Καλησπέρα ,
κ' συγχαρητήρια σε όλους σας για την εξαιρετική παρουσίαση του forum !
θέλω να τονίσω πως η αφορμή (και ίσως) όχι η αιτία όπως συμβαίνει πάντα θα έλεγα ήταν
μια πρότεινη επίσκεψη μου στο χώρο γενικά του αερομοντελισμού ~ R/C controlled aeroplanes ..
αυτό ήταν κόλλησα τον ιό.
Θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη να με βοηθήσουν σε κάποιες απορίες του αρχάριου (όπως εγώ) σε κάποια απο τα μελλοντικά θέματα που θα δημοσιεύσω,
καλή συνέχεια σε όλους
καλωσόρισμα !
Απάντηση: καλωσόρισμα !
Γεια σου φιλε μου και καλη παραμονη!!!
Απάντηση: καλωσόρισμα !
Αγαπητέ thunderbolt P47
καλωσόρισες στην παρέα μας.
Μπορείς ίσως να βρείς αρκετές απαντήσεις στις απορίες σου περιδιαβαίνοντας και αναζητώντας στο forum.
Ομως, μιας και το petame (όπως και κάθε forum) είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μη διστάσεις να θέσεις δημόσια τις απορίες σου. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πρόθυμα μέλη που θα προσπαθήσουν να σου μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους.
Περιμένουμε λοιπόν,
Βαγγέλης
καλωσόρισες στην παρέα μας.
Μπορείς ίσως να βρείς αρκετές απαντήσεις στις απορίες σου περιδιαβαίνοντας και αναζητώντας στο forum.
Ομως, μιας και το petame (όπως και κάθε forum) είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μη διστάσεις να θέσεις δημόσια τις απορίες σου. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά πρόθυμα μέλη που θα προσπαθήσουν να σου μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους.
Περιμένουμε λοιπόν,
Βαγγέλης