Εδώ Θεσσαλονίκη !!!!!!
Απάντηση: Εδώ Θεσσαλλονίκη !!!!!!
Ο φίλος GiannisX του Aeolus-rc δεν έχει καμία σχέση. Όλα τα μαθαίνετε πολύ γρήγορα!!! Είναι πολύ καινούργια σχολή για full scale αεροπλάνα και PL πτυχία...Κάτι αντίστοιχο με την Prel που ξέρετε, αλλά πιο πάνω! στα πτυχία...
Γιώργος
Γιώργος
Γεία σας είμαι και εγώ απο θεσ/νικη και συγκεκριμένα καλαμαριά θα τα λέμε συχνά απο το φόρουμ αλλα και από καμιά συνάντηση ::)
Καλώς ήρθες στην παρέα του petame φίλε mitsos.
Στο στρατόπεδο Κοδρα συναντούνται κάθε Σ/Κ αρκετοί μοντελιστές με ηλεκτρικά κυρίως αερομοντέλα.
Εαν όμως εχεις θερμικό αεροπλάνο θα πρέπει να βρεθείς με τους "μερακλήδες" αερομοντελιστές της πόλης. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Χ, μέλος του petame. ;;)
Εαν όμως έχεις ελικοπτερικές ορέξεις, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν w
Στο στρατόπεδο Κοδρα συναντούνται κάθε Σ/Κ αρκετοί μοντελιστές με ηλεκτρικά κυρίως αερομοντέλα.
Εαν όμως εχεις θερμικό αεροπλάνο θα πρέπει να βρεθείς με τους "μερακλήδες" αερομοντελιστές της πόλης. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Χ, μέλος του petame. ;;)
mastoras έγραψε: ↑
Θα ήθελα να διευκρινίσω την παραπάνω μου πρόταση, καθώς αρκετοί μου φίλοι αναστατώθηκαν :D
Καθώς όλα τα ελικόπτερα της Θεσ/νίκης μετακόμισαν στα Γιαννιτσά, είναι σχεδόν αδύνατο ο νέος μας φίλος να βρει παρέα ελικοπτεράδων που να πετάνε στην Θεσ/νίκη, οπότε είναι το ίδιο αδύνατον να κάνει και φίλους αερομοντελιστές που ασχολούνται με τα ελικόπτερα. Με μια βόλτα στα Γιαννιτσα, όμως εκεί θα τα δεί και θα τα βρεί όλα !!!!
Μια ερωτηση!! Καθε ποτε πατε στα Γιαννιτσα??
Ενα ελικοπτερακι περιμενει να το πεταξω@P@
Ενα ελικοπτερακι περιμενει να το πεταξω@P@
- Συνημμένα
-
- DSC00642.jpg (96.39 KiB) Προβλήθηκε 77 φορές
Σαββατοκυριακο σιγουρα .@P@@P@@P@@P@
Την Κυριακη μπορω να ερθω???
Θα βρω βοηθεια για να ρυθμισω το ελικοπτερακι???
ΑΑΑ! Πως θα ερθω???
@P@
Θα βρω βοηθεια για να ρυθμισω το ελικοπτερακι???
ΑΑΑ! Πως θα ερθω???
@P@
Λοιπον....Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη (RC Αντωνιαδης) απο τα Γιαννιτσα! Σημερα το πρωι setαρε και πεταξε το t-rexακι μου@P@@P@
:/)-:/)-
:/)-:/)-
-
επίτέλους ειναι στα τελειώματα . Νομιζω οτι σε λιγες μέρες θα ειναι έτοιμο.
βρισκεται 1,7 χλμ ανατολικότερα απο το παλιό . και ειναι πολυ καλύτερο απο το παλιο
Δες στο σιτε της ΕΑΘ
βρισκεται 1,7 χλμ ανατολικότερα απο το παλιό . και ειναι πολυ καλύτερο απο το παλιο
Δες στο σιτε της ΕΑΘ
Τα νέα από τον τόπο μας !!!!
