Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;

Απάντηση
iiyamaflatron

Δημοσίευση από iiyamaflatron »

πολυ ωραίο το video :>)
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε: Καλησπέρα σε όλους
Η Αερολέσχη Ιωαννίνων( http://www.airioa.gr
) διαθέτει ένα μοτοανεμόπτερο τύπου sf 25b το οποίο πετάει στα Γιάννενα από το 1995..
Υστερα από την έκδοση του σχετικού κανονισμού που αφορά τον ανεφοδιασμό των ελαφρών κ υπερελαφρών αεροσκαφών η Αερολέσχη μας συνεχίζει κανονικά τις πτήσεις με το μοτοανεμόπτερο της με χαμηλό κόστος και είναι "ανοιχτή" σε κάθε ενδιαφερόμενο..
Ευχαριστούμε και είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

δείτε το σχετικό βιντεάκι για την Αερολέσχη μας..
http://girismata.skai.gr/default.asp?pid=2&vid=367&rid=13&cid=
sokratis

Απάντηση: Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;

Δημοσίευση από sokratis »

Δυστυχως μονο το βιντεο μας εμεινε......Γιατι ως γνωστο αν ενδιαφερεστε να πετατε με το ιδιωτικο μοτοανεμοπτερο του κυριου Δημου πανω απο τα Γιαννενα πληρωνοντας τον φυσικα,η Αερολεσχη Ιωαννινων ειναι το ιδανικοτερο σωματειο για το σκοπο αυτο.Αν ενδιαφερεστε να ασχοληθειτε σοβαρα με την ανεμοπορια τοτε ψαξτε αλλου......!@/-=}{{
iiyamaflatron

τελικά Σωκρατη η είσαι αφελής η ανεγκέφαλος.
Δεν σου πέρασε απο το μυαλό οτι με τοσα ψέματα που έχεις γράψει ( τελικά σε καταλάβανε γιατί το κάνεις >:() ισως να μπλέξεις?
και να ξέρεις οτι ισως και να ειχες μπλέξει ήδη Και με την αερολέσχη , αν δεν υπήρχαν κάποιοι ,μέσα απο το σωματείο ,οι οποίοι δεν θέλουν να σε τρέχουν για τους δικούς τους λόγους .

Το καλύτερο για σενα θα ηταν , να σταματήσεις να ανοιγεις μέτωπα το ενα μετά το άλλο . Δεν προκειτε να οδηγήσει αυτο πουθενα η τακτική των διαδοχικών καταγγελίων ,δεξιά αριστερά , εκτος , ισως απο τις αιθουσες των δικαστηρίων και σίγουρα οχι παντως μεσα σε καποιο υπόστεγο !@/-=}{{
sokratis

ΚΑλα τωρα τρεμω απο το φοβο μου.........w
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Έλεος ωρε συντρόφια!

Μιλώντας σαν απλός λάτρης της ανεμοπορίας, που ενδιαφερεται να μάθει τα μυστικά της, σας διαβεβαιώνω και τους δύο πως,άσχετα με το τί γίνεται στα Γιάννενα στην πραγματικότητα, μου δημιουργείτε ένα απωθητικό "ενεργειακό πεδίο".

Να γίνω πιο κατανοητός:
Πώς μπορώ εγώ ο αδαής να εμπιστευτώ την ασφάλειά μου σε κάποιες λέσχες αν οι τσακωμοί τους φτάνουν σε σημείο να απειλεί ο ένας τον άλλο? Ποιό θα είναι το επόμενο βήμα? Να κάνω μήπως μαθήματα με τον ένα και να με πυροβολεί από κάτω ο άλλος? Η να ευχεται να μου συμβεί ατύχημα για να αποδείξει ότι η λέσχη ΤΟΥ είναι η καλύτερη?

Κύριοι δεν μιλάμε για μοντελάκια εδώ! Παρακαλώ αναλογιστείτε σε τι thread γραφετε αυτά που γράφετε! Ανοίξτε ένα άλλο (για να μην πω "να πάτε αλλού") και "βγάλτε τα μάτια σας"!

Αφήστε με όμως να ονειρεύομαι!!!

