Futaba 6EX 2.4 on FIRE !!!
- Dell Gatto Grande
Απάντηση: Futaba 6EX 2.4 on FIRE !!!
Κώστα η απάντηση είναι ΟΧΙ.
αυτό που έγινε ήταν με σειρά:
1-υπερφόρτιση μπαταρίας
2-ανάπτυξη θερμοκρασίας καλωδίων φόρτισης
3-λιώσιμο τον καλωδίων φόρτισης
4-βραχυκύκλωμα μπαταρίας και φορτιστη
5-πρόκληση φωτιάς παρεμφερης έφλεκτης ύλης από τα βραχυκυκλωμένα καλώδια.
6-έκρηξη μπαταρίας λόγο της παρουσίας πυρκαγιάs
πιο είναι το δυσνόητο κομμάτι δε καταλαβαίνω?
Φιλικά πάντα George_P_P
1-υπερφόρτιση μπαταρίας
2-ανάπτυξη θερμοκρασίας καλωδίων φόρτισης
6-έκρηξη μπαταρίας λόγο της παρουσίας πυρκαγιάs
Φιλικά πάντα George_P_P
- Dell Gatto Grande
newcomer έγραψε: ↑Δεν με νοιάζει, επί του παρόντος, αν υπάρχει εγγύηση ή όχι. Ούτε αν είναι Lipo, ούτε τα βύσματα ούτε τα mA!!!
Όπως γράφετε, η Heliland "πήρε χαμπάρι" την καταχώρηση. Πήρε και τηλέφωνο να δηλώσει οτι "δεν ήταν σωστή η δημοσιοποίηση του θέματος". Γιατί δεν έρχεται εδώ να δώσει επίσημα και γραπτά την θέση της;;;;
Και αφού ακούσουμε τα "επίσημα" τότε πρέπει, εμάς τους υπολοίπους, που δεν την έχουμε πατήσει ακόμα, να μας νοιάξουν οι εγγυήσεις κλπ. και να δούμε, αξίζει τελικά ή όχι η εγγύηση και το after sale service της κάθε εταιρίας!
Δε κατάλαβα εξήγησε μου ποιος ακριβώς την πάτησε.
Ποιος εξαπατήθηκε?
όσο για επίσημη απάντηση ορίστε κατευθείαν από την futaba:
οι μπαταρίες και τα πλαστικά καλύμματα δε συνοδεύονται από κανένα είδος εγγύησης.
τι σημαίνει αυτό?
ευθύνη έχει ο ιδιοκτητης για την σωστή και ασφαλή χρήση του προϊόντος.
σημείωση:
newcomer-τόνος που δείχνει επίθεση η απειλή η ένταση δεν αρμόζει σε αυτό το forum.
υποσημείωση: δε νομίζω να μας εκπροσωπείς όλους άρα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις πιο σωστή διατύπωση για το μήνυμα σου θα είναι:
"Και αφού ακούσw τα "επίσημα" τότε πρέπει,εγώ, που δεν την έχw πατήσει ακόμα, να με νοιάξει η εγγύηση κλπ. και να δω, αξίζει τελικά ή όχι η εγγύηση και το after sale service της κάθε εταιρίας!
Φιλικά πάντα Γιώργης!_P_P
πίσω στις σπηλιές! jet με control line! :D
-
Dell Gatto Grande έγραψε: ↑Κώστα η απάντηση είναι ΟΧΙ.
