Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Απάντηση: Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
+1 από μενα
Ρε παιδια χαλαρωστε λιγακι... ενταξει...
Πρεπει να υπαρχουν καποια μετρα... Απο την μια θελουμε να ζουμε οπως στην γερμανια απο την αλλη ομως θελουμε να ειμαστε τελειως ελευθεροι...
Επισης οπως ειπε ο bladekiller ολα ξεκιναν απο τα θεμελια καλα τα λες αλλα τα θεμελια ξερεις ποια ιενια? εμεις οι 9.500.000 kαι οχι οι 300...(Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι στην κυβερνηση)
Αν εμεις συμπερφιφερθουμε σωστα και βελτιωθουμε λιγακι και δεν εχουμε την συμπεριφορα να φαμε τον γειτονα να φαμε την θεση του συναδελφου, αυτος πεταει καλυτερα απο εμενα μακαρι να το σπασει κτλ κτλ τοτε ολα θα γινουν πολυ καλυτερα...
Μεγαλο Παραδειγμα που δεν το μπορω ειναι η μεγαλη κοντα μεταξυ πεταμε και aeromodelling (fourtounatsides kai brontatsides)εγω προσωπικα θελω να ειμαι ενας απλος χρηστης και στα 2 αλλα δεν μπορω με τον εναν η τον αλλον τροπο με κολατε...!
Που ειναι τελειως λαθος για συμφεροντα καποιον μεγαλων να χωριζουν τους μοντελιστες σε 2 στρατοπεδα... ( Ξυπνηστε.....) δεν ξερω ποιος φταιει η ποιος εχει δικιο και αδικο δεν με ενδιαφερει...
Οπως επισης αν σταματησει να μας διακρινει ο ζαμαμφουτισμος οπως ξερουμε καλα και ειδικα στο hobby μας πετανε 3d με ελικοπτερα σε παρκα με παιδακια κτλ κτλ...
Οτνα τους την μπεις "Ελα μωρε Σιγα ξερω να πεταω.."
Ακομα και στο μοντελοδρομιο τους λες σε παρακαλω μην πετας απο πανω μας και η απαντηση: "μπα μην φοβασαι ΤΟ ΕΧΩ"...
Επειτα μην ξεχναμε οτι η δημοκρατια δεν ειναι η απολυτη ελευθερια... δεν μπορω εγω να πεταω με το νιτρο σε κατοικημενες περιοχες 3-4 η ωρα το απογευμα... οπως και ο αλλος δεν μπορει να βαζει την μουσικη πχ...
Δεν ειμαι υπερ αυτων των μετρων αλλα πρεπει να υπαρξουν καποια μετρα στα μοντελοδρομιο και οχι μονο στους αγωνες αλλα και στις απλες μερες προπονησης...!
ΑΠο την μια θελουμε ασφαλιση αλλα δεν θελουμε διοικηση , δλδ αν κανουμε την στραβη θελουμε να μας πληρωσουν τα παντα αλλα οσο ειμαστε καλα δεν θελουμε κανενα πανω απο το κεφαλι μας...
Αυτο δεν γινεται ξεχαστετο... Παντα υπαρχει η χρυση τομη...
Φιλε moggole λογικο να υποχρεωσουν να βγαλεις αδεια.. γιατι αυτοι δεν το κανανε μονο για εσενα αλλα και για αλλους που παιζοντας το εραιστεχνες βγαζουν το χρημα...
Οποτε δεν μπορουν να διαχωρισουν εσενα που κανεις τον χαβαλε σου με τον αλον που παει 5 φορες την εβδομαδα...!
τελειως φιλικα ετσι... !
Πρεπει να υπαρχουν καποια μετρα... Απο την μια θελουμε να ζουμε οπως στην γερμανια απο την αλλη ομως θελουμε να ειμαστε τελειως ελευθεροι...
Επισης οπως ειπε ο bladekiller ολα ξεκιναν απο τα θεμελια καλα τα λες αλλα τα θεμελια ξερεις ποια ιενια? εμεις οι 9.500.000 kαι οχι οι 300...(Δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι στην κυβερνηση)
Αν εμεις συμπερφιφερθουμε σωστα και βελτιωθουμε λιγακι και δεν εχουμε την συμπεριφορα να φαμε τον γειτονα να φαμε την θεση του συναδελφου, αυτος πεταει καλυτερα απο εμενα μακαρι να το σπασει κτλ κτλ τοτε ολα θα γινουν πολυ καλυτερα...