Βαγγέλης
iiyamaflatron

Βαγγέλη

εχεις δικιο .

Ομως δεν πρεπει να επιτρέπεται(ε) στον καθένα να εκτοξεύει ανυπόστατες κατηγορίες για ενα σωματείο που υπάρχει απο το 1974.
Ειναι προσβολη προς τα μέλη του .

Εγω σταματω εδω .
Δεν θα ξανααπαντησω στον σωκράτη
Αρκει και εσεις να προστατεύσετε την αερολέσχη Ιωαννίνων .

ΥΣ. δεν γίνεται τιποτα περίεργο εδω στα Γιαννενα. Η αερολέσχη αντιμετώπισε 2 φορες στην ιστορία της προβλήματα μια πριν απο 20 σχεδον χρόνια με μέλος το οποίο ηθελε την λέσχη να εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα ( και φυσικά διαγραφτηκε ) και μια τωρα . Δηλαδη σε γενικές γραμμες λειτουργεί ησυχα , χωρις φανφάρες και ουτοπικούς σχεδιασμούς .
Αυτο πιθανόν να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία απο μερικούς .

Σιγουρα τα πραγματα στην ανεμοπορία δεν ειναι τοσο καλα , οσο πχ στο παραπέντε , αλλα χωρις υστερίες μπορουν να γινουν καλυτερα .

Η αερολέσχη εχει περιπου 40 ενεργά μέλη, με συμμετοχες σε εθνικούς αγωνες και αυτο που χρειαζεται ειναι ηρεμία για να συνεχίσει .

Νασται καλα

vhal έγραψε: Έλεος ωρε συντρόφια!

Μιλώντας σαν απλός λάτρης της ανεμοπορίας, που ενδιαφερεται να μάθει τα μυστικά της, σας διαβεβαιώνω και τους δύο πως,άσχετα με το τί γίνεται στα Γιάννενα στην πραγματικότητα, μου δημιουργείτε ένα απωθητικό "ενεργειακό πεδίο".

Να γίνω πιο κατανοητός:
Πώς μπορώ εγώ ο αδαής να εμπιστευτώ την ασφάλειά μου σε κάποιες λέσχες αν οι τσακωμοί τους φτάνουν σε σημείο να απειλεί ο ένας τον άλλο? Ποιό θα είναι το επόμενο βήμα? Να κάνω μήπως μαθήματα με τον ένα και να με πυροβολεί από κάτω ο άλλος? Η να ευχεται να μου συμβεί ατύχημα για να αποδείξει ότι η λέσχη ΤΟΥ είναι η καλύτερη?

Κύριοι δεν μιλάμε για μοντελάκια εδώ! Παρακαλώ αναλογιστείτε σε τι thread γραφετε αυτά που γράφετε! Ανοίξτε ένα άλλο (για να μην πω "να πάτε αλλού") και "βγάλτε τα μάτια σας"!

Αφήστε με όμως να ονειρεύομαι!!!