1-υπερφόρτιση μπαταρίας
2-ανάπτυξη θερμοκρασίας φόρτισης
6-έκρηξη μπαταρίας λόγο της παρουσίας πυρκαγιά
Φιλικά πάντα George_P_P
Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι. Η μπαταρία ήταν 650 μιλιαμπερώρες και ο φορτιστής δίνει 55 μιλιαμπέρ. Την είχα αυτήν την τηλεκατεύθυνση και ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Λοιπόν με ρεύμα περίπου C/12, δεν είναι δυνατό να υπερφορτιστεί μια μπαταρία καδμίου σε σημείο που να εκραγεί ούτε να αναπτύξει τέτοια θερμοκρασία ,που να λιώσουν τα καλώδια. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, που οι κατασκευαστές δίνουν φορτιστές τηλεκατευθύνσεων για μπαταρίες καδμίου, οι οποίοι παρέχουν τόσο μικρές εντάσεις ρεύματος. Για να μην υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, όσο κι αν αφήσει κανείς την μπαταρία του πάνω. Μου έχει συμβεί κι εμένα, να ξεχάσω τη συγκεκριμένη τηλεκατεύθυνση πάνω στο φορτιστή ολόκληρο 24ωρο αλλά δεν είδα τη μπαταρία να "ανάψει". Ηταν ψιλοζεστή (χλιαρή θα έλεγα) όπως όλες οι καδμίου όταν έχουν γεμίσει αλλά ούτε κατά διάννοια να έχει βράσει και μάλιστα σε βαθμό που να κινδυνεύουν να λιώσουν τα καλώδια. Μην τρελαθούμε τώρα ,δεν μιλάμε εδώ για ταχυφόρτιση.
Τα καλώδια ,μόνο με άμεσο βραχυκύκλωμα θα μπορούσαν να λιώσουν και το άμεσο βραχυκύκλωμα θα μπορούσε να έχει αιτία κάποιο προβληματικό βύσμα, κάποιο ελάττωμα στην πλακέτα ή ακόμη και προβληματικό (δαγκωμένο) καλώδιο μπαταρίας. Και φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση βλάβης του φορτιστή ,οπότε το ρεύμα από 55 μιλιαμπερ έφτασε δεν ξέρω κι εγώ που.
Ας αφήσουμε λοιπόν τα ΟΧΙ του Μεταξά και τα κατηγορηματικά πορίσματα, γιατί κανένας μας δεν ήταν εκεί για να ξέρει τι ακριβώς έγινε. Δεν ξέρουμε μάλιστα ούτε καν αν η φωτιά ξεκίνησε από την τηλεκατεύθυνση ή το φορτιστή ή αν ξεκίνησε από κάποια άλλη αιτία.
Φιλικά Κώστας.
- Dell Gatto Grande
Κώστα.καλο είναι να προσέξουμε τι δηλώνουμε και να είσαι σίγουρος ότι ειδικά εγώ ξέρω τι λέω.Αλλιώς δε μιλάω.
δε με παίρνει να επιτρέπω τέτοια προβλήματα να μένουν ανεξιχνίαστα όταν πετάω αεροπλάνα 10oooeuro+ που μπορούν να θέσουν τι ζωή κάποιου σε κίνδυνο
δεδομένο ότι ο ιδιοκτητης είναι αρχάριος και άπειρος.
είναι σίγουρο ότι έγινε έτσι.Αυτό που δε ξέρεις είναι ποσο είχε μέσα η μπαταρία πριν αρχίσει η φόρτιση!
και από το αποτέλεσμα καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία ήταν γεμάτη πριν την φόρτιση.
..η μπαταρία δεν έσκασε λόγο τις φόρτισης.αλλα λόγο την πυρκαγιάς στην οποια μέσα βρισκόταν.
φιλικά πάντα Γιώργης
-Μηχανολόγος υπεύθυνος συντήρησης βιομηχανικών εγκαταστάσεων
-Τεχνικός ηλεκτρονικός ιατρικών Μηχανημάτων υπεύθυνος πρόσληψης βλαβών
-πρώην Quality Control inspector
δε με παίρνει να επιτρέπω τέτοια προβλήματα να μένουν ανεξιχνίαστα όταν πετάω αεροπλάνα 10oooeuro+ που μπορούν να θέσουν τι ζωή κάποιου σε κίνδυνο
δεδομένο ότι ο ιδιοκτητης είναι αρχάριος και άπειρος.
είναι σίγουρο ότι έγινε έτσι.Αυτό που δε ξέρεις είναι ποσο είχε μέσα η μπαταρία πριν αρχίσει η φόρτιση!