Μεγαλο Παραδειγμα που δεν το μπορω ειναι η μεγαλη κοντα μεταξυ πεταμε και aeromodelling (fourtounatsides kai brontatsides)εγω προσωπικα θελω να ειμαι ενας απλος χρηστης και στα 2 αλλα δεν μπορω με τον εναν η τον αλλον τροπο με κολατε...!
Που ειναι τελειως λαθος για συμφεροντα καποιον μεγαλων να χωριζουν τους μοντελιστες σε 2 στρατοπεδα... ( Ξυπνηστε.....) δεν ξερω ποιος φταιει η ποιος εχει δικιο και αδικο δεν με ενδιαφερει...
Οπως επισης αν σταματησει να μας διακρινει ο ζαμαμφουτισμος οπως ξερουμε καλα και ειδικα στο hobby μας πετανε 3d με ελικοπτερα σε παρκα με παιδακια κτλ κτλ...
Οτνα τους την μπεις "Ελα μωρε Σιγα ξερω να πεταω.."
Ακομα και στο μοντελοδρομιο τους λες σε παρακαλω μην πετας απο πανω μας και η απαντηση: "μπα μην φοβασαι ΤΟ ΕΧΩ"...
Επειτα μην ξεχναμε οτι η δημοκρατια δεν ειναι η απολυτη ελευθερια... δεν μπορω εγω να πεταω με το νιτρο σε κατοικημενες περιοχες 3-4 η ωρα το απογευμα... οπως και ο αλλος δεν μπορει να βαζει την μουσικη πχ...
Δεν ειμαι υπερ αυτων των μετρων αλλα πρεπει να υπαρξουν καποια μετρα στα μοντελοδρομιο και οχι μονο στους αγωνες αλλα και στις απλες μερες προπονησης...!
ΑΠο την μια θελουμε ασφαλιση αλλα δεν θελουμε διοικηση , δλδ αν κανουμε την στραβη θελουμε να μας πληρωσουν τα παντα αλλα οσο ειμαστε καλα δεν θελουμε κανενα πανω απο το κεφαλι μας...
Αυτο δεν γινεται ξεχαστετο... Παντα υπαρχει η χρυση τομη...
Φιλε moggole λογικο να υποχρεωσουν να βγαλεις αδεια.. γιατι αυτοι δεν το κανανε μονο για εσενα αλλα και για αλλους που παιζοντας το εραιστεχνες βγαζουν το χρημα...
Οποτε δεν μπορουν να διαχωρισουν εσενα που κανεις τον χαβαλε σου με τον αλον που παει 5 φορες την εβδομαδα...!
τελειως φιλικα ετσι... !
MaSt0RaS έγραψε: ↑Φιλε moggole λογικο να υποχρεωσουν να βγαλεις αδεια.. γιατι αυτοι δεν το κανανε μονο για εσενα αλλα και για αλλους που παιζοντας το εραιστεχνες βγαζουν το χρημα...
Ρε μητσο πλάκα μου κάνεις?
Ειμαι ψαροντουφεκάς "ΑΡΩΣΤΟΣ" εδώ και 20 χρόνια. Αυτοί που το εχουν κάνει εμπόριο ειναι ενα ποσοστό 0,0001%
Και το κυριότερο... ειναι ΟΛΟΙ "γνωστοί και φιλοι" των λιμενικών.
Μην μου λές τρελά σε παρακαλώ, ειναι ενας χώρος που τον γνωρίζω ΠΟΛΥ καλα.
ρε φιλε χαλαρωσε λιγακι βλεπει οτι μιλαω ηρεμα γιατι πρεπει να μιλας με τονο??
δεν ειμαι ο Μητσος αλλα ο allow mast0ras...
Επισης και εγω νησιωτης ειμαι και για να καταλαβεις οτι ψαρι τρωω το περνω απο τετοιυς ψαροντουφεκαδες... μιλαμε οτι την φορα βγαζουν 300ε και πανω...! επρεπε να μπει καποιο μετρο για εκει...! αν διαφωνεις οκ..!
Επισης και εγω νησιωτης ειμαι και για να καταλαβεις οτι ψαρι τρωω το περνω απο τετοιυς ψαροντουφεκαδες... μιλαμε οτι την φορα βγαζουν 300ε και πανω...! επρεπε να μπει καποιο μετρο για εκει...! αν διαφωνεις οκ..!
