Hirobo Schweizer 300

Απάντηση
mastoras

Hirobo Schweizer 300

Δημοσίευση από mastoras »

Ενα καταπληκτικό θερμικό ελικόπτερο , που παράγεται από πολλές εταιρίες rc ελικοπτέρων εδώ και πολλά χρόνια .

Ξεκινάμε μια μικρή παρουσίαση , τεχνικές λεπτομέρειες , στήσιμο και ηλεκτρονικά , φτάνοντας μέχρι την πρώτη του πτήση . ^-^

Αρχικά αναφέρω ότι το πραγματικό ελικόπτερο , έχει χαρακτηρισθεί σαν το πιο ευέλικτο heli που κατασκευάστηκε ποτέ . Και κρατάει αυτόν τον τίτλο ακόμα και σήμερα .
Συνημμένα
index.php.png
index.php.png (46.97 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
mastoras

Απ: Hirobo Schweizer 300

Σαν αρχή ξεκίνησε η συναρμολόγηση του ελικοπτέρου, και στήθηκε σύμφωνα με το μάνουλ του κατασκευαστή.

Αυτο έγινε, για να παρατηρήσουμε σε ποια σημεία θα χρειαστούν μερικές επεμβάσεις, για να αποδοθεί σωστά μια scale εμφάνιση. Το εργοστάσιο της hipobo έχει φροντίσει για αυτό ως ένα βαθμό, από εκεί και πέρα θα κινηθούμε μόνοι μας.
Συνημμένα
Schwaizer.jpg
Schwaizer.jpg (43.91 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
mastoras

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει, κανονικό στροφείο rc ελικοπτέρου με διπλή έλικα και flybar.

Σαν βελτίωση, η εταιρία παρέχει εξτρά ένα τριπλό στροφείο, που αυτό θα το δούμε στο τέλος της κατασκευής μας.

Σκοπός ειναι να το στήσουμε να πετάξει, πάλι όπως προσφέρετε στο κιτ, για αυτό επιλέξαμε ένα μοτέρ OS 37.
Συνημμένα
DSC3145.jpg
DSC3145.jpg (45.02 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
mastoras

Το κιτ διαθέτει ένα καταπληκτικό και λειτουργικοί σύστημα skid (πέδιλα προσγείωσης) με πραγματικά σε μικρογραφία 4 αμορτισέρ με τα μοχλικά τους μέρη.

Ο κινητήρας τοποθετείτε κάτω από το σασι, αφαιρώντας μια μεταλλική βάση που σε αυτήν στηρίζεται όλη η δομή της κατασκευής.
Συνημμένα
DSC3146.JPG
DSC3146.JPG (59.29 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
DSC3144.jpg
DSC3144.jpg (50.57 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
mastoras

Μια ακόμα φωτογραφία από τα δυο "κουκλιά" μου. :/)-

Απο δεξιά το Schweizer της ΗΙΡΟΒΟ και αριστερά το huges 300 από την τότε MORLEY HELICOPTERS. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο, ειναι το κόσμημα της συλλογής μου.

Ειναι ένα συλλεκτικό κομμάτι του 1984, που μου το χάρισε ο καλός μου φίλος και αθλητής στην F3C, Νίκος Ζωχιός από την Κέρκυρα, για να το αξιοποιήσω.

Θα κάνουμε άλλη παρουσίαση για αυτό το φανταστικό για την εποχή ελικόπτερο, που διαθέτει μάλιστα και ένα έξτρα τριπλό στροφείο αλουμινίου!!!!

Στην αφίσα στην μέση των ελικοπτέρων, ειναι ένα άλλο Schweizer 300 της VARIO.
Συνημμένα
DSC3408.jpg
DSC3408.jpg (53.3 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
mastoras

Απάντηση: Hirobo Schweizer 300

Και ένα "καταστροφικό" βιντεάκι, όπου βλέπουμε τις ικανότητες του αληθινού ελικοπτέρου Schweizer, που χρησιμοποιείται όπως μάθαμε πρόσφατα και από την σχολή εκπαίδευσης της αεροπορίας στρατού.

http://www.youtube.com/watch?v=KU1avsaEbNA

Δεν βρήκα πουθενά αναφορές για το NH 300C της σχολής χειριστών, και δεν ξέρω το γιατί ........μια φωτογραφία με τα ελληνικά χρώματα ρε γαμ@το !!!!!!
KM

Δημοσίευση από KM »

Aυτές κάνουν???? ;;)
Συνημμένα
Schweizer4.jpg
Schweizer4.jpg (79.92 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
Schweizer3.jpg
Schweizer3.jpg (102.1 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
Schweizer2.jpg
Schweizer2.jpg (74.77 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
Schweizer1.jpg
Schweizer1.jpg (98.97 KiB) Προβλήθηκε 119 φορές
KM

Δημοσίευση από KM »

Και η σχετική αναφορά....

http://www.interception.gr/app/webroot/objects/28_SAS.pdf
mastoras

Μπράβο Κώστα <++>αυτό ήταν ότι έπρεπε, και την κατάλληλη στιγμή :/)-

Εύρεση λοιπόν μπογιάς, και βούρ για το βάψιμο, με τα κατάλληλα εθνόσημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παρουσιάσεις Έλικοπτέρων”