Θέλω να γίνω αερομοντελιστής

Απάντηση
Rafael

Θέλω να γίνω αερομοντελιστής

Δημοσίευση από Rafael »

Είμαι 16 χρονών με λένε Ραφαήλ και θέλω να στήσω και να πετάξω ένα ηλεκτρικό αερομοντέλο, θέλοντας και εγώ να μπω σε αυτό το ωραίο χόμπι.
Διαθέτω 150 και με το ζόρι 180 τι μου προτείνετε να αγοράσω ? Επίσης πώς μπορώ να βρώ και ένα sim που μου είπαν πως είναι απαραιτητο για αρχή.
yankos

Απάντηση: Θέλω να γίνω αερομοντελιστής

Δημοσίευση από yankos »

Χμμμ... Γεια σου Ραφαήλ!

Έχω ένα εκπαιδευτικό υψηλοπτέρυγο θερμικό για χάρισμα. Άδειο όμως, θέλει ηλεκτρικά και 40άρη κινητήρα. Δεν έχει πτώση, πετάει καλά και είναι χτιστό.
Αν σε ενδιαφέρει στείλε Π.Μ.

Καλή αρχή!
Λυκουργος

Δημοσίευση από Λυκουργος »

Rafael καλημέρα,με τα λεφτά που διαθέτεις θα βρείς στην ελληνική αγορά αρκετά πλήρη set ηλεκτρικών τετρακαναλων αερομοντέλων ώστε να αποκτήσεις τις πρώτες πτητικές σου εμπειρίες με αξιοπιστία και σχετικά χαμηλό κόστοςες πτητικές σου εμπειρίες με αξιοπιστία!s!1
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Rafael ο τίτλος και μόνο του θέματος που έκανες τα λέει όλα. Θα σε κάνουμε σίγουρα αερομοντελιστή, γιατί ούτως η αλλιώς μια από τις "δουλειές" που κάνουμε εδώ στο petame.gr είναι και αυτή.

Αρχικά ότι μοντέλο και να αποκτήσεις, που πολύ σωστά σκέφτηκες για αρχή ένα μικρό ηλεκτρικό, είναι να κατεβάσεις από το ίντερνετ έναν εξομοιωτή πτήσης. (κάποιος να δώσει πληροφορίες παρακαλώ)

Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν και άλλοι στην ευγενική πρόσφορα του μέλους μας yankos, και τα λίγα χρήματα που διαθέτεις, να δωθούν μόνο στα ταχυδρομικά έξοδα.

Η ηλικία σου, και το δύσκολο της μετακίνησης, εφόσον μένεις μακρυά, ακόμα και από την πόλη της Καστοριάς, αποκομμένος από το σύνολο των αερομοντελιστικών δραστηριοτήτων, δεν θα σταθεί εμπόδιο να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο των αερομοντελων.

Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε........παρακαλώ κύριοι ανταποκριθείτε
yankos

Δημοσίευση από yankos »

Μήπως ξέρετε αερομοντελιστές στην Καστοριά ή μήπως μας διαβάζουν Καστοριανοί να επικοινωνήσουν με το παιδί (γιατί πιστεύω πως σίγουρα υπάρχουν) και είναι κρίμα να μην έχει κάποιον δίπλα του να του δείξει.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Rafaaaaaaa, οτι χρειαζεσαι, ριξε μηνημα εδω να δουμε τιιι μπορουμε να κανουμε, απο 'οδηγιες' εως βιδες, οολοι εχουμε 'κατι τι' στο spear-box μας, οεοοοοοο !!! @P@
tanfoglio

Δημοσίευση από tanfoglio »

΄Πραγματικά πολύ χαίρομαι όταν ακούω ΄τετοιας ηλικίας παιδιά να θέλουν να ασχοληθούν με τον αερομοντελισμό. Δυστυχώς Ραφαήλ και εγώ είμαι Θεσ/νίκη...Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω και εγώ με όποιο τρόπο μου πεις...Σε περιμένουμε...
Θα δεις ίσως αργότερα ότι το "ταξίδι" αξίζει...πραγματικά και θα γεμίζει πάντα την ζωή σου...