MaSt0RaS έγραψε: ↑ρε φιλε χαλαρωσε λιγακι βλεπει οτι μιλαω ηρεμα γιατι πρεπει να μιλας με τονο??
MaSt0Ra μου δεν μηλάω εκνευρισμένα, ουτε λέω ότι αυτό που λές δεν γίνεται. Απλά δεν κοβουμε το χερι, αν ποναει το δαχτυλο!!
Και βλέπω το ίδιο έργο με διαφορετικούς ηθοποιούς για αλλη μια φορά.
Ρε παιδια οταν γραφουν για παρανομο παρκαρισμα λεμε ολοι τι μλκς θελουν να τα παρουν..
Πολλες φορες ομως εχουμε ερθει σε θεση να καλεσουμε αστυνομια γιατι με παρανομο παρκαρισμα μας κλεινουν και δεν μπορουμε να φυγουμε..
Αν δεν γραφανε τοτε θα γινοταν μπαχαλο.. οπως και στο ψαροντουφεκο αν δεν κανανε οτι κανανε τοτε θα γινοταν ασυστολα..
ετσι και με τον μοντελισμο τωρα τελευταια εχει διαδωθει παρα πολυ στη Ελλαδα τελευταια 5 χρονια... και για αυτο υπαρχει και τοσο μεγαλη πτωση τιμων...! οποτε απο το να δουνε σε λιγα χρονια σε καθε αλανα εναν 16 χρονο ελικοπτερα να κανει τα δικα του με κινδυνο μεγαλο λενε να παρουν καποια μετρα δεν ειναι αρνητικο πιστευω οτι ολοι συμφωνειτε απλα διαφωνειτε με τα συγκεκριμενα μετρα... αυτο οκ.. κα ιεγω συμφωνω και καλο θα ηταν τα μετρα να βγαιναν και απο τους ιδιους τους μοντελιστες..!
Πολλες φορες ομως εχουμε ερθει σε θεση να καλεσουμε αστυνομια γιατι με παρανομο παρκαρισμα μας κλεινουν και δεν μπορουμε να φυγουμε..
Αν δεν γραφανε τοτε θα γινοταν μπαχαλο.. οπως και στο ψαροντουφεκο αν δεν κανανε οτι κανανε τοτε θα γινοταν ασυστολα..
ετσι και με τον μοντελισμο τωρα τελευταια εχει διαδωθει παρα πολυ στη Ελλαδα τελευταια 5 χρονια... και για αυτο υπαρχει και τοσο μεγαλη πτωση τιμων...! οποτε απο το να δουνε σε λιγα χρονια σε καθε αλανα εναν 16 χρονο ελικοπτερα να κανει τα δικα του με κινδυνο μεγαλο λενε να παρουν καποια μετρα δεν ειναι αρνητικο πιστευω οτι ολοι συμφωνειτε απλα διαφωνειτε με τα συγκεκριμενα μετρα... αυτο οκ.. κα ιεγω συμφωνω και καλο θα ηταν τα μετρα να βγαιναν και απο τους ιδιους τους μοντελιστες..!
MaSt0RaS έγραψε: ↑... αυτο οκ.. κα ιεγω συμφωνω και καλο θα ηταν τα μετρα να βγαιναν και απο τους ιδιους τους μοντελιστες..!
Αγαπητέ MaSt0RaS
Μένω στα τελευταία σου λόγια που είναι και το ΖΟΥΜΙ.
ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ "ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ" (σε ασφαλιστική) ΠΤΗΣΗΣ λοιπόν είναι ΛΑΘΟΣ!!!!
Αν είσαι νησιώτης και έχεις λέσχη εκεί κοντά να σας ασφαλίσει έχει καλώς..
Υπάρχουν όμως και άλλοι νησιώτες που δεν έχουν.....
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ γιατί βγάζει στην "σέντρα" ανθρώπους οι οποίοι ζούν στην περιφέρεια η οποία δεν παρέχει μετά την ψήφιση του νόμου την δυνατότητα της ελευθερίας άσκησης αυτής της δραστηριότητας του αερομοντελισμού.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ ΡΕ Γ@ΜΟΤΟ;;;;;;
Οχι βεβαια αγαπητε Τρυφωνα απλα και για αυτο θα παρθει καποιο αναλογο μετρο οπως δημιουργια λεσχης απο τους μοντελιστες χωρις πολυ γραφειοκρατια... οποτε και στις επαρχιες πλεον θα υπαρξει οργανωση...
