Ο Γύρος της Ελλάδας ...με ένα E-starter!

mastoras

Απάντηση: Ο Γύρος της Ελλάδας ...με ένα E-starter!

Δημοσίευση από mastoras »

Πέρασε αρκετός καιρός, ζυμώθηκε καλά η ιδέα, και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, να το "ψήσουμε" το "γλυκό" :p

Είναι δύσκολο το ξέρω, συσκευασία, μεταφορά, κόστος εξοπλισμού κτλ αλλά ψάχνοντας πιστεύω να βρεθεί λύση.

Σίγουρο είναι ότι στο τέλος δεν θα υπάρχει μοντέλο, αλλά όμως θα υπάρχουν επάνω στα σπασμένα κομμάτια του, οι υπογραφές και τα μέρη που γύρισε.

Επειδή το κόστος είναι σημαντικό για να το επιβαρυνθεί, ένας μόνο αερομοντελιστής, καλώ όποιος έχει εξοπλισμό και ανταλλακτικά από το εν λόγω αερομοντέλο, να τα διαθέσει για να επιτευχθεί η υλοποίηση αυτής της ιδέας !!!!

Mπορώ να τα συγκεντρώσω εγώ, να ετοιμάσω το ξύλινο κουτί, να βάλω και ότι έχω και εγώ μέσα, και να ξεκινήσει το ταξίδι του.

Και στην συνέχεια ο καθένας που θα παραλάβει μοντάρει, πετάει, και ξαναβάζει στο κουτί ότι έχει απομείνει, και μαζί με αλλά καινούργια ανταλλάκτικα, συνεχίζει !!!!!!

Αιντε να το ξεκινήσουμε........και κάποτε το περιεχόμενο του ξύλινου κουτιού θα έχει ανυπολόγιστη συναισθηματική αξία !!!!+(*)
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

mastoras έγραψε: Πέρασε αρκετός καιρός, ζυμώθηκε καλά η ιδέα, και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, να το "ψήσουμε" το "γλυκό" :p

Είναι δύσκολο το ξέρω, συσκευασία, μεταφορά, κόστος εξοπλισμού κτλ αλλά ψάχνοντας πιστεύω να βρεθεί λύση.

Σίγουρο είναι ότι στο τέλος δεν θα υπάρχει μοντέλο, αλλά όμως θα υπάρχουν επάνω στα σπασμένα κομμάτια του, οι υπογραφές και τα μέρη που γύρισε.

Επειδή το κόστος είναι σημαντικό για να το επιβαρυνθεί, ένας μόνο αερομοντελιστής, καλώ όποιος έχει εξοπλισμό και ανταλλακτικά από το εν λόγω αερομοντέλο, να τα διαθέσει για να επιτευχθεί η υλοποίηση αυτής της ιδέας !!!!

Mπορώ να τα συγκεντρώσω εγώ, να ετοιμάσω το ξύλινο κουτί, να βάλω και ότι έχω και εγώ μέσα, και να ξεκινήσει το ταξίδι του.

Και στην συνέχεια ο καθένας που θα παραλάβει μοντάρει, πετάει, και ξαναβάζει στο κουτί ότι έχει απομείνει, και μαζί με αλλά καινούργια ανταλλάκτικα, συνεχίζει !!!!!!

Αιντε να το ξεκινήσουμε........και κάποτε το περιεχόμενο του ξύλινου κουτιού θα έχει ανυπολόγιστη συναισθηματική αξία !!!!+(*)

+(*)..., Mastor- μου, βαλεμε στηηη σειρα...!!! +(*)
Wizard

Δημοσίευση από Wizard »

Καλησπέρα και από μένα
Μια ιδέα ακόμα είναι μέσα στο κιβώτιο να υπάρχει ένα μικρό album που ο κάθε αερομοντελιστής θα βάζει και τις φωτογραφίες που τράβηξε.
Επίσης ένας κατάλογος με χρονοδιάγραμμα και τις συμμετοχές θα ήταν χρήσιμος
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

σαρκοβιε έχεις πμ με τα στοιχεία μου. Βάλε και τον πομπό δέκτη μέσα+(*)
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

Φίλοι καλημέρα και απο μένα,

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα,

έχει πραγματοποιηθεί ? έχουμε φωτογραφίες από αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα ?
sharkovios

Δημοσίευση από sharkovios »

raptor30 έγραψε: Φίλοι καλημέρα και απο μένα,

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα,

έχει πραγματοποιηθεί ? έχουμε φωτογραφίες από αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα ?

Δυστηχώς όχι ...
Εμεινε στα λόγια !

Αντώνης
raptor30

Δημοσίευση από raptor30 »

Κρίμα φίλε μου,

ηταν μια παρα πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα και όντως αυτό το μοντελάκι θα κουβαλούσε πάνω του μια δική του ιστορία...

Ίσως στο μέλλον να πραγματοποιηθεί κάτι παρόμοιο...
sharkovios

Δημοσίευση από sharkovios »

(QΤUOTE=raptor30;62113)Κρίμα φίλε μου,

ηταν μια παρα πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα και όντως αυτό το μοντελάκι θα κουβαλούσε πάνω του μια δική του ιστορία...

Ίσως στο μέλλον να πραγματοποιηθεί κάτι παρόμοιο...

Ναι το ξερω ^%^. Τι να κανεις ομως.

Next time

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Αντωνης
Parisseirios

Δημοσίευση από Parisseirios »

Εκπληκτική ιδέα. Συγχαρητήρια!! Μπράβο|!!
Parisseirios

Δημοσίευση από Parisseirios »

Αυτής της ποιότητας είναι;

http://www.caliberhobby.com/estarter_kits.html .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές εκδηλώσεις”