και από το αποτέλεσμα καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία ήταν γεμάτη πριν την φόρτιση.
..η μπαταρία δεν έσκασε λόγο τις φόρτισης.αλλα λόγο την πυρκαγιάς στην οποια μέσα βρισκόταν.
φιλικά πάντα Γιώργης
-Μηχανολόγος υπεύθυνος συντήρησης βιομηχανικών εγκαταστάσεων
-Τεχνικός ηλεκτρονικός ιατρικών Μηχανημάτων υπεύθυνος πρόσληψης βλαβών
-πρώην Quality Control inspector
- Dell Gatto Grande
άσε που με δεδομένη την τυποποίηση τις μαζικής παραγωγής τον πλακετών αν δεχτούμε ότι υπάρχει πρόβλημα!ενδιάμεσα(αδύνατον)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα παραχθούν 10.000 ελαττωματικά κομμάτια!
εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα! και είναι και στην ελλάδα !και ο ιδιοκτητης μόλις ξεκίνησε στον χώρο και είναι άπειρος?
FUTABA http://www.futaba.com/corporate/profile/index.asp
vs μεμονωμένου κρούσματος = 1/0
ο επόμενος που θα γράψει εδώ να αναφέρει το δεύτερο και το τρίτο κρούσμα που λογικά θα υπάρχει
έως τότε παρακαλώ σχόλια να μεταφερθούν στα forum του κατωτερου επιπεδου.
..Κώστα πετάμε?@P@
εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα! και είναι και στην ελλάδα !και ο ιδιοκτητης μόλις ξεκίνησε στον χώρο και είναι άπειρος?
FUTABA http://www.futaba.com/corporate/profile/index.asp
vs μεμονωμένου κρούσματος = 1/0
ο επόμενος που θα γράψει εδώ να αναφέρει το δεύτερο και το τρίτο κρούσμα που λογικά θα υπάρχει
έως τότε παρακαλώ σχόλια να μεταφερθούν στα forum του κατωτερου επιπεδου.
..Κώστα πετάμε?@P@
-
Αυτά που γράφεις, δεν απαντούν στο ερώτημα ΠΩΣ ξεκίνησε η φωτιά. Το επιχείρημά σου, ότι η μπαταρία λόγο υπερφόρτισης ζέστανε τα καλώδια και τα έλιωσε, ΔΕΝ στέκει . Σου επαναλαμβάνω ότι, με τη συγκεκριμένη αναλογία ρεύματος /χωρητικότητας, η μπαταρία ακόμη και γεμάτη να είναι, ΔΕΝ πρόκειται να ζεσταθεί ,τόσο που να λιώσει τα καλώδια.
Οχι βέβαια ότι είναι σωστό να αφήνουμε την μπαταρία να χρονίζει πανω στο φορτιστή οπως δεν ειναι και σωστό να αφήνουμε να φορτίζει και να πηγαίνουμε για καφέ γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ,δεν μπορεί να έφταιξε μόνο αυτό. Σου επαναλαμβάνω επίσης ,ότι αφού ΔΕΝ ήσουνα εκεί, δεν μπορεί να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς έγινε. Και για να εξηγούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δικαίωμά σου να έχεις την απόψή σου αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τεχνικό επιχείρημα ούτε ένα ξερό μεταξικό ΟΧΙ, ούτε το υφάκι, ούτε τους τίτλους ακόμη κι αν δηλώσεις μηχανικός της ΝΑΣΑ. Τέτοια "επιχειρηματολογία" εμένα δεν με πείθει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προσπάθεια να απολειστεί το ενδεχόμενο κάποιας βλάβης. Ποιος είναι ο φόβος δηλαδή? Οτι θα πέσουν οι πωλήσεις της φουτάμπα? Δεν πρόκειται γιατί πολύς κόσμος έχει αυτήν την τηλεκατεύθυνση και δεν έχει πρόβλημα και οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι ,σε οποιαδήποτε μάρκα μπορεί να περάσει τον έλεγχο ένα προβληματικό κομμάτι. Δε σημαίνει αυτό ότι θα ρίξει λιθάρι αναθέματος για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ,γιατί τόση απελπισμένη προσπάθεια να τα ρίξουμε όλα στο χρήστη. Εκτός κι αν παίζονται άλλα πράγματα οπότε εγώ τουλάχιστον δεν συνεχίζω...