Σου ξανα επισημαινω σκεψου τι θα γινει μετα απο λιγα χρονια χωρις να εχουμε λαβει τα μετρα μας...!
Βαλε λιγο στο μυαλο σου καθε 16 χρονο να 3Dαρει στα παρκα...! απλα σκεψου το λιγακι..!
Να σου πω κατι αν ειχαν μεριμηνσει πριν 15 χρονια που το αμαξι ηταν μεσον για λιγους και ειχαν κανει λεσχες και πιστες βεβαια οχι σε καθε γωνια αλλα οπου γινοταν τοτε θα βλεπαμε οτι τα ατυχηματα θα ηταν ελαχιστα...
Σε ολα τα αλλα κρατει μειονονται τα ατυχηματα λογω του οτι υπαρχουν λεσχες κτλ κτλ..!
Εμεις εδω θελουμε να ειμαστε χυμα...!τρεχω στον δρομο δεν θελω νομους βριζω τον μπατσο και δεν με ενδιαφερει ο αλλος.. απλα να τον περασω θελω...!
Σου ξανα επισημαινω σκεψου τι θα γινει μετα απο λιγα χρονια χωρις να εχουμε λαβει τα μετρα μας...!
Βαλε λιγο στο μυαλο σου καθε 16 χρονο να 3Dαρει στα παρκα...! απλα σκεψου το λιγακι..!
Να σου πω κατι αν ειχαν μεριμηνσει πριν 15 χρονια που το αμαξι ηταν μεσον για λιγους και ειχαν κανει λεσχες και πιστες βεβαια οχι σε καθε γωνια αλλα οπου γινοταν τοτε θα βλεπαμε οτι τα ατυχηματα θα ηταν ελαχιστα...
Σε ολα τα αλλα κρατει μειονονται τα ατυχηματα λογω του οτι υπαρχουν λεσχες κτλ κτλ..!
Εμεις εδω θελουμε να ειμαστε χυμα...!τρεχω στον δρομο δεν θελω νομους βριζω τον μπατσο και δεν με ενδιαφερει ο αλλος.. απλα να τον περασω θελω...!
Mogolos..
Όταν δεις βέργα ταϊτης από 120αρι να περνάει στους 5 πόντους από την κοιλιά σου, γιατι κάποιος καραγκιόζης πήρε ένα ψαροτούφεκο και βγήκε σε μια παραλία με κόσμο για να χτυπήσει γύλλους, έλα πες μου αν χρειάζεται άδεια!!
Όταν δεις βέργα ταϊτης από 120αρι να περνάει στους 5 πόντους από την κοιλιά σου, γιατι κάποιος καραγκιόζης πήρε ένα ψαροτούφεκο και βγήκε σε μια παραλία με κόσμο για να χτυπήσει γύλλους, έλα πες μου αν χρειάζεται άδεια!!
v_tolias έγραψε: ↑Mogolos..
σωστος δεν προλαβα να γραψω και αυτο οτι εκει που κολυμπαω σιγουρα υπαρχει καποιος σε ακτινα 50-100μ το πολυ και κανει ψαροντουφεκο.. τουλαχιστον ενα ατομο ετσι..!
v_tolias έγραψε: ↑Mogolos..
Αγαπητέ
Τον Μ@ΛΑΚΑ δεν τον σταματάει νόμος. Ο Μ@ΛΑΚΑΣ και με μια πέτρα ακόμα μπορεί να σου ανοίξει το κεφάλι για να δεί τι έχει μέσα.....
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι το προφανές....
Αν κάποιος είναι Μ@ΛΑΚΑΣ δεν προστατεύεται ούτε τώρα απο τον νόμο ούτε μετά την τροπολογία.
Δεν χρειάζεται κανείς να έχει πτυχίο νομικής για να καταλάβει το προφανές. Η κοινωνία μας ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΝΟΜΟΥΣ που τον Μ@ΑΛΑΚΑ θα τον τιμωρήσει ανάλογα με το αδίκημα που θα προκαλέσει!!!!!!!
