Ανεμοπορία: Αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!!!
Ανεμοπορία: Αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!!!
Να πετάω στα 9000 πόδια παρέα με ένα χρυσαετό (το λέει και ο Ψαραντώνης στην υπογραφή μου - τώρα και σε video@P@)
http://www.youtube.com/watch?v=oQnGvqXLrJQ
Βαγγέλης
http://www.youtube.com/watch?v=oQnGvqXLrJQ
Βαγγέλης
Απάντηση: Ανεμοπορία: Αυτό θέλω να το ζήσω κι εγώ!!!
Είσαι πολύ τυχερός,
φυσικά θα ήθελα και εγώ να ήμουν στην θέση σου.
Δημήτριος Κορασίδης
Δημήτριος Κορασίδης
-
Πανω απο τα 5.000 χιλιαδες+ανοδο..φοραμε... οξυγονο,ειδικα για crosscountry,στα 9.000 πολυ χαλαρο τον κοβω τον τυπο..ρωτηστε κανενα Ντινο Αυγερινο,Κωστα Πικρο κ.τ.λ.π.. που πετανε πριν μαθουμε τι σημαινει αερας......
Δειτε κανενα βιντεο που αξιζει τον κοπο να θαυμαζουν οι παλαιοι και να χαμπαριαζουν οι νεοι..
http://www.youtube.com/watch?v=5Iu4EKpmFjA
Υ.Γ.και να ρωτατε πριν βλεπετε κατι και το κανετε Ευαγγελιο....
Δειτε κανενα βιντεο που αξιζει τον κοπο να θαυμαζουν οι παλαιοι και να χαμπαριαζουν οι νεοι..
http://www.youtube.com/watch?v=5Iu4EKpmFjA
Υ.Γ.και να ρωτατε πριν βλεπετε κατι και το κανετε Ευαγγελιο....
d.corsair έγραψε: ↑Είσαι πολύ τυχερός,
Δημήτριος Κορασίδης
Δυστυχώς Δημλητρη ΔΕΝ είμαι στην θέση αυτή ...
Θέλω να το ζήσω λέω...
@fazerdreamer
Στέφανε αν θυμάμαι καλά, το όριο για υποξία (μη επαρκής οξυγόνωση) είναι τα 10000 πόδια ASL (τουλάχιστον για την ημέρα - για την νύχτα μπορεί να είναι τα 5000 ft ASL - θυμάμαι ