''Ηλεκτροφοροι''οριζοντες.!

Απάντηση
fazerdreamer

''Ηλεκτροφοροι''οριζοντες.!

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Ενα μικρο στιγμιοτυπο απο τις σημερινες''σκανταλιες''των φιλων fazerdreamer-dimsofos-vhal.

Συγχωρεστε μου το προχειρο της ετοιμασιας του βιντεο,σαφως και της ποιοτητος...

Ευχαριστω.

Στεφανος

http://www.youtube.com/watch?v=y5Qe0u2Dnq4&feature=channel_page
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Απάντηση: ''Ηλεκτροφοροι''οριζοντες.!

Δημοσίευση από CARAPIS »

@P@...,μπραβοοοοο παντιλικιαααα !!!
Ωραιοιοιοι, ελπιζω οοολες οι δοκιμες να πηγαν καλα, περιμενουμε νεααααα...!!! !@/-=}{{
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Σκανδαλίαρικα φιλαράκια μπράβο σας :p. Απόλαυσα μια ρεαλιστική προσομοίωση πραγματικού αεροπλάνου, από ένα ηλεκτρικό αερομοντέλο, καθώς είμαι λάτρης των scale.

Συγχωρεμένος fazerdreamer για το "σκοταδιστικό" βίντεο :D αλλά η αρχή μετράει πάντα, συνήθως το τέλος δεν το βλέπει κανείς, άσχετα εάν εγώ την είδα απολαμβάνοντας την μουσική υπόκρουση.
DINOS.BALANOS

Δημοσίευση από DINOS.BALANOS »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ,

ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...
ΠΑΝΤΑ TETOIA ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ!!!:>)
dim sofos

Δημοσίευση από dim sofos »

Kαλησπέρα

Πράγματι μοναδικό μοντέλο με αρκετή δύναμη.
Μετρίσαμε με το Στέφανο τα amp και έχουμε στο max 50A με 17χ6
menz και 6s.Ο χρόνος πτήσης έκλεισε στα 20min!!.
Δοκιμάσαμε το piper σε hover! και δέν πιστεύαμε στα μάτια μας
τι μπορεί να κάνει ένα αεροπλάνο σχεδιασμένο το 20'.
fazerdreamer

Δημητριε μεγιστε κα τρανε αθλητη,μην δοκιμαζεσε..θα βρεθουν καλοθεληται και θα λενε για βενζινες και μεθανολες....κι οτι τα ηλεκτρικα ειναι για παιχνιδια''φοαμακια''....πηγα καπου πιο κοντα Σοφε και ξαναπεταξα,κατεβηκε στα 27 λεπτα με το γκαζι στην''συντηρηση'' και ειχε ακομα 1050μιλιαμπερ απο τα 4000...Θα δοκιμασουμε και την 18χ6 για....περισσοτερα''μαλλιοτραβηγματα'' στα αεροδρομια..:D

Με ανεμοπορικους χαιρετισμους

Στεφανος.

ΠΕΤΑΜΕ..στα αληθεια..!!

Υ.Γ.Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Δημητρη Σοφο που χωρις εκεινον τιποτα δεν θα πεταγε''εκθαμβωτικα''!!!!Ευχες Μητσαρα μου!!!
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

Καλημερα καλημερα

Και καθε φορα που το βλεπω το βιντεακι ρε φιλε μονο μπραβο να σου πω θελω αν και τα εχουμε πει και απο τηλ.
Θα αργησει η αποδοχη των ηλ/κων α/νων Στεφανε γιατι οπως εχω πει και σε αλλη κουβεντα ο Ελληνας συγκεκριμενα εχει κολλημα με τις αλλαγες στις συνηθειες του και ιδιως στα χομπυ του.
Επειδη ακριβως ομως ειναι χομπυ "περι ορεξεως ....."
Βαλε και το γεγονος οτι υπαρχει μια υποδομη φιλικα προσκειμενη μονο προς τα θερμικα (καταστηματα, ελλειψη γνωσης, και αρνητισμος ως προς τις δυνατοτητες των ηλ/κων) που δεν βοηθα καποιον ο οποιος εχει ηδη επενδυσει σε θερμικα να δοκιμασει και ηλ/κα.
Επισης υπαρχει η φημη του ακριβου ηλ/κου α/νου εναντι του θερμικου οπου εδω σηκωνει πολυ νερο η υποθεση.
Τελος μονο να σου ευχηθω μπραβο οχι μονο για την επιτυχια του project σου αλλα κυριως για την τολμη και την μελετη που εκανες για αυτη τη μετατροπη που ειναι εμφανες οτι εχει μεγαλη επιτυχια.
Επισης τα δεοντα και στον φιλο Δ. Σοφο που ειναι γνωστος για το μερακι και τη γνωση του.
Αντε και στα επομενα.......;;)

ΜΦΧ Σωτηρης
fazerdreamer

Σωτηρη φιλε κι αδελφε μου''μαιστορα''της πτησης κλιμακας,πολλοι βλεπουν,λιγοι κανουν τον κοπο και ρωτουν και δυσκολευονται να κατανοησουν.Η ηλεκτρικη τεχνη απευθυνεται σε ολους μας ανεξαιρετως!Καλω τον μοντελλιστικο κοσμο να γνωρισει και να αγαπησει την ηλεκτρικη πτηση,αφηνω ενα κενο και περιμενω να το καλυψουν οι εχοντες του φορουμ,διατιθομαι να με μαθουν και να τους μαθω,οσοι θελουν να ασχοληθουν.Κυριοι Γενικοι συντονιστες και διαχειριστες του πολυαγαπημενου http://www.petame.gr
ανοιξτε τον δρομο στην γνωση!

Περιμενωντας πολλα απο τον ζεστο χωρο μας

Φιλικα Στεφανος.

Υ.Γ.
Σωτηρη ευχαριστω την υπομονη σου και την γνωση σου στην ηλεκτροκινηση!
fazerdreamer

Να μια ωραια φωτο απο μια επιτυχημενη προσγειωση..Μια φωτο λενε..χιλιες λεξεις...
Συνημμένα
DSCN0287.jpg
DSCN0287.jpg (90.05 KiB) Προβλήθηκε 158 φορές
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Ειδα και γω το video απο την πολυ ωραια πτηση σου Στεφανε. Αν και οπαδος των Βενζινοκινητων και Glow, μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε το ολον εγχειρημα. Δεν εχω προσπαθησει ακομα για κατι τοσο μεγαλο παρα μονο στα ανεμοπτερα με μικρους κινητηρες ηλεκτρικους .Καποια στιγμη θα το κανω το τολμημα σε ενα 3 D. Μεχρι τοτε ας θαυμαζω τους πρωτοπορους της ηλεκτροκινησης.

Αγγελος
DINOS.BALANOS

Δημοσίευση από DINOS.BALANOS »

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,
ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ GAS KAI GLOW, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ....http://www.myvideo.de/watch/4326681/Piper_Cup_von_Markus_Rummer_beim_E_Meeting_in_Vilsbiburg

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ JOURNEY 'WHEEL IN THE SKY'
fazerdreamer

Σε ευχαριστω φιλε Ντινο για τα καλα σου λογια,μα το αεροπλανο πρεπει..να φυγει δεν γινεται αλλιως....εχει ο Θεος οταν καταφερω θα φτιαξω Bill Hempel ηλεκτρικο!!Κραταω την τραγουδαρα για ευχη στην δυσκολη επιλογη μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Video - Φωτογραφίες & Ευτράπελα”