Διαμαρτυρία για κανονισμούς Αγγελιών

stinger

Διαμαρτυρία για κανονισμούς Αγγελιών

Δημοσίευση από stinger »

παρατηρω τις τελευταιες μερες πως υπαρχει αδικαιολογητο κλειδωμα στις αγγελιες απο μερος του διαχειριστη....δεν ξερω τι θελετε να πετυχετε με αυτο τον σκοπο αλλα το σιγουρο ειναι πως θα διωξετε πολλους απο το petame.gr οι οποιοι δεν μπορουν ουτε να προβαλουν αυτο που πουλουν ουτε να ψαξουν αυτο που θελουν....εμενα με απογοητευσε παρα πολυ αυτη η σταση του κυριου που κανει την διαχειρηση και αποχωρω....δεν πειραζει υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες αλλα ειναι κριμα να διωχνετε τον κοσμο.....
KM

Απάντηση: διαμαρτυρια για κανονισμους αγγελιων

Δημοσίευση από KM »

Όπως και εσύ πιθανά θα έχεις παρατηρήσει οι κανονισμοί του πετάμε δεν εφαρμόζονταν επανειλημμένως παρά τις ευγενικές προειδοποιήσεις κατά το παρελθόν. Εγώ προσωπικά χαίρομαι να βλέπω ελληνικά, και δη σωστά, σε ένα forum. Χαίρομαι πραγματικά να βλέπω ανθρώπους να σέβονται και όχι να εκμεταλλεύονται το βήμα που τους δίνεται να πουν την άποψή τους ή να βάλουν την αγγελία τους. Δεν χαίρομαι όταν κάποιος επαναλαμβάνεται, κάνει ένα είδος πλειστηριασμού και το κυριότερο, εμπορεύεται…
Το ότι κλειδώνει μία αγγελία δεν πάει να πει ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται δεν έχει τον τρόπο να επικοινωνήσει με αυτόν που την έχει βάλει. Τα προσωπικά μηνύματα μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.
Τώρα η προειδοποίηση του στυλ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές είναι άτοπη. Εγώ, αν είχα θιχτεί με κάτι ανάλογο, θα αποχωρούσα χωρίς απειλές. Δεν χρειάζονται άλλωστε…

Φιλικά,

Κώστας Μιχαηλίδης
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

stinger εγώ θα σου τα πω ποιο ωμά
αυτοί οι κανονισμοί μπήκαν περισσότερο για άτομα που θέλουν να μετατρέψουν τον χώρο μας χρυσή ευκαιρία …….που στα επτά μηνύματα τους τα έξι είναι αγγελίες και το έβδομο διαμαρτυρία
όχι stinger ο χώρος δεν είναι μαγαζάκι……….. βρισκόμαστε εδώ για ανταλλάσουμε απόψεις για τα μοντέλα μας κλπ οι οποίες χάνονται από τον καταιγισμό των επαναληπτικών αγγελιών που βάζουν ευκαιριακά δήθεν μέλη

ps δυστυχώς μαζί με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά
stinger

Δημοσίευση από stinger »

παιδια εχετε δικιο αλλα δεν ειμαι ουτε εμπορος ουτε μαγαζατορας ουτε συμφεροντα εχω εδω μεσα......εβαλα 2 αγγελιες και κλειδωθηκαν αμεσως και χωρις λογο...δεν μπορω να καταλαβω τι εμπορευτικα και τι κακο εγινε ....
stinger

Δημοσίευση από stinger »

Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: Τώρα η προειδοποίηση του στυλ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές είναι άτοπη. Εγώ, αν είχα θιχτεί με κάτι ανάλογο, θα αποχωρούσα χωρίς απειλές. Δεν χρειάζονται άλλωστε…

Φιλικά,

Κώστας Μιχαηλίδης

δεν απειλησα κανεναν...απλα δεν μπορω να μην πω και την αποψη μου
Αντώνης Κριτζάς

