Εδώ studio Ντένη !!!!
Εδώ studio Ντένη !!!!
Εάν ήμουν ζωγράφος κάπως έτσι θα ήθελα να αποτυπώσω σε καμβά τον χώρο και τους ανθρώπους που αναζητούν απόλυτη χαλάρωση στο συγκινησιακό περιβάλλον στο studio του Ντένη !!!!!! :-#
- Συνημμένα
-
- nteni010.jpg (80.04 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
Απάντηση: Εδώ studio Ντένη !!!!
Επειδή όμως δεν είμαι ζωγράφος, παρά ένας αερομοντελιστής που αναζητά να ζήσει έντονες συγκινήσεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα , επισκέφτηκα το αερομοντελιστικό εργαστήρι του Σάκη Φωκά.......(2f)
Ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι και απεριόριστη αγάπη για το άθλημα του αερομοντελισμού !!!!
Ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι και απεριόριστη αγάπη για το άθλημα του αερομοντελισμού !!!!
- Συνημμένα
-
- nteni012.jpg (56.32 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
-
- nteni011.jpg (49.34 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
Ελικοπτερικό εργαστήρι με όλα τα "κομφορ" ;;)
Οι τακτικότατοι επισκέπτες, φίλοι του Σάκη, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτάκι τους ανεβάζοντας ταυτόχρονα την αδρεναλίνη στην τεράστια οθόνη με το sim που δεσπόζει στον χώρο.
Οι τεχνικές συζητήσεις άφθονες και απαραίτητες......όπως επίσης και τα ξηροκάρπια, φρούτα, και λοιπά γλυκίσματα {:)}
Οι τακτικότατοι επισκέπτες, φίλοι του Σάκη, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτάκι τους ανεβάζοντας ταυτόχρονα την αδρεναλίνη στην τεράστια οθόνη με το sim που δεσπόζει στον χώρο.
Οι τεχνικές συζητήσεις άφθονες και απαραίτητες......όπως επίσης και τα ξηροκάρπια, φρούτα, και λοιπά γλυκίσματα {:)}
- Συνημμένα
-
- nteni019.jpg (65.14 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
-
- nteni008.jpg (60.2 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
Σε κάθε γωνία του εργαστηρίου ο επισκέπτης θα δει πολλά ελικόπτερα όλων των τύπων.
Εάν ψάξει λίγο παραπάνω θα διαπιστώσει ότι σε κάθε γωνία υπάρχουν αμέτρητα "κουφάρια" καλύπτρες και συρτάρια γεμάτα από ανταλλακτικά, και όπως λένε όλοι, ο πρωταθλητισμός απαιτεί γερά κότσια........και βαρβάτη τσέπη !@/-=}{{
Εάν ψάξει λίγο παραπάνω θα διαπιστώσει ότι σε κάθε γωνία υπάρχουν αμέτρητα "κουφάρια" καλύπτρες και συρτάρια γεμάτα από ανταλλακτικά, και όπως λένε όλοι, ο πρωταθλητισμός απαιτεί γερά κότσια........και βαρβάτη τσέπη !@/-=}{{
- Συνημμένα
-
- nteni015.jpg (63.97 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
-
- nteni013.jpg (49.81 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
-
- nteni009.jpg (60.01 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
Ενα γνήσιο αερομοντελιστικο-αθλητικό στέκι, που συχνάζουν αποκλειστικά και μόνο αθλητές του αερομοντελισμού :>)............ χόμπυ δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει.......λυπούμαστε !!!! :D
- Συνημμένα
-
- nteni018.jpg (53.08 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
-
- nteni020.jpg (69.76 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές
studio Nτένη, λαϊκά ακούσματα, νοσταλγικές εποχές......... που δεν θα ξανάρθουν πια.
Υ.Γ Υπόλοιπες πιπεράτες φώτο στο προσωπικό άλμπουμ μου στο petame ......μονο για φίλους ;;)
Υ.Γ Υπόλοιπες πιπεράτες φώτο στο προσωπικό άλμπουμ μου στο petame ......μονο για φίλους ;;)
- Συνημμένα
-
- nteni021.jpg (55.98 KiB) Προβλήθηκε 421 φορές