Αν σου σπάσω το αυτοκίνητο π.χ. είτε χρησιμοποιήσω πέτρα είτε μπάλα, είτε αερομοντελάκι του Jumbo είμαι υποχρεωμένος να σου απωζημιώσω την ζημιά. (Νόμος περι φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σε καλύπτει μια χαρά ήδη...)
Αν σου σπάσω το κεφάλι πχ με μια πέτρα, με μια μπάλα, με μια γλάστρα, ή με το μοντελάκι Πάλι σε καλυπτει ο νόμος (Βαρύτατες σωματικές βλάβες, ή ακόμα και ανθρωποκτονία εξ αμελείας..κτλκτλ.)
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;
MaSt0RaS έγραψε: ↑Να σε ρωτησω δεν ντρεπεσαι λιγακι? Ε δεν ντρεπεσαι? Πως μιλας ετσι για καποιον που δεν ξερεις? Απαραδεκτος σαν διαχειριστης... Απαραδεκτος..
Μελος σε αερολεσχη εγινα πριν ενα χρονο και αυτο επειδη δεν με αφηναν να πεταξω στον μοντελοδρομιο της Λαμιας οπου ειναι αεροδρομιο του στρατους και επρεπε αναγκαστικα να γινω μελος αερολεσχης...
Σε αγωνες δεν εχω παρει ποτε μερος αλλα ουτε καν σε event δεν εχω παει..
Δεν μιλαω εκ μερος κανενος αεραθλητη απλα βλεπως πως εχει το πραγμα...
Σε ολα τα χομπι εχουν γινιε λεσχες για την καλυτερη οργανωση..
Αλλα βεβαια δν ξερουμε να υποστιριξουμε το σωστο και βριζουμε..
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!!
Ευχομαι να μην εισαι και ο Ιδρυτης γιατι αλλιως πρεπει να κλισει το Forum!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ -ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ- ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΓΛΥΨΟΥΝ" ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ!!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ παρα-ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!>:(
-
Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Όσοι εκτροχιάζεστε μαζευτείτε, πριν αρχίσουν οι απομακρύνσεις.
Αν δε μπορείτε να καταλάβετε το πραγματικό πρόβλημα, διαβάστε ξανά και ξανά όσα έχουν γραφτεί και συμβουλευτείτε περισσότερο κόσμο.
Θα έρθει η ώρα που θα εννοήσετε όσα λέγονται τώρα, όμως τότε θα είναι αργά.
MaSt0RaS η ανοχή έχει και τα όρια της.
Αν δε μπορείτε να καταλάβετε το πραγματικό πρόβλημα, διαβάστε ξανά και ξανά όσα έχουν γραφτεί και συμβουλευτείτε περισσότερο κόσμο.
Τρύφωνας έγραψε: ↑ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ....
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΓΛΥΨΟΥΝ" ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ!!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!>:(
Εγω? το εκανα επειδη μου αρεσε ο χωρος και δεν ηθελα να βαζω σε κινδυνο τον καθε περαστικο...Οχι μονο κακομοιρης δεν ειμαι αλλα ειμαι και τυχερος που πεταω εκει που πεταψ 1χλμ διαδρομο επι 30 μετρα πλατος και τον εχω οποτε θελω και οσο θελω... Πολυ θα το θελαν να τον εχουν...
Ειπα εγω οτι δεν μου αρεσει εσυ που μιλας ετσι δεν μου αρεσει και εισαι και διαχειριστης... βεβαια πισω απο τις οθονες λεμε τα παντα... ΣΑν δεν ντρεπομαστε...
Ελα βαλτα στο τραπεζι κατω και δωσε αντεπειχηρηματα ... εισαι 40 ειμαι 22 και ομως δεν θα μπορεσεις ....
Ποιος ειναι ο Γιατρος Κυριε μου... τι με νοιαζουν οι γιατροι και οι υπουργοι εγω θελω να πεταω αλλα να υπαρχουν μετρα και να μην θετω ουτε την δικια μου ζωη σε κινδυνο ουτε κανενος......
Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: ↑Όσοι εκτροχιάζεστε μαζευτείτε, πριν αρχίσουν οι απομακρύνσεις.
Ειδατε ποσο ηρεμα μιλησα? Και ειδατε τι αντιμετωπισει ειχα απο τον διαχειριστη σας? εχετε δει γενικα απο τα ποστ μου ολα τις προθεσεις μου? Ελεος δλδ ελεος...!