Αφού δείχνει ότι θες να καταλάβεις θα σου πω τα εξής
Πες ότι φτιάχνεις ένα θέμα για μία κατασκευή σου η κάνεις μία ερώτηση στους συνμοντελιστες και το postαρεις ……….ξαφνικά εμφανίζομαι εγώ και άλλος ένα και πλακωνόμαστε στις αγγελίες …………. πάει το θέμα σου θάφτηκε …………..κατάλαβες
Δεν είναι παραξενιά να θέλουμε τα θέματα ως πρωταρχικό σκοπό του forum
Μια αγγελία είναι κάτι που ενδιαφερόμενοι ψάχνουν στις πωλήσεις
Αν θαφτεί η ερώτηση για την κατασκευή σου όμως?............
Ακόμη και στις εφημερίδες δεν σου βάζουν μια αγγελία συνεχώς ……..πρέπει να περάσει ένα διάστημα για επανάληψη…………..και να σκεφτείς ότι εδώ βρίσκονται μόνιμα και υπάρχει καθημερινή αναζήτηση
Ελπίζω να έλυσα κάποιες από τις απορίες σου
Αντώνης Κριτζάς

δες σαν παράδειγμα που πήγε το πρόβλημα του φίλου με τις παρεμβολές
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Μήπως τελικά θα έπρεπε ,οι αγγελίες να αποτελούν έναν ξεχωριστό πίνακα? Γιατί όντως, δεν είναι ωραίο να χάνεται ο ειρμός θεμάτων από έναν καταιγισμό αγγελιών έστω και διαφορετικών, από διαφορετικά μέλη. Κι όποιος ψάχνεται για κάτι μεταχειρισμένο ή τέλος πάντων θέλει να χαζέψει τις αγγελίες, να πηγαίνει στον πίνακα των αγγελιών.
Επίσης ,γενικότερα ,για να μη "θάβονται" θέματα από πιθανό καταιγισμό απαντήσεων σε ένα άλλο θέμα, μήπως θα ήταν προτιμότερο τα τελευταία μηνύματα να φαίνονται όχι όλα αλλά το τελευταίο μήνυμα κατά θεματική ενότητα? Δεν θέλω να υποδείξω τη δουλειά των συντονιστών, απλά μια πρόταση.

Φιλικά Κώστας.
stinger

Δημοσίευση από stinger »

Κριτζάς Αντώνης ;28096)stinger εγώ θα σου τα πω ποιο ωμά
αυτοί οι κανονισμοί μπήκαν περισσότερο για άτομα που θέλουν να μετατρέψουν τον χώρο μας χρυσή ευκαιρία …….που στα επτά μηνύματα τους τα έξι είναι αγγελίες και το έβδομο διαμαρτυρία
όχι stinger ο χώρος δεν είναι μαγαζάκι……….. βρισκόμαστε εδώ για ανταλλάσουμε απόψεις για τα μοντέλα μας κλπ οι οποίες χάνονται από τον καταιγισμό των επαναληπτικών αγγελιών που βάζουν ευκαιριακά δήθεν μέλη

ps δυστυχώς μαζί με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά

εγω παλι θα το θεσω πιο λογικα.....
αν πραγματικα ηθελαν οι υπευθυνοι του petame.gr να αποφευχθουν ζητηματα τυπου ''χρυσης ευκαιριας'' η οποιασδηποτε αλλης μορφης αγοραπολησιας που δεν εχουν σχεση οπως λετε με τον χωρο τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχει η κατηγορια ''ΑΓΓΕΛΙΕΣ'' και να μην δεχεται κανενος ειδους τετοια αγγελια..απο την στιγμη που υπαρχει εχουν δικαιωμα και τα 1200 μελη να βαλουν αγγελια για ζητηση η πωληση....ειναι αδυνατο να ξερετε αν ολοι αυτοι ειναι εμποροι η απλοι φιλοι του μοντελισμου...
Π.Χ ερχομαι εγω και βαζω μια αγγελια και ζηταω κατι και αμεσως ο υπευθυνος μου την κλειδωνει ωστε να την μπλοκαρει...και ρωταω εγω -αφου ειναι αντιθετη με τους κανονισμους γιατι δεν την διαγραφει εντελως??
μηπως αυτος τωρα δεν τηρει τους κανονισμους?
τι τελικα πετυχαινει με το ''κλειδωμα'' αφου και παλι φαινεται η αγγελια..
δεν ειμαστε ολοι τοσο καλοι στην χρηση υπολογιστη και καποιος μπορει να μην ξερει τοσο καλα πως να στειλει π.μ... μην του κοβετε την δυνατοτητα να στειλει μια απαντηση τουλαχιστον..
οσο για αυτο που λετε οτι ο χωρος δεν ειναι μαγαζακι συμφωνω αλλα στο petame.gr διαφημιζονται ολα τα μαγαζια μοντελισμου της ελλαδας
τελος για να το ξεκαθαρισω δεν ειμαι αντιθετος με τους κανονισμους του petame.gr που ειναι πολυ σωστοι αλλα με την διαχειρηση που γινεται στις αγγελιες και τα αδικα -κατα την αποψη μου- κλειδωματα...
ας μου πει ο διαχειριστης τι σφαλμα εχει η δικη μου αγγελια που κλειδωθηκε
ωστε να του υποδειξω πολλες ιδιες σαν την δικη μου που ΔΕΝ ειναι κλειδωμενες....
Αντώνης Κριτζάς