Φιλικά Κώστας.
Οχι βέβαια ότι είναι σωστό να αφήνουμε την μπαταρία να χρονίζει πανω στο φορτιστή οπως δεν ειναι και σωστό να αφήνουμε να φορτίζει και να πηγαίνουμε για καφέ γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ,δεν μπορεί να έφταιξε μόνο αυτό. Σου επαναλαμβάνω επίσης ,ότι αφού ΔΕΝ ήσουνα εκεί, δεν μπορεί να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς έγινε. Και για να εξηγούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δικαίωμά σου να έχεις την απόψή σου αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τεχνικό επιχείρημα ούτε ένα ξερό μεταξικό ΟΧΙ, ούτε το υφάκι, ούτε τους τίτλους ακόμη κι αν δηλώσεις μηχανικός της ΝΑΣΑ. Τέτοια "επιχειρηματολογία" εμένα δεν με πείθει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προσπάθεια να απολειστεί το ενδεχόμενο κάποιας βλάβης. Ποιος είναι ο φόβος δηλαδή? Οτι θα πέσουν οι πωλήσεις της φουτάμπα? Δεν πρόκειται γιατί πολύς κόσμος έχει αυτήν την τηλεκατεύθυνση και δεν έχει πρόβλημα και οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι ,σε οποιαδήποτε μάρκα μπορεί να περάσει τον έλεγχο ένα προβληματικό κομμάτι. Δε σημαίνει αυτό ότι θα ρίξει λιθάρι αναθέματος για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ,γιατί τόση απελπισμένη προσπάθεια να τα ρίξουμε όλα στο χρήστη. Εκτός κι αν παίζονται άλλα πράγματα οπότε εγώ τουλάχιστον δεν συνεχίζω...
Φιλικά Κώστας.
- Dell Gatto Grande
bladeskiller έγραψε: ↑ Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ,γιατί τόση απελπισμένη προσπάθεια να τα ρίξουμε όλα στο χρήστη
nai είναι δίλημμα!χρηστης άπειρος η Futaba!?
bladeskiller έγραψε: ↑
περίπτωση βλάβης του φορτιστή..
πως παθαίνει βλάβη ένας φορτιστής?πια είναι η συμπτωματολογία? πιο το αποτέλεσμα?
Οχι βέβαια ότι είναι σωστό να αφήνουμε την μπαταρία να χρονίζει πανω στο φορτιστή οπως δεν ειναι και σωστό να αφήνουμε να φορτίζει και να πηγαίνουμε για καφέ γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ,δεν μπορεί να έφταιξε μόνο αυτό..
συμφωνείς ότι δεν έπρεπε να τα αφήσει χωρίς παρακολούθηση
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση προσπάθεια να απολειστεί το ενδεχόμενο κάποιας βλάβης.Εκτός κι αν παίζονται άλλα πράγματα οπότε εγώ τουλάχιστον δεν συνεχίζω...
έλα ντε! ούτε και εγώ σώνει και καλά να βγάλουμε ότι είναι προβληματική!και να ζητάμε όχι το καμένο σπίτι αλλα καινούργια τηλεκατεύθυνση!?εγώ αν το είχα πάθη αυτό χάρισμα τους δε θα ήθελα κοντά μου πάλι την συγκεκριμένη τηλεκατεύθυνση.ποιος λόγος να θέλω και ali?μου άρεσε που κάηκε το σπίτι και θέλω να κάψω ότι απέμεινε?