Με έκπληξη και χαρά διάβασα ένα δημοσίευμα (ανεπίσημη αναφορά) στο "άλλο" φόρουμ.
Για δείτε εδώ
Αφορά τους "ταλαίπωρους" ελικοπτεράδες........ :D
Με έκπληξη και χαρά διάβασα ένα δημοσίευμα (ανεπίσημη αναφορά) στο "άλλο" φόρουμ.
Για δείτε εδώ
Αφορά τους "ταλαίπωρους" ελικοπτεράδες........ :D
Μήνυμα προς τα "ελικόπτερα" της θεσ/νικης !!!!
Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι το κατάστημα AEOLUS
έφερε ελικοπτερικό καύσιμο.
Μην ταλαιπωρήστε άλλο !!!!!
Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι το κατάστημα AEOLUS
έφερε ελικοπτερικό καύσιμο.
Μην ταλαιπωρήστε άλλο !!!!!
Γεια σε ολους
Μια απορια..
Μια ερωτηση...υπηρχε ελλειψη σε ελικοπτερικο καυσιμο στην θεσσαλονικη!?!?
Ταλαιπωρηθηκε κανεις...?~b~
Μια απορια..
Μια ερωτηση...υπηρχε ελλειψη σε ελικοπτερικο καυσιμο στην θεσσαλονικη!?!?
Ταλαιπωρηθηκε κανεις...?~b~
Τα δυο τελευταία χρόνια υπάρχει συστηματική έλλειψη καυσίμου cool power που χρησιμοποιούν κατά κόρον, οι παθιασμένοι χομπίστες, και οι αθλητές της Θεσ\νίκης και των γύρω νομών.
Σε κάποια μαγαζιά όντως μπορεί να το βρει κανείς, αλλά σε τιμή απαγορευτική ( 36-38 το γαλόνι 20%) για τόσο συστηματική χρήση και κατανάλωση.
Δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα στην συνέχεια, ούτε ο aeolys μπορεί να τροφοδοτήσει σε τόσο μεγάλες ποσότητες την ζήτηση. Οπότε η προμήθεια συνεχίζεται να γίνεται από την Αθήνα (όποτε υπάρχουν), με την επιβάρυνση του κόστους των μεταφορικών (κιβώτιο-κιβώτιο) και την επικινδυνότητα που συνάδει με αυτό.
Επομένως ΝΑΙ !!! υπάρχει ταλαιπωρία.......και μεγάλη μάλιστα. w
Σε κάποια μαγαζιά όντως μπορεί να το βρει κανείς, αλλά σε τιμή απαγορευτική ( 36-38 το γαλόνι 20%) για τόσο συστηματική χρήση και κατανάλωση.
Δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα στην συνέχεια, ούτε ο aeolys μπορεί να τροφοδοτήσει σε τόσο μεγάλες ποσότητες την ζήτηση. Οπότε η προμήθεια συνεχίζεται να γίνεται από την Αθήνα (όποτε υπάρχουν), με την επιβάρυνση του κόστους των μεταφορικών (κιβώτιο-κιβώτιο) και την επικινδυνότητα που συνάδει με αυτό.
Επομένως ΝΑΙ !!! υπάρχει ταλαιπωρία.......και μεγάλη μάλιστα. w
Ελα ρε παιδια..εχει γεμισει η αγορα ηλεκτρικα ελικοπτερα..!
Και οι μπαταριες τι θα κανουν ,θα πεθανουν?Συνομωσια!!'!'!'
(χαχα..)
Και οι μπαταριες τι θα κανουν ,θα πεθανουν?Συνομωσια!!'!'!'
(χαχα..)
Αν παρακολουθείς το petame.gr φίλε Μάνο, ρίξε και μια ματιά σε μια δική μου πρόταση που ο μοναδικός αποδέκτης της ήταν........ο εμπνευστής της :D και φυσικά ο καλός μου φίλος Σάκης !!!! ;;)
Χορός Αερομοντελιστών
Χορός Αερομοντελιστών