FS Navigator files ???

Απάντηση
Nick1150

FS Navigator files ???

Δημοσίευση από Nick1150 »

Καλημέρα,

Εδώ και καιρό το FS Navigator μου δείχνει λάθος πολλά από τα αεροδρόμια και τους αεροδιαδρόμους. Για παράδειγμα εχθές ήμουν στο Ηράκλειο και ενώ ήμουν στο H/P του 27 το Navigator με έδειχνε στα χωράφια. Αποτέλεσμα είναι να πρέπει να τροχοδρομώ visual όπως επίσης και visual προσγειώσεις καθώς αν πάω σύμφωνα με τον FSNavigator ο αεροδιάδρομος είναι αλλού από την πραγματικότητα.

Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τα sceneries (GAP) που εγκατέστησα. Σημείωση ότι Βενιζέλο και Μακεδονία δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει ;

Ευχαριστώ
Scrat

Απάντηση: FS Navigator files ???

Δημοσίευση από Scrat »

Αυτό που πάει στο μυαλό μου είναι ότι το navigator παίρνει τα default δεδομένα από το fs ενώ έχεις εγκαταστήσει το hsp base & mesh που αλλάζει κάποια από τα δεδομένα στις συντεταγμένες και βάζει τα σωστά... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ο κος Τριανταφύλλου θα μπορέσει να σε διαφωτήσει καλύτερα..

Miiiiiiike που είιιιιιιισαιιιιιιιιιιιιιι?????????????????????
Γιάννης Ζαφείρης

FS Navigator files ???

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Για κάθε αλλαγή που πραγματοποιείς, αναβάθμιση - προσθήκη αεροδρομίου, θα πρέπει παράλληλα να ενημερώνεις και τον FS Navigator.

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι πρόβλημα. Αντιθέτως, είναι λογικό επόμενο.
Τα αεροδρόμια που παρέχει το FS από την εταιρεία, δεν είναι ιδιαίτερα "μελετημένα", όπως έχεις διαπιστώσει. Πολλά δε, έχουν και λανθασμένες συντεταγμένες.

Τόσο η G.A.P όσο και άλλες αξιόλογες σχεδιαστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευάζοντας εκ νέου αεροδρόμια - αναβαθμίσεις, διορθώνουν όλα αυτά τα λάθη, προσθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία που απουσιάζουν από το πρόγραμμα και προσομειώνουν σχεδόν φωτογραφικά τα πραγματικά αεροδρόμια.

Ο FS Navigator όμως, "κρατάει" τα παλιά δεδομένα του, οπότε ενώ εσύ έχεις αναβαθμισμένο αεροδρόμιο (με τους βοηθητικούς διαδρόμους, τα κτήρια, κλπ), εκείνο "τοποθετεί" το αεροπλάνο σου στα παλιά.

Κινήσεις:
Έναρξη --->FSNavigator for FS2004--->FSNavDBC--->Create database--->Save to FS.

Καλή συνέχεια
Nick1150

Απάντηση: FS Navigator files ???

Δημοσίευση από Nick1150 »

Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: Για κάθε αλλαγή που πραγματοποιείς, αναβάθμιση - προσθήκη αεροδρομίου, θα πρέπει παράλληλα να ενημερώνεις και τον FS Navigator.

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι πρόβλημα. Αντιθέτως, είναι λογικό επόμενο.
Τα αεροδρόμια που παρέχει το FS από την εταιρεία, δεν είναι ιδιαίτερα "μελετημένα", όπως έχεις διαπιστώσει. Πολλά δε, έχουν και λανθασμένες συντεταγμένες.

Τόσο η G.A.P όσο και άλλες αξιόλογες σχεδιαστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο κατασκευάζοντας εκ νέου αεροδρόμια - αναβαθμίσεις, διορθώνουν όλα αυτά τα λάθη, προσθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία που απουσιάζουν από το πρόγραμμα και προσομειώνουν σχεδόν φωτογραφικά τα πραγματικά αεροδρόμια.

Ο FS Navigator όμως, "κρατάει" τα παλιά δεδομένα του, οπότε ενώ εσύ έχεις αναβαθμισμένο αεροδρόμιο (με τους βοηθητικούς διαδρόμους, τα κτήρια, κλπ), εκείνο "τοποθετεί" το αεροπλάνο σου στα παλιά.

Κινήσεις:
Έναρξη --->FSNavigator for FS2004--->FSNavDBC--->Create database--->Save to FS.

Καλή συνέχεια

ευχαριστώ Γιάννη

δούλευει πλέον άψογα @P@
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”