δικαίωμά σου να έχεις την απόψή σου αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τεχνικό επιχείρημα ούτε ένα ξερό μεταξικό ΟΧΙ, ούτε το υφάκι, ούτε τους τίτλους ακόμη κι αν δηλώσεις μηχανικός της ΝΑΣΑ. Τέτοια "επιχειρηματολογία" εμένα δεν με πείθει....
παρασύρθηκα! θυμήθηκα ότι στην ελλάδα αυτά δε έχουν σημασία!γιατί δε ζητάς την γνώμη κάποιου αντίστοιχα με τον παθόντα νέο στον χwρo?έναν alumina η έναν ταβερνιάρη?και η futaba άσχετοι είναι!
λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι ,σε οποιαδήποτε μάρκα μπορεί να περάσει τον έλεγχο ένα προβληματικό κομμάτι.....
γνωρίζεις το σύστημα πιστοποίησης τις futaba?exeis ασχοληθεί με ποιοτικό έλεγχο?"λογική"συνεπάγεται και εμπειρία λειτουργίας τέτοιον εταιριών και δικαίωμα κρίσης?γνωρίζεις το σύστημα διαχείρισης ποιοτικού ελεγχου τις futaba?
κώστα αν δεν ύπαρξη 2 περιστατικό η συζήτηση έχει τελειώσει.όταν ύπαρξη δεύτερο περιστατικό τότε δε θα ρίξω βάρος στο ορο" νέος στον χορό/άπειρος ιδιοκτητης"
περιμένω να μου βρείς το δεύτερο κρούσμα.
όχι ένα μονο κομμάτι δε περνάει Κώστα.
αν εxeiς την εμπειρία παραγωγής σίγουρα το γνωρίζεις_P_P
-
συγνώμη κύριοι μα δεν καταλαβαίνω γιατι μια "αποιρη" νοικοκυρά πρέπει να κάψει το σπίτι της με το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της η το βζζζζ της χε χε.....η ο πιτσιρικάς με το αυτοκινητάκι του........ η ο μπαμπας με την οδοντόβουτσα του........η ο αποιρος μοντελιστής με τον οποιο πομπό του
αυτά τα συστήματα δεν προορίζοντε μ'ονο για 'εμπειρους ούτε και κουβαλάνε καμια φοβερή τεχνολογία
Το γεγονός είναι οτι έγινε και η ευθύνη είναι στη κατασκευαστική εταιρία οποια και να είναι είτε για ένα κομάτι είτε για χίλια
στο κάτω κάτω ας βάζανε κόφτη για υπερφόρτωση .....οι ηλεκτρονικοί καταλαβαίνουν το κόστος ........δεν είναι δα και τόσο φθηνές οι κατευθήσεις υπερεκτιμημένες θα έλεγα
αυτά τα συστήματα δεν προορίζοντε μ'ονο για 'εμπειρους ούτε και κουβαλάνε καμια φοβερή τεχνολογία
Το γεγονός είναι οτι έγινε και η ευθύνη είναι στη κατασκευαστική εταιρία οποια και να είναι είτε για ένα κομάτι είτε για χίλια
στο κάτω κάτω ας βάζανε κόφτη για υπερφόρτωση .....οι ηλεκτρονικοί καταλαβαίνουν το κόστος ........δεν είναι δα και τόσο φθηνές οι κατευθήσεις υπερεκτιμημένες θα έλεγα
-
Ασε τις σοφιστειες και τις θεωρητικολογίες περί ποιοτικού ελέγχου κι απάντα στο πως προκλήθηκε ανάφλεξη αν όλα δούλευαν μέλι γάλα όπως ισχυρίζεσαι. Την περίπτωση υπερφόρτισης ξέχασέ την γιατί και το ρεύμα φόρτισης είναι μικρό και επιπλέον όταν η μπαταρία έχει γεμισει τελείως ανεβάζει τάση και ο φορτιστής μειώνει ακόμη περισσότερο το ρεύμα σε επίπεδο ρεύματος συντήρησης, που δεν είναι δυνατό να ζεστάνει τη μπαταρία και μάλιστα σε σημείο να λιώσουν τα καλώδια. Το βλέπεις αυτό στο λεντάκι που είναι πάνω στο φορτιστή ,το οποίο όταν η μπαταρία κοντεύει να γεμίσει τελείως ,φωτίζει λιγότερο. Φυσικά ,αν η βλάβη ήταν στο φορτιστή δεν μπορεί να βρεθεί πλέον αφού τα πάντα κάηκαν.