Γιώργος
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Ραφαήλ το Κατάστημα Μοντελισμού HOBBY CENTER του Γιάννη Αντωνιάδη που βρίσκεται στα Γιαννιτσά, θέλει να προσφέρει ειδικά για εσένα, το παρακάτω μοντέλο CESSNA 182 RTF που είναι έτοιμο κομπλέ για πτήση, με τηλεκατεύθυνση, στην χαμηλότερη τιμή πώλησης (150)

Πάρε τηλ στο 23820 27502........έχει ενημερωθεί και σε περιμένει. !s!1

http://www.ruberkon.gr/details.asp?id=525

Τα στοιχεία του αερομοντέλου, είναι από το επίσημο site του αντιπροσώπου της Art-Tech
Scrat

Δημοσίευση από Scrat »

mastoras έγραψε: Ραφαήλ το Κατάστημα Μοντελισμού HOBBY CENTER του Γιάννη Αντωνιάδη που βρίσκεται στα Γιαννιτσά, θέλει να προσφέρει ειδικά για εσένα, το παρακάτω μοντέλο CESSNA 182 RTF που είναι έτοιμο κομπλέ για πτήση, με τηλεκατεύθυνση, στην χαμηλότερη τιμή πώλησης (150)

Πάρε τηλ στο 23820 27502........έχει ενημερωθεί και σε περιμένει. !s!1

http://www.ruberkon.gr/details.asp?id=525

Τα στοιχεία του αερομοντέλου, είναι από το επίσημο site του αντιπροσώπου της Art-Tech

Συγχαρητήρια για τέτοιες κινήσεις και πρωτοβουλίες! Με κάτι τέτοιες κινήσεις είναι που πραγματικά τα παιδιά παίρνουν σωστά παραδείγματα! Και πάλι μπράβο!
platoc8

Δημοσίευση από platoc8 »

Συγχαρητήρια σε αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία να βοηθησουν αλλά και σε αυτούς που την υποστήριξαν …
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Και μία διαδικτυακή βοήθεια (από τις πολλές)

http://www.rc-airplane-advisor.com/
kastorianos88

Δημοσίευση από kastorianos88 »

καλησπέρα Rafael και στα υπόλοιπα παιδιά, και εγώ από καστορια είμαι και καινούργιος στο club που ψάχνω για ένα θερμικό εκπαιδευτικό και θα ήθελα προτάσεις και γνώμες από τους πιο έμπειρους:),Rafail στείλε ένα pm αν θέλεις να τα πούμε:)
ευχαριστώ
HobbyBox

Δημοσίευση από HobbyBox »

Για Αεροπλάνα και πολλά άλλα δείτε εδώ: http://www.hobbybox.gr/
Αντώνης Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Αντώνης Παπαδόπουλος »

Kαλημέρα,

Προς rafael και kastorianos88.

Φαντάζομαι να γνωρίζετε το μοντελοδρόμιο που υπάρχει στο Αργος Ορεστικό, δυστυχώς όμως πια δίπλα στην Εγνατία.

Πηγαίνω συχνά στο Νεστόριο και έχω δεί αερομοντελιστές να πετούν εκεί τα Σαββατοκύριακα.

Τον Ευριπίδη Τσίατρα και τον Βασίλη Τσολάκη τους γνωρίζετε?

Με πρωτοβουλία των δύο αυτών κάθε χρόνο διοργανώνεται μία εξαιρετική εκδήλωση για υδροπλάνα.

Ευχαρίστως όταν έρθω ξανά να κανονίσουμε να βρεθούμε.

Αντώνης Παπαδόπουλος
spyros95

Δημοσίευση από spyros95 »

καλησπερα ραφαηλ εγω 8α σου προτεινα να επισκεφτεις τον giatrako ειναι ενα ωραιο καταστημα για μια καινουργια αρχη στο 8εμα του αερομοντελισμου!!!Οι κατηγοριες του πανε απο τα πιο μικρα εως τα πιο μεγαλα!!!Πηγαινε ριξε μια ματια και στο σιτε του (http://www.giatrakos.gr
) και αν 8ελεις να το επισκεφτεις βρισκεται στο κερατσινι!!!!Πες μου εντυπωσεις!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”