Κώστα καλά τα λες ………το πρόβλημα είναι τεχνικό …….εξετάζετε

Stinger ο χώρος των αγγελιών υπήρχε και θα υπάρχει γιατί όλοι μας τις χρειαζόμαστε και τις θέλουμε
Το κλείδωμα γίνετε για να υπάρχει μεν η αγγελία για τους ενδιαφερόμενους αλλά μην επαναλαμβάνετε συνεχώς με ερωτήσεις μπλα μπλα και συμπληρώματα μόνο και μόνο για να βρίσκετε πάντα στην επικαιρότητα καλύπτοντας τα αλλά θέματα
Δεν χρειάζεται να μου δείξεις ακλείδωτες αγγελίες γιατί παλιότερα δεν κλειδωνόταν μιας και εκτός του ότι ήταν λιγότερες δεν γινόταν από κάποιους καταιγισμός και εκμετάλλευση
Όλες πλέον κλειδώνουν …………….οχι για κάποιο είδος τιμωρίας η βίτσιου αλλά για να προστατευτούν τα θέματα και για μια ποιο όμορφη εικόνα . Διαγράφονται μόνο όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς και πίστεψε με αυτό έγινε ελάχιστες φορές
Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Καλημερα σε ολους!
Να προτεινω κατι?

Γινετε να σταματησει πλεον να ενημερωνετε ο πινακας με τα τελευταια μυνηματα απο τις αγγελιες και οσοι ενδιαφερονται και ψαχνουν κατι σ'αυτες, να κανουν (αν υπαρχει) μια "παρακολουθηση των αγγελιων". Δηλαδη καθε φορα που ποσταρετε μια αγγελια, να τους ερχετε email αυτοματα για καθε νεα ενημερωση.Κατι παρομοιο δηλαδη με την παρακολουθηση θεματων,μονο που θα παρακολουθουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το θεμα "ΑΓΓΕΛΙΕΣ".

Δεν ξερω αυτο κατα ποσο ειναι δυνατον,αν θα επιβαρυνθει ο server κλπ.
Αν σας αρεσει σαν προταση και ειναι εφικτο..!

Μια ιδεα ηταν..._P_P

Καλημερα σε ολους!
stinger

Δημοσίευση από stinger »

Κριτζάς Αντώνης ;28105)Κώστα καλά τα λες ………το πρόβλημα είναι τεχνικό …….εξετάζετε

Stinger ο χώρος των αγγελιών υπήρχε και θα υπάρχει γιατί όλοι μας τις χρειαζόμαστε και τις θέλουμε
Το κλείδωμα γίνετε για να υπάρχει μεν η αγγελία για τους ενδιαφερόμενους αλλά μην επαναλαμβάνετε συνεχώς με ερωτήσεις μπλα μπλα και συμπληρώματα μόνο και μόνο για να βρίσκετε πάντα στην επικαιρότητα καλύπτοντας τα αλλά θέματα
Δεν χρειάζεται να μου δείξεις ακλείδωτες αγγελίες γιατί παλιότερα δεν κλειδωνόταν μιας και εκτός του ότι ήταν λιγότερες δεν γινόταν από κάποιος καταιγισμός και εκμετάλλευση
Όλες πλέον κλειδώνουν …………….οχι για κάποιο είδος τιμωρίας η βίτσιου αλλά για να προστατευτούν τα θέματα και για μια ποιο όμορφη εικόνα . Διαγράφονται μόνο όταν παραβαίνουν τους κανονισμούς και πίστεψε με αυτό έγινε ελάχιστες φορές
τελευταια ερωτηση...πες εγω οτι πουλαω κατι 10 δραχμες και μετα απο 2 μερες το μετανιωσω και το πουλησω 5 η αποσυρω την αγγελια πως θα το κανω αυτο αν ειναι κλειδωμενη?? η πως θα ενημερωσω οτι πουληθηκε αυτο που εδινα?πως θα ενημερωσω τα υπολοιπα μελη??
το ιδιο συμβαινει και στην περιπτωση που ζηταω κατι...δεν αλλαζει κατι...
τελος παντον δεν θελω να συνεχιστει αλλο αυτη η αντιπαραθεση απλα δεν μπορω ουτε να τροποποιησω την αγγελια μου βλεπω και αυτο με στεναχωρει και γιαυτο το ειπα....απλα με αυτον τον τροπο -κατα την αποψη μου -θα δημιουργηθουν ''νεκρες'' αγγελιες.
Γιάννης Ζαφείρης

