόμη και παραπονούμενοι να είμαστε, να τους το λέμε. Νομίζω ότι έτσι θα βοηθηθούμε τόσο εμείς, όσο και εκείνοι.
Επιφυλάσσομαι τις αμέσως επόμενες μέρες, για το ξεκίνημα ενός θέματος συζήτησης σχετικά με όλα αυτά. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά εποικοδομητικό, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των εμπόρων αλλά και των μοντελιστών, επισκέπτονται το χώρο και ενημερώνονται συχνά.
Υπάρχουν πολλές απόψεις που πρέπει να ακουστούν και εφόσον συνοδευτούν με επιχειρήματα, ο διάλογός μας θα αποκτήσει ουσία και νόημα.
Αγορά θερμικού. Βοηθήστε...
-
-
Απάντηση: Αγορά θερμικού. Βοηθήστε...
Καλο είναι να κανεις την ερευνα σου και αναλόγως να πράττεις.
Ποσο έχει το xtreme 455; Αν πάρω 2, τι τιμή μου κανεις; Δεν πιστεύω να μην σου κόψει.
Εδώ εγώ πήρα 2 καπάκια ένα για raptor και ένα για trex και μόλις του είπα ότι είμαι μέλος στο πετάμε μου λέει 5% έκπτωση!
Άσε το άλλο. Τη μια το παράγγειλα ...την άλλη είναι εδώ! Οποτε "δες το" λίγο πιο ζεστά το θέμα αγοράς και δες ζεστά και το x-treme. Aξίζει! Δες ποσο κοστίζουν τα 2 frame του t-rex και δες και του extreme, όπως επίσης και οποιο άλλο heli σε ενδιαφέρει. Μην ειπωθεί ότι κάνουμε διαφήμιση. Και το vibe 50 είναι πολύ καλο ελικόπτερο όπως και το sylphide 50
Ποσο έχει το xtreme 455; Αν πάρω 2, τι τιμή μου κανεις; Δεν πιστεύω να μην σου κόψει.
Εδώ εγώ πήρα 2 καπάκια ένα για raptor και ένα για trex και μόλις του είπα ότι είμαι μέλος στο πετάμε μου λέει 5% έκπτωση!
Άσε το άλλο. Τη μια το παράγγειλα ...την άλλη είναι εδώ! Οποτε "δες το" λίγο πιο ζεστά το θέμα αγοράς και δες ζεστά και το x-treme. Aξίζει! Δες ποσο κοστίζουν τα 2 frame του t-rex και δες και του extreme, όπως επίσης και οποιο άλλο heli σε ενδιαφέρει. Μην ειπωθεί ότι κάνουμε διαφήμιση. Και το vibe 50 είναι πολύ καλο ελικόπτερο όπως και το sylphide 50
heli-division έγραψε: ↑Καλο είναι να κανεις την ερευνα σου και αναλόγως να πράττεις.
Μην τρελαθουμε. Ποια διαφήμιση; Τωρα οτι παρω ειναι με βαση τη βοηθεια, τα ανταλακτικα, αλλα και το συναισθημα... οποιος καταλαβε καταλαβε....
Λογικα για τρεχ παω παντως και λογικα jr gyro οπου στο εξωτερικο λενε οτι ειναι αναλογο του 611 απλα εχει ενα αρνητικο: Δυσκολο setup. Πιστευω θα με βοηθησουν να το σεταρω...!
Απάντηση: Αγορα θερμικου βοηθηστε...
mrkaza έγραψε: ↑
Άλλη καλή επιλογή είναι το ελικόπτερο του ΝΕΜ, που φαντάζει υπέροχο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία μαζί του παρόλο που το σκέφτομαι :D .
Ελπίζω να σε βοήθησα :)
Όπως ανάφερα και στο πρώτο post, νομίζω οτι ειναι αξιολογο HELI, απλά δεν εχω σπάσει ακομα το TREX ωστε να το αλλάξω καθως δεν με παίρνει να αγοράσω 2 ελικόπτερα :(
Απάντηση: Αγορα θερμικου βοηθηστε...
mrkaza έγραψε: ↑Όπως ανάφερα και στο πρώτο post, νομίζω οτι ειναι αξιολογο HELI, απλά δεν εχω σπάσει ακομα το TREX ωστε να το αλλάξω καθως δεν με παίρνει να αγοράσω 2 ελικόπτερα :(
kατσε λιγο γιατι μπερδευτικα.. δλδ οταν εσει σπασεις το ελικοπτερο το αντικαθηστας? ασχετο αλλα αυτο εννοεις ετσι οπως το εθεσες...! μπραβο λεφτα....
εκτος και εννοεις να τοσπασω εννοεις να καταστραφει... εκει αλλαζει
Ναι όταν αναφέρω σπάσιμο αναφέρομαι σε σπάσιμο και frame όταν και αν γίνει αυτό θα αλλάξω το ελικόπτερο , πολλές φορές η επισκευή αγγίζει τα 2/3 του κιτ οποτε δεν αξίζει η επισκευή του καθώς ολο και κάτι αλλο θα σου χρειαστεί απο το κιτ στο μέλλον κτλ κτλ .
Επίσης έψαχνα δικαιολογία να αλλάξω το T-rex μου γιατι δε μου άρεσε αλλα τώρα το συνήθισα :D
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ειχα πολυ τρέξιμο τους τελευταίους μήνες και τώρα ψάχνω τα ποστ που ειχα ξεχάσει .
Επίσης έψαχνα δικαιολογία να αλλάξω το T-rex μου γιατι δε μου άρεσε αλλα τώρα το συνήθισα :D
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά ειχα πολυ τρέξιμο τους τελευταίους μήνες και τώρα ψάχνω τα ποστ που ειχα ξεχάσει .