Flex Mount Αξίζει τον κόπο η όχι?

Απάντηση
mrkaza

Flex Mount Αξίζει τον κόπο η όχι?

Δημοσίευση από mrkaza »

Ψάχνοντας στο internet να δω διάφορα Gadgets το μάτι μου σταμάτησε σε αυτή την βάση
.

Διάβασα ότι δεν έχεις κραδασμούς στο Firewall, όποτε δεν το ταλαιπωρείς αλλα διαφορά στην πτήση θα δω από την έλλειψη τον κραδασμών ?

Περιμένω γνώμες ή ακόμα καλλίτερα εμπειρίες :) Ψάχνοντας στο internet να δω διάφορα Gadgets το μάτι μου σταμάτησε σε αυτή την βάση .

Διάβασα ότι δεν έχεις κραδασμούς στο Firewall, όποτε δεν το ταλαιπωρείς αλλα διαφορά στην πτήση θα δω από την έλλειψη των κραδασμών;

http://www.sullivanproducts.com/MotorMountsMainFrame.htm

Την εν λόγω βάση την σκέφτομαι για το “χάρο” όπου είναι ένα 60αρι cap 232 .
Στέφανος

Απάντηση: Flex Mount Αξίζει τον κόπο η όχι?

Δημοσίευση από Στέφανος »

Γειά σου απο Θεσ/νίκη. Διαφορά θα δεις στο θόρυβο και στη μακροζωία των ηλεκτρονικών μερών του μοντέλου, κυρίως.
Στα sport αερομοντελάκια ίσως όχι (κατά εμέ ).Τώρα αν ασχολείσαι ή πρόκειται να ασχοληθείς με μοντέλα κινητήρων βενζίνης 'η με pattern ,τότε, ναι πρέπει να το προσαρμόσεις ( νομίζω εγώ ). :)
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Οχι απλα εχω 2 μοντέλα που τα "ταλαιπορω" αλλα τα αγαπω και θα ηθελα να πετάνε καλλιτερα - για περισσοτερο καιρο :) .

Βλέπεις οταν κατι το αγαπας θες να του κανεις δωρα και μια και ερχονταν χριστουγενα !@/-=}{{
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Για να μαθαίνω και εγώ :p, τελικά βλέπω ότι είναι πλεονέκτημα η τοποθέτηση αντικραδασμικών εξαρτημάτων στις βάσεις, των κινητήρων.

Δεν βλέπω όμως να τις χρησιμοποιούν και πολύ οι αερομοντελιστές στα μοντέλα τους.
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Αν εχω καταλαβει καλα και εγω απλα δεν χαλαει απο τους κραδασμους το σκάφος πραγμα που θελει χρονια εκτος και αν εισε τρελα Overpower .

Ο μεσος μοντελιστης δεν κραταει πανω απο 1-2 χρόνια ενα μοντέλο πριν @P@!@/-=}{{=B= οποτε δεν του χρειαζεστε .
Επισης πρεπει να φενεται και ποιο γλυκό στον αερα γιαυτο λενε ολοι αν ειναι patern το χρειαζεσε αλλα καλυτερα καποιος ποιο εμπειρος απο εμενα να απαντιση εδω καθως αν ηξερα δεν θα ρωταγα :D .

Σχετικα με τα ηλεκτρονικα μερη στέφανε στοο δεκτη - μπαταρια εχω βαλη αντικραδασμικη προστασια , παθενουν και τα servo ζημια απο τους κραδασμασμους ?
Εχω διαβάσει οτι καινε παραπανω ρευμα στο idle αλλα αυτο φενεται εντονα στης βενζινες οχι στα μικρα αερο .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”