Το εργαστήρι του petame.gr

Γιάννης Ζαφείρης

Το εργαστήρι του petame.gr

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Καλημέρα..

Διάβασα με προσοχή την τελευταία απάντηση και ομολογώ ότι πέραν του ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσα, φαντάζομαι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιων από εμάς.

Μπορεί το εν λόγω project, να ακολουθήσει δεδομένα ώστε με αυτά να δύνανται προσαρμογής (από τεχνικής και οικονομικής πλευράς), όσοι περισσότεροι μοντελιστές γίνεται.

Προσωπικά για να μη μακρυγορώ, κάνω την εξής πρόταση:

Την ανάληψη της όλης διαδικασίας, αφού πρώτα τη συζητήσουμε από εδώ και με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από τους συμμετέχοντες, μπορεί να την αναλάβει και ένα απλό μέλος του http://www.petame.gr
ως συντονιστής πλέον και όχι απαραίτητα ένας υπάρχων συντονιστής του forum.

gxaid αν θεωρείς ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση της σκέψης σου, το petame αναμένει τη συνεργασία σου.

Η συζήτηση ανοίγει...
fazerdreamer

Απάντηση: Το εργαστήρι του petame.gr

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Φανταστικε μου διαχειριστη,γενικοι συντονισται κ.τ.λ.π.....πιλοτο βρηκατε να το''πεταξετε''?????????@P@

Αμα θετε εγω σας το πεταω παντως....δεν ξερω κατα που..αλλα να το πεταξω μπορω!!!!!@/-=}{{

Περαν των αστεισμων παρακαλω σας υπολογιστε και την δικη μου συμμετοχη οπως και οσο μπορω σε ολα τα απαιτουμενα κλιμακια!

Ευχαριστω ΠΕΤΑΜΕ!!!!

Στεφανος.

SX-170
sharkovios

Δημοσίευση από sharkovios »

Πολύ όμορφες ιδέες και τώς δύο..

Καταστευαστική εμπειρία έχω 0 αλλα είμαι μέσα...

Αντώνης
platoc8

Δημοσίευση από platoc8 »

Υπολογίστε και μένα !!!!!!

B
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: Καλημέρα..

Διάβασα με προσοχή την τελευταία απάντηση και ομολογώ ότι πέραν του ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσα, φαντάζομαι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιων από εμάς.

Μπορεί το εν λόγω project, να ακολουθήσει δεδομένα ώστε με αυτά να δύνανται προσαρμογής (από τεχνικής και οικονομικής πλευράς), όσοι περισσότεροι μοντελιστές γίνεται.

Προσωπικά για να μη μακρυγορώ, κάνω την εξής πρόταση:

Την ανάληψη της όλης διαδικασίας, αφού πρώτα τη συζητήσουμε από εδώ και με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει από τους συμμετέχοντες, μπορεί να την αναλάβει και ένα απλό μέλος του http://www.petame.gr
ως συντονιστής πλέον και όχι απαραίτητα ένας υπάρχων συντονιστής του forum.

gxaid αν θεωρείς ότι μπορείς να προχωρήσεις στην υλοποίηση της σκέψης σου, το petame αναμένει τη συνεργασία σου.

Η συζήτηση ανοίγει...

Καλημέρα σε όλους.

Λυπάμαι για τη καθυστερημένη απάντηση αλλά καλώς ή κακώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις συχνά με ταξιδεύουν μακριά απο το "πύργο ελέγχου" μου...

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω θερμά το Γιάννη Ζαφείρη για την πρόταση να αναλάβω το συντονισμό του project. Με τιμά ιδιαίτερα.

Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι σε θέση να το αναλάβω αλλά αντιμετωπίζω βασικά προβλήματα όπως:

1/ Είμαι αντικειμενικά αρχάριος και συγκεκριμένα το πεδίο μου είναι τα ελικόπτερα. Αεροπλάνο πετάω μόνο στο sim και μόλις αυτές τις μέρες έμπλεξα ενεργά με την ιδέα να αποκτήσω ένα foamaki εκπαιδευτικό. Βρίσκω το αεροπλάνο εξαιρετικά "μυ(αλ)οχαλαρωτικό" σε σύγκριση με το ελικόπτερο.;;)

2/ Έχω μηδενική κατασκευαστική εμπειρία και εμπειρία από υλικά.!@/-=}{{

3/ Λόγω επαγγέλματος τα προγράμματά μου και η διαθεσιμότητα χρόνου μου είναι πραγματικά (ακατ)άστατα.wΣαν να λέμε επιτροπή. Με το τρόπο αυτό θα υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος να προσφέρει τα φώτα του και επιπλέον μπορούν να μοιραστούν, ως προς την επίβλεψη, οι συμμετοχές σε κάθε ένα συντονιστή ωστέ να μην ...πήξει ο ένας

Η επιτροπή θα αναλάβει να καταλήξει στο σχέδιο και να θέσει τις προδιαγραφές, κάτι που με την εμπειρία της θα πραγματοποιηθεί με βεβαιότητα πολύ εύστοχα.

