flight simulator 2004 add-on
-
flight simulator 2004 add-on
kalispera sthn omada sas san neos sto forum kai ston tomea tou flight sim tha ithela na rwthsw kapoion embeiro filo ti prepei na kanw gia otan prosgeiwnomai se kapoio aerodromio na exw ekfortwsh aposkeuwn epibatwn kausima kai aposkeues.euxaristw ek ton proterwn.
-
Απάντηση: flight simulator 2004 add-on
Καλώς ήρθες και στα δύο Γιάννη.
AES λέγεται και προς το παρόν δουλεύει μόνο σε FS9 και είναι payware.
Η φόρτωση καυσίμων είναι εικονική και αξίζει κυρίως για το Follow me που παρέχει και για τα σωστότατα Push Back.
Μπορείς να το δεις εδώ με όλα τα καλούδια του.
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,D10333
Μιχάλης Τριανταφύλλου.
AES λέγεται και προς το παρόν δουλεύει μόνο σε FS9 και είναι payware.
Η φόρτωση καυσίμων είναι εικονική και αξίζει κυρίως για το Follow me που παρέχει και για τα σωστότατα Push Back.
Μπορείς να το δεις εδώ με όλα τα καλούδια του.
http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd,,D10333
Μιχάλης Τριανταφύλλου.
μήπως κάποιος καλός !@/-=}{{<<τζαμπατζής-απατεώνας>>!@/-=}{{ το έχει βρεί και τζαμπα ???
-
Οχι αλλά και να το έβρισκε δεν θα επιτρεπόταν κάτι τέτοιο εδώ. >:D
O πρώτος που θα μπορούσε να βγάζει νόμιμα χρήματα από αυτό το AES είμαι εγώ και δεν το έχω κάνει
Ελπίζω να έγινε κατανοιτό αυτό.
Μιχάλης Τριανταφύλλου.
O πρώτος που θα μπορούσε να βγάζει νόμιμα χρήματα από αυτό το AES είμαι εγώ και δεν το έχω κάνει
Ελπίζω να έγινε κατανοιτό αυτό.
Μιχάλης Τριανταφύλλου.
Μιλάμε για 15 ευρώ φίλε mitsos. Γιατί κάποιος να καθήσει να "σπάσει" ένα software ; Για 15 ευρώ ;
Εγώ τώρα μόλις το είδα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε. Είναι φανταστικό +(*)
Το απόγευμα από το σπίτι το κατεβάζω. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον !!!
Εγώ τώρα μόλις το είδα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε. Είναι φανταστικό +(*)
Το απόγευμα από το σπίτι το κατεβάζω. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον !!!
-
paidia mborei kapoios na mou dwsei odhgies pws akribws douleuei auto to add-on?
-
παιδια σημερα προσπαθησα να κατεβασω το AES αλλα μου λεει ειναι σε cd μορφη μονο και οχι σε download.μπορει να βοηθησει καποιος?
καλημέρα +(*)+(*)
απο χτες είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του AES και του PMDG BOEING 747-400 kai 737-600/700
απο χτες είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του AES και του PMDG BOEING 747-400 kai 737-600/700
-
καλησπερα και τελικα το αγορασα το AES και το BAe αλλα το βρισκω πολυ δυσκολο στον χειρισμο του δεν μπορω να βρω συγκεκριμενα ολες τις λειτουργειες του αυματου και πως κανω συνεννοηση με πυργο ελενχγου.αν καποιος φιλος ξερει ας βοηθεισει.
καλησπερα ούτε εγώ το ξέρω ακόμα καλά αλλα απο αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα δοκίμασε τα:
Shift+1 Shift+2.... μέχρι το 9
α ναι στο manuali _Β_Ο τα λέει όλα
Shift+1 Shift+2.... μέχρι το 9
α ναι στο manuali _Β_Ο τα λέει όλα
-
και βεβαια το διαβασα αλλα τελικα νομιζω αδικα το αγορασα.θα προσπαθησω να δω τι θα κανω
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι ακριβώς δεν βρίσκεις στο BaE... Το παπί είναι λίγο ιδιόμορφο στον χειρισμό του αλλά ο αυτόματός του και γενικά τα όργανά του δεν απέχουν από ένα Boeing (οπτικά τουλάχιστον)..
-
καλησπερα φιλε.θα σου πω συγκεκριμενα το προβλημα μου.δεν μπορω να βρω στον αυτοματο πως ρυθμιζω την ταχυτητα εωω το μονο που εχει στο panel ειναι την πορεια και heading και υψος.επισης πως θα μιλαω με πυργο ελεγχου.
Στείλε μου ένα screenshot από το panel σου για να σου πω ακριβώς ποιο είναι τι και πως το ρυθμίζεις (δυστυχώς έχω απεγκαταστήσει το BaE για αυτό στο ζητάω)..
Με πύργο ελέγχου για να μιλάς πρέπει :
α) Να είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο (Vatsim ή Ivao)
β) Να έχεις συντονισμένο στο panel του communication τη συχνότητα που θέλεις (122.80 είναι η unicom όπου είναι text only για όταν δεν υπάρχει controller, πχ 122,95 είναι προσέγγιση Βενιζέλου αν θυμάμαι καλά)
γ) Να υπάρχει ενεργός controller για να μπορέσει να σε καθοδηγήσει
Κατέβασε το vroute ή το servinfo (το servinfo τραβάει πληροφορίες και από τα δύο δίκτυα, αν είσαι μόνο Vatsim το vroute βολεύει) για να παρακολουθείς και την κίνηση (controllers και πιλότοι).
Αυτά για την ώρα.. Περιμένω screen ...
Με πύργο ελέγχου για να μιλάς πρέπει :
α) Να είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο (Vatsim ή Ivao)
β) Να έχεις συντονισμένο στο panel του communication τη συχνότητα που θέλεις (122.80 είναι η unicom όπου είναι text only για όταν δεν υπάρχει controller, πχ 122,95 είναι προσέγγιση Βενιζέλου αν θυμάμαι καλά)
γ) Να υπάρχει ενεργός controller για να μπορέσει να σε καθοδηγήσει
Κατέβασε το vroute ή το servinfo (το servinfo τραβάει πληροφορίες και από τα δύο δίκτυα, αν είσαι μόνο Vatsim το vroute βολεύει) για να παρακολουθείς και την κίνηση (controllers και πιλότοι).
Αυτά για την ώρα.. Περιμένω screen ...