Honey Fp

Απάντηση
maras

Honey Fp

Δημοσίευση από maras »

Εχω ενα ελικοπτερο της E-SKY (CARBOOOn FP)
ειχα 2 μπαταριες NI-MH 650 mah στα 9.6 V καποια στιγμη ενω δειχνουν φορτισμενες τουλαχιστον ταση 11.4V οταν τις βαζω επανω ( μια απο τις δυο) το led του δεκτη αφου αναβοσβησει στην αρχη μενει κοκκινο αντι πρασινο που δειχνει οταν εχει ετοιμαστει για να δεχτει εντολες και ενω λειτουργουν τα μινισερβο της ελικας ο κινητηρας δεν ξεκιναει
τι μπορει να συμβαινε;
1) πεσμενες τοσο πολυ οι μπαταριες ωστε να μην δινουν το ρευμα (ενταση ) που πρεπει ενω δειχνουν ταση υπο φορτιο 11,3;
2) προβλημα με speed conrtoller βεβαια αυτο ειναι ενσωματωμενο 4 σε 1;

Αν καποιος εχει σχετικη εμπειρια ας μου δωσει ιδεες εστω και καποιων ελεγχων
bladeskiller

Απάντηση: HONEY FP

Δημοσίευση από bladeskiller »

Καταρχήν το χόνευ το συγκεκριμένο παίρνει ΝΙΜΗ 8.4 βολτ (επτά στοιχεία) και όχι 9.6(οκτώ στοιχεία) γιατί έχω κι εγώ ένα τέτοιο μεταξύ άλλων. Εκτός κι αν βγάλαν άλλη μεταγενέστερη έκδοση. Τέλος πάντων αυτό δεν είναι θέμα εξάλλου εγώ το δουλεύω (όταν το πετάω) με τρίσελη λίπο.
Το να φταίνε πάντως οι μπαταρίες επειδή γονατίζουν με φορτίο δεν το νομίζω γιατί στην εκκίνηση η ηλεκτρομηχανή δεν λειτουργεί οπότε η κατανάλωση ρεύματος είναι πολύ μικρή για να γονατίζει την τάση και να κοκκινίζει το λεντάκι. Εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα με το 4 σε 1.
Οταν ξεκινάς το ελικόπτερο έχεις φέρει το γκάζι και το τριμ του γκαζιού στην κάτω κάτω θέση? Αλλιώς παρεμβαίνει το start up safety και το ελικόπτερο δεν ξεκινάει για να μην τραυματιστεί κανένας αν εκκινήσει με γκάζι.

Φιλικά Κώστας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”