Για να μή μακρυγορήσω (κι άλλο...:D), ως προς το τρόπο, το στήσιμο και τα διαδικαστικά του project έχω αρκετές προτάσεις και σε αυτό το επίπεδο είμαι απόλυτα διαθέσιμος να συνεισφέρω.

Φιλικά
Γιώργος - gxaid
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Το ενδιαφέρον των αερομοντελιστών, πεπειραμένων και αρχαρίων για την αρχική ιδέα αυτού του θέματος καλά κρατεί.

Παράλληλα η ομάδα του petame.gr δεν σταμάτησε να προσπαθεί να βρει τρόπους υλοποίησης της. Εχουμε δεχτεί και μερικές προσφορές καταστημάτων για την πραγματοποίηση του στόχου μας, όπως και νέες ιδέες για κάτι διαφορετικό απο μερικούς έμπειρους αερομοντελιστες.

Πρίν σας πω περισσότερα θα ήθελα να εμπλουτίσουμε λίγο τις γνώσεις μας κάνοντας ένα γρήγορο QUIZ.

Ποιός είναι ο τύπος του αερομοντέλου στην παρακάτω φώτο
Συνημμένα
petame3.jpg
petame3.jpg (72.48 KiB) Προβλήθηκε 255 φορές
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Ξερω ξερω ...αλλα δεν μας παιρνει να μας πεις αλλα ...τζιζζζζζζζ!!!!
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Μαστορ-α μου την καλησπερα μου...!
Και φυσικα ειναι το Heinkel 111 (He 111) της Heinkel Fluqzeuqwerke, 1935(24/02/1935) εως 1944.

@P@ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕ....@P@
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Να πω εγω η μπα :p
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Carapis μαλλον κανεις λαθος ...αν θυμαμαι καλα ειναι το Dornier Do 17
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

..., σωστα νομιζεις, μες τη νυχτα τιιι περιμενεις...?! !@/-=}{{
Heliworld

Δημοσίευση από Heliworld »

Γεια χαρα, ειναι το ΜΕ 110, τωρα ποιος τυπος ακριβως ειναι λογω του οτι δεν φαινεται το nouse (μουρη) δεν μπορω να πω.
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Heliworld έγραψε: Γεια χαρα, ειναι το ΜΕ 110, τωρα ποιος τυπος ακριβως ειναι λογω του οτι δεν φαινεται το nouse (μουρη) δεν μπορω να πω.

Συνήθως (όχι μονο από εκεί) τα 110 τα ξεχωρίζεις από τη ουρα και τα 2 κάθετα που έχουν.
Το συγκεκριμένο είναι η το c-4 η το D. Δεν έχω την βιβλιογραφία μου αυτή την στιγμή αλλα θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω.
Επίσης ονομαζόταν και Messerschmitt Bf 110 'Zerstörer' - German for 'Destroyer' @P@

http://www.youtube.com/watch?v=TOfAbfVKZJ4

και για οποιους ενδιαφέρονται παραπάνω
http://www.xs4all.nl/~fbonne/warbirds/ww2htmls/messbf110.html
ankon

Δημοσίευση από ankon »

και το Dornier DO 17 ετσι ακριβως ειναι με τα δυο καθετα.

Συνημμένα

[Η επέκταση doc έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]

Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Το Do-17 λεγόταν και ιπτάμενο μολύβι από το σχήμα του. Πράγματι μοιάζουν λίγο αλλα έχουν βασικές διαφορες. νομίζω φαίνονται στις 2 φωτογραφίες

http://www.livepedia.gr/index.php/Dornier_Do_17
Συνημμένα
me110-007.jpg
me110-007.jpg (38.72 KiB) Προβλήθηκε 255 φορές
2WWdo17z.jpg
2WWdo17z.jpg (14.16 KiB) Προβλήθηκε 255 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εργαστήρια & πρόσωπα - Χώροι κατασκευών”