διαμαρτυρια για κανονισμους αγγελιων

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

stinger δε θα το συζητήσουμε πολύ ακόμη.

Σου έχουν δοθεί οι απαντήσεις από τους συντονιστές και είναι σαφέστατες.
Ο χώρος τελευταία έχει "βουλιάξει" από τις επαναλήψεις των αγελιών. Αρκετοί, για να τις κρατάτες στην επικαιρότητα, απαντάτε δυό, τρεις, τέσσερις ή και περισσότερες φορές. Ο χώρος των αγγελιών υπάρχει για να μας εξυπηρετεί όλους. Αυτό δεν είναι υποχρέωση, όπως ίσως πολλοί θεωρείτε.

Δες και κρίνε τη στάση σου. Γράφτηκες πριν από ενάμιση περίπου μήνα και η συμμετοχή σου εδώ πέρα εστιάζεται στις αγγελίες και μόνο.
Τα πρώτα σου μηνύματα στο forum, αφορούν ένα απαράδεκτου και αγενούς χαρακτήρα προσωπικό μήνυμα που έστειλες, ενώ τα δημόσια είναι αυτά εδώ με παράπονα και ψευτοαπειλές για ανόητους.

Καταλάβετε επιτέλους ότι θα πρέπει να τηρηθούν όροι και κανονισμοί. Είναι καλό για όλους μας. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, φεύγει από μόνος του ή τον απομακρύνουμε εμείς.

Το θέμα τελειώνει εδώ. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα σημάνει και τη διαγραφή σου.
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Εστω ότι είναι καλο να κλειδώνουν οι αγγελίες για πώληση...
Αυτό που δεν καταλαβάινω είναι γιατί να κλειδώνει μια αγγελία για ζήτηση!!!

Επίσης ένα τεχνικό θέμα που αναφέρθηκε είναι αυτό της τροποποίησης..Τι γίνεται εκέι;
Εγώ θέλω απάντηση σε αυτό γιατί δεν περιγράφεται από ότι είδα στις οδηγίες...(αν υπάρχει κάπου παρακαλώ να μου το υποδείξετε)!
Επικοινωνώ με κάποιον; Με ποιόν; Γιατι με το κλείδωμα, με αναγκάζετε να βάλω άλλη αγγελία η οποία θα πρέπει να λέει οτι ειναι τροποποιητική της πρώτης...

Αν το θέμα είναι να μην θάβονται άλλα θέματα, τότε θεωρώ (από την πείρα μου) ότι δεν πρέπει να κλειδώνουν οι αγγελίες, αλλά να μην εμφανίζονται οι νέες στην αρχική σελίδα!!!
Ακόμα όταν πρόκειται για τροποποίηση και όχι για απάντηση, τότε δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ αυτή η πληροφορία, οπότε δεν θάβεται ΚΑΝΕΝΑ άλλο θέμα....
Αντώνης Κριτζάς

Φίλοι μου
Παλιά λέγανε ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει
Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο πρωταρχικός σκοπός είναι η διατήρηση των θεμάτων και όχι οι αγγελίες να μη το κάνετε
Εσείς οι ίδιοι τι προτιμάτε αντί να βλέπετε θέματα για να ενημερώνεστε…………… να βλέπετε τι πουλά ο καθένα και μόνο ?
μερικά ζητήματα έχουν τεχνικό κόλλημα και ψάχνουμε λύσεις μέχρι τότε η μόνη λύση είναι το κλείδωμα Τώρα αν θές σωνει και καλά να προσθέσεις κάτι η να αλλάξεις τιμή …….με ένα πμ σε ένα συντονιστή όλα γίνονται (κάτι τέτοιο δεν θα έκανες και στην χρυσή ευκαιρία)
επειδή όμως τα είπαμε και τα ξαναείπαμε…………. Για π περισσότερες πληροφορίες -απορίες μόνο με πμ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”