Αερομοντελιστικές εκδηλώσεις-θεσμοί του εξωτερικού

Απάντηση
gxaid

Αερομοντελιστικές εκδηλώσεις-θεσμοί του εξωτερικού

Δημοσίευση από gxaid »

Χαζεύοντας φωτογραφίες από Sinsheim και Wolkawek αναρωτήθηκα ποιές είναι οι κυριότερες αερομοντελιστικές εκδηλώσεις-θεσμοί στην Ευρώπη, είτε αφορούν Scale events είτε 3D competition events.

Όσοι εκ των παλαιότερων και εμπειρότερων γνωρίζουν θα μπορούσαν να τα αναφέρουν στο θέμα αυτό.

Έτσι, ανάλογα με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του καθένα, μπορούν ίσως να οργανωθούν και μερικές ομαδικές εξορμήσεις σε αυτά. Να δούμε και απο κοντά αυτά που τόσο μας εντυπωσιάζουν μέσα από φωτογραφίες ξένόγλωσσων περιοδικών και του internet.

Φιλικά
Γιώργος
Friday

Απάντηση: Αερομοντελιστικές εκδηλώσεις-θεσμοί του εξωτερικού

Δημοσίευση από Friday »

Πολύ καλή ιδέα Γιώργο, μπράβο. Ελπίζω οι παλαιότεροι να μας δώσουν τα φώτα τους.

Εγώ θα ήθελα να μάθω ακόμα, αν υπάρχουν ευρωπαικά περιοδικά απο τα οποία μπορούμε να ενημερωνόμαστε. Τα μόνα που γνωρίζω εγώ είναι εξ Αμερικής ορμώμενα. Fly RC, Model Airplanes, RC Heli.

Αυτά προς το παρόν.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Friday έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να μάθω ακόμα, αν υπάρχουν ευρωπαικά περιοδικά απο τα οποία μπορούμε να ενημερωνόμαστε. Τα μόνα που γνωρίζω εγώ είναι εξ Αμερικής ορμώμενα. Fly RC, Model Airplanes, RC Heli.

Εξίσου καλή ιδέα Παρασκευά και η αρχή της υλοποίησής της βρίσκεται ήδη εδώ:
http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=20435#post20435

Για λόγους πληρότητας του θέματος συμπεριλήφθησαν και τα "υπερατλαντικώς" ορμόμενα ;;)
newrc

Δημοσίευση από newrc »

Στον εξω Ελλαδιτικο κοσμο ο αερομοντελλισμος σφυζει απο υγεια και ακμαζει με φωτεινες ανταυγειες κυριοι!

Μοναχα στην Ελλαδα υπαρχει κακομοιρια και κουτσομπολιο..

Ενας χομπιστας που εχει την δυναμη ας βγει και να τυπωσει ενα αερομοντελλιστικο περιοδικο!
Να αλλαξει την γνωμη και την αποψη των δεινοσαυρων που κινουν τα μοντελλιστικα νηματα!

Να σας πω την αληθεια εδω εσεις στο http://www.petame.gr
κρατηθειτε μακρια απο κουτσομπολια και ανουσιες διαμαχες..
Φωτιστε τον κοσμο με γνωσεις και πτησεις!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αερομοντελισμός και ο αεραθλητισμός του εξωτερικού”