Λοιπόν αφού ήταν όλα εντάξει τι προκάλεσε την ανάφλεξη? Απάντηση παρακαλώ με τεχνικά επιχειρήματα και όχι πολιτικό λόγο για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της φουτάμπα.
ΥΓ. Αν έχεις κοιτάξει το εσωτερικό των τηλεκατευθύνσεων θα δεις κολλήσεις καλωδίων οι οποίες είναι με το χέρι και άνετα μπορεί να γίνει το λάθος. Για να μη μιλήσω για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν λογω κακομεταχείρησης του κιβωτίου κατά τη μεταφορά που είναι άγνωστο πόσα και ποια κομμάτια θα επηρεάσουν. Μπορεί κανένα μπορεί ένα μπορεί και όλα.
Λοιπόν αφού ήταν όλα εντάξει τι προκάλεσε την ανάφλεξη? Απάντηση παρακαλώ με τεχνικά επιχειρήματα και όχι πολιτικό λόγο για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της φουτάμπα.
ΥΓ. Αν έχεις κοιτάξει το εσωτερικό των τηλεκατευθύνσεων θα δεις κολλήσεις καλωδίων οι οποίες είναι με το χέρι και άνετα μπορεί να γίνει το λάθος. Για να μη μιλήσω για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν λογω κακομεταχείρησης του κιβωτίου κατά τη μεταφορά που είναι άγνωστο πόσα και ποια κομμάτια θα επηρεάσουν. Μπορεί κανένα μπορεί ένα μπορεί και όλα.
DEll Gatoo GRANTE....
Εισαι τελειως λαθος και μην επιμενεις σε παρακαλω σε αυτον τον μυθο...
Οταν λενε για την εγγυηση για το κελυφος και την μπαταρια τον λενε επειδη απο την μια
την μπαταρια δεν ξερουν πως την εχεις χρησιμοποιησει ωστε να μην κανεις παραπονα οτι επεσε και απο την αλλη για το κελυφος αν εχει γρατζουνιες μπορει να εχει πεσει κατω και δεν εχουν ευθυνη οποτε τα βγαζουν εκτος εγγυησης και τελος...
Το οτι πηρε Φωτια δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο αυτο ο ορος που γραφεις....
Κανονικα το προιον πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια για να δουν τι εχει και να πραξουν...το ξερω καλα..!
Οταν λενε για την εγγυηση για το κελυφος και την μπαταρια τον λενε επειδη απο την μια
την μπαταρια δεν ξερουν πως την εχεις χρησιμοποιησει ωστε να μην κανεις παραπονα οτι επεσε και απο την αλλη για το κελυφος αν εχει γρατζουνιες μπορει να εχει πεσει κατω και δεν εχουν ευθυνη οποτε τα βγαζουν εκτος εγγυησης και τελος...
Το οτι πηρε Φωτια δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο αυτο ο ορος που γραφεις....
Κανονικα το προιον πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια για να δουν τι εχει και να πραξουν...το ξερω καλα..!
Για το λογω του αληθες...
η δικια μου futaba δεν λεει καν για μπαταριες...(οτι δεν τις καλυπτει)
Aυτο που λεει ειναι οτι δεν καλυπτεται η εγγυηση αν εχετε βαλει μεσα χαλασμενη μπαταρια η μπαταρια απο αλλη εταιρια και προκαλεσε ζημια...
THIS LIMITED WARRANTLY DOES NOT COVER ANY DAMAGE TO THE PRODUCT CAUSED BY FAULTY OR LEAKING BATTERIES NOT SUPPLIED BY FUTABA>....