Βαγγέλης
sokratis

Ο διαλογος(για οσους τον αντεχουν φυσικα)εστω και κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι μια μεθοδος για να μαθει κανεις την αληθεια.
Τωρα το γιατι καποιοι θελουν επιμελως να κρυψουν την πραγματικοτητα σχετικα με την "υπεροχη Ελληνικη Ανεμοπορια",ρωτηστε τους ιδιους.
Οι μονες Αερολεσχες που χρειαζονται "προστασια" ειναι αυτες που εχουν λερωμενη τη φωλια τους,οποτε για τα Γιαννενα θα συμφωνησω με τον προηγουμενο χρηστη!!!
Οσο για το οτι δεν γινεται τιποτα περιεργο στα Γιαννενα(σχετικα με τη Λεσχη)συμφωνω κι επαυξανω.Δε γινεται τιποτα απολυτως.Οι παραπενταδες την κρατανε ζωντανη(για ποσο ακομη?)
Ενα καθαρο και δημοκρατικο σωματειο δεν αποκρυπτει τιποτα,ειναι ανοιχτο σε ολα τα μελη και προσπαθει να δραστηριοποιηθει οσο μπορει βεβαια.
Η αγαπη καποιων στα Γιαννενα για την ανεμοπορια ειναι τοση,ωστε οταν τους ανακοινωσα οτι θελω να φερω ενα δευτερο μοτοανεμοπτερο,στην προσπαθεια τους να το αποτρεψουν προσπαθησαν να βρουνε ενα σωρο δικαιολογιες οπως,δεν χωραει,τι το θελεις μωρε τωρα,θα πληρωνεις ενοικια(ενδεικτικα 4.000 ευρω το χρονο!!!!)κι αφου ειδαν κι αποειδαν,οι Κυριοι Δημος,Παπαζωης και Παξιμαδακης με εκβιασαν ωμα λεγοντας μου οτι μονο αν το χαρισω στη Λεσχη θα δεχθουν να το βαλουν στο υποστεγο.....
Ειναι προφανεστατη η αγαπη τους για την Ανεμοπορια και την αναπτυξη της.
Τοση ωστε 20 χρονια τωρα δεν εχουν εκπαιδευσει ουτε ενα ατομο(σχολη δεν υπαρχει φυσικα,ουτε κι εκπαιδευτης)και κανουν μονο πτησεις αναψυχης(2 ατομα μονο)πανω απο την πολη.
Για να μην τους χαλαμε και την ησυχια τους,δεν κανουν ουτε ΔΣ(αλλωστε δεν υπαρχουν και θεματα για συζητηση)κι αν ποτε κανουν γενικη συνελευση δε θα μαζευτουν πανω απο 10 ατομα(απο τα 45 ενεργα.....)
Για λογους εντυπωσιασμου βεβαια πεταξαν με το ιδιωτικο μοτοανεμοπτερο του προεδρου τον Αντινομαρχη(οπως εκανε πριν μερικα χρονια κι ενας αλλος προεδρος με τον μητροπολιτη).Αυτη ειναι δραστηριοτητα.
Αυτα λοιπον ειναι που σας πειραξαν?Το γεγονος οτι λιγο πολυ ολοι τα ξερετε,παντου γινονται ,αλλα μη τα βγαζουμε και στη φορα....
Γιατι λοιπον δεν καλει η ΕΛΑΟ και η επιτροπη Ανεμοποριας σε δημοσιο διαλογο ολους οσους ενδιαφερονται για το μελλον της ελληνικης Ανεμοποριας να εκθεσουν τις αποψεις τους?Γιατι δεν γινεται μια απογραφη κι ενας ελεγχος για το που δοθηκαν υλικα και χρηματα ολα αυτα τα χρονια,με ποια κριτηρια και τι απεδωσαν?Που βρισκονται σημερα τα ιστορικα ανεμοπτερα "CAVKA" που προπολεμικα κατασκευαστηκαν στην Ελλαδα κι εκπαιδευσαν τους πρωτους ανεμοπορους?Γιατι ειχαμε και στα Γιαννενα ενα,αλλα τωρα που ειναι?(το 91 βεβαια "καποιος" εβαλε αγγελια σε ξενογλωσσο περιοδικο για να πουλησει ενα αλλα .....)
Και κανεις δεν αποκριθηκε.
Η περιβοητη επιτροπη Ανεμοποριας,ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Εγω σας εφταιξα δηλαδη?
Ολα αυτα τα παιδια(και οχι μονο)που θελουν να μαθουν να πετουν ανεμοπτερο γαιτι τους γκρεμιζετε τα ονειρα?
Ειμαι στη διαθεση ολων για διευκρινησεις και διαλογο......
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

