sos.o.ka έγραψε: ↑Φίλοι μου
Παλιά λέγανε ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει
Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο πρωταρχικός σκοπός είναι η διατήρηση των θεμάτων και όχι οι αγγελίες να μη το κάνετε
Εσείς οι ίδιοι τι προτιμάτε αντί να βλέπετε θέματα για να ενημερώνεστε…………… να βλέπετε τι πουλά ο καθένα και μόνο ?
μερικά ζητήματα έχουν τεχνικό κόλλημα και ψάχνουμε λύσεις μέχρι τότε η μόνη λύση είναι το κλείδωμα Τώρα αν θές σωνει και καλά να προσθέσεις κάτι η να αλλάξεις τιμή …….με ένα πμ σε ένα συντονιστή όλα γίνονται (κάτι τέτοιο δεν θα έκανες και στην χρυσή ευκαιρία)
επειδή όμως τα είπαμε και τα ξαναείπαμε…………. Για π περισσότερες πληροφορίες -απορίες μόνο με πμ
Πέρα από τα τεχνικά ζητήματα(που υπήρχαν μέχρι τώρα και δεν νομιζω να υπάρχει θέμα να συνεχίσει η προηγούμενη διαδικασία για λίγο ακόμα μεχρι να λυθούν), δεν αναφέρεται πουθενα αυτο που μου είπες εδώ(σχετικα με ΠΜ)!! Όταν σχεδιάζουμε ένα site, forum, application πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη ότι ο χρήστης έιναι "χαζός" και δεν θα το σκεφτεί...Πρέπει να το διαβάσει σε εμφανές σημείο!!
Τέλος, να θεωρήσω ότι το τεχνικό πρόβλημα είναι το πως δεν θα εμφανίζονται οι αγγελίες στην πρώτη σελίδα;
Ακόμα δεν κατάλαβα, γιατί δεν επιτρέπεται η επεξεργασια αφού σαν διαδικασία δεν επηρεάζει την εμφάνιση των μηνυμάτων;
Να σημειώσω ότι είχα βάλει μια αγγελία πριν από 1 χρόνο και δεν με ενδιαφερει να βάλω άλλη για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον....
Απλά μου φαίνονται λύσεις quick & dirty ή αλλιώς workaround, όι οποίες όμως δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά το καταχωνιάζουν σε κάποια γωνία!(Λογική δημοσίου)...