οπως ολοι καταλαβενεται να παθει ζημια απο τις στοκ μπαταριες ισχυει η εγγυηση...
Οποτε παρακαλω να σταματησουν οι μυθοι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>>!
η δικια μου futaba δεν λεει καν για μπαταριες...(οτι δεν τις καλυπτει)
Aυτο που λεει ειναι οτι δεν καλυπτεται η εγγυηση αν εχετε βαλει μεσα χαλασμενη μπαταρια η μπαταρια απο αλλη εταιρια και προκαλεσε ζημια...
THIS LIMITED WARRANTLY DOES NOT COVER ANY DAMAGE TO THE PRODUCT CAUSED BY FAULTY OR LEAKING BATTERIES NOT SUPPLIED BY FUTABA>....
οπως ολοι καταλαβενεται να παθει ζημια απο τις στοκ μπαταριες ισχυει η εγγυηση...
Οποτε παρακαλω να σταματησουν οι μυθοι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>>!
- Dell Gatto Grande
MaSt0RaS έγραψε: ↑DEll Gatoo GRANTE....
την μπαταρια δεν ξερουν πως την εχεις χρησιμοποιησει ωστε να μην κανεις παραπονα ..!
Νομίζω εσύ είσαι τελείως λάθος!
εσύ πας στην BMW να ζήτησης εγγύηση για τα λάστιχα που έχει το αμάξι?
ποιος σου είπε ότι η μπαταρία κατασκευάζεται από την FUTABA και feri ευθύνη ?
οποιος θέλει επίσημη απάντηση ορίστε ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα:
Futaba Radios Direct support forum
http://www.rcuniverse.com/forum/forumid_125/tt.htm
O Bax θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα!
στο petate.gr τι να καταφέρεις?
να πάρεις απάντηση από την futaba?
η να δυσφήμισης έναν επαγγελματία?
αυτοί που θέλουν να συντηρήσουν κατaστασiiς λασπολογίες και μικρότητες καλο είναι να μην γραφουν εδώ μέσα !
δεν καταλαβαινεις οτι πηρε φωτια... Που ξερεις εσυ οτι φταιει η μπαταρια?
Αν παθω ζημια με το bmw ναι τοτε θα παω στην αντιπροσωπια της BMW να ζητησω τα ρεστα...!
Και επισης εννοειται οτι δεν προσπαθω να καταφερω τπτ απο τα παραπανω που λες... αλλα το αυτονοητο που ισως να μην μπορεις να καταλαβεις... αλλα να γινει κατι με τον συμοντελιστη ωστε να ξαναπεταξει...!
Αν παθω ζημια με το bmw ναι τοτε θα παω στην αντιπροσωπια της BMW να ζητησω τα ρεστα...!
Και επισης εννοειται οτι δεν προσπαθω να καταφερω τπτ απο τα παραπανω που λες... αλλα το αυτονοητο που ισως να μην μπορεις να καταλαβεις... αλλα να γινει κατι με τον συμοντελιστη ωστε να ξαναπεταξει...!
-
Dell Gatto Grande έγραψε: ↑Νομίζω εσύ είσαι τελείως λάθος!
Παντος αν πάρεις BMW με προβληματικά η ξερά λάστιχα (της μαμάς του)θα σου τα αλάξουν ............και ναι θα είναι ευθύνη της εταιρείας που σου την πούλησε
sos.o.ka έγραψε: ↑Dell Gatto Grande έγραψε: ↑Νομίζω εσύ είσαι τελείως λάθος!
Παντος αν πάρεις BMW με προβληματικά η ξερά λάστιχα (της μαμάς του)θα σου τα αλάξουν ............και ναι θα είναι ευθύνη της εταιρείας που σου την πούλησε
το επιχειρημα ηταν λαθος...
Παντα παει απο τον εναν στον αλλο η ευθυνη εσυ στην Futaba και η futaba στην αλλη εταιρια..!