sokratis έγραψε: Ο διαλογος(για οσους τον αντεχουν φυσικα)εστω και κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι μια μεθοδος για να μαθει κανεις την αληθεια.
Τωρα το γιατι καποιοι θελουν επιμελως να κρυψουν την πραγματικοτητα σχετικα με την "υπεροχη Ελληνικη Ανεμοπορια",ρωτηστε τους ιδιους.
Οι μονες Αερολεσχες που χρειαζονται "προστασια" ειναι αυτες που εχουν λερωμενη τη φωλια τους,οποτε για τα Γιαννενα θα συμφωνησω με τον προηγουμενο χρηστη!!!
Οσο για το οτι δεν γινεται τιποτα περιεργο στα Γιαννενα(σχετικα με τη Λεσχη)συμφωνω κι επαυξανω.Δε γινεται τιποτα απολυτως.Οι παραπενταδες την κρατανε ζωντανη(για ποσο ακομη?)
Ενα καθαρο και δημοκρατικο σωματειο δεν αποκρυπτει τιποτα,ειναι ανοιχτο σε ολα τα μελη και προσπαθει να δραστηριοποιηθει οσο μπορει βεβαια.
Η αγαπη καποιων στα Γιαννενα για την ανεμοπορια ειναι τοση,ωστε οταν τους ανακοινωσα οτι θελω να φερω ενα δευτερο μοτοανεμοπτερο,στην προσπαθεια τους να το αποτρεψουν προσπαθησαν να βρουνε ενα σωρο δικαιολογιες οπως,δεν χωραει,τι το θελεις μωρε τωρα,θα πληρωνεις ενοικια(ενδεικτικα 4.000 ευρω το χρονο!!!!)κι αφου ειδαν κι αποειδαν,οι Κυριοι Δημος,Παπαζωης και Παξιμαδακης με εκβιασαν ωμα λεγοντας μου οτι μονο αν το χαρισω στη Λεσχη θα δεχθουν να το βαλουν στο υποστεγο.....
Ειναι προφανεστατη η αγαπη τους για την Ανεμοπορια και την αναπτυξη της.
Τοση ωστε 20 χρονια τωρα δεν εχουν εκπαιδευσει ουτε ενα ατομο(σχολη δεν υπαρχει φυσικα,ουτε κι εκπαιδευτης)και κανουν μονο πτησεις αναψυχης(2 ατομα μονο)πανω απο την πολη.
Για να μην τους χαλαμε και την ησυχια τους,δεν κανουν ουτε ΔΣ(αλλωστε δεν υπαρχουν και θεματα για συζητηση)κι αν ποτε κανουν γενικη συνελευση δε θα μαζευτουν πανω απο 10 ατομα(απο τα 45 ενεργα.....)
Για λογους εντυπωσιασμου βεβαια πεταξαν με το ιδιωτικο μοτοανεμοπτερο του προεδρου τον Αντινομαρχη(οπως εκανε πριν μερικα χρονια κι ενας αλλος προεδρος με τον μητροπολιτη).Αυτη ειναι δραστηριοτητα.
Αυτα λοιπον ειναι που σας πειραξαν?Το γεγονος οτι λιγο πολυ ολοι τα ξερετε,παντου γινονται ,αλλα μη τα βγαζουμε και στη φορα....
Γιατι λοιπον δεν καλει η ΕΛΑΟ και η επιτροπη Ανεμοποριας σε δημοσιο διαλογο ολους οσους ενδιαφερονται για το μελλον της ελληνικης Ανεμοποριας να εκθεσουν τις αποψεις τους?Γιατι δεν γινεται μια απογραφη κι ενας ελεγχος για το που δοθηκαν υλικα και χρηματα ολα αυτα τα χρονια,με ποια κριτηρια και τι απεδωσαν?Που βρισκονται σημερα τα ιστορικα ανεμοπτερα "CAVKA" που προπολεμικα κατασκευαστηκαν στην Ελλαδα κι εκπαιδευσαν τους πρωτους ανεμοπορους?Γιατι ειχαμε και στα Γιαννενα ενα,αλλα τωρα που ειναι?(το 91 βεβαια "καποιος" εβαλε αγγελια σε ξενογλωσσο περιοδικο για να πουλησει ενα αλλα .....)
Και κανεις δεν αποκριθηκε.
Η περιβοητη επιτροπη Ανεμοποριας,ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Εγω σας εφταιξα δηλαδη?
Ολα αυτα τα παιδια(και οχι μονο)που θελουν να μαθουν να πετουν ανεμοπτερο γαιτι τους γκρεμιζετε τα ονειρα?
Ειμαι στη διαθεση ολων για διευκρινησεις και διαλογο......

Το γνωστό πρόβλημα του να θέλουν κάποιοι να γκετοποιούν τα πάντα φίλε μου!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Κάδος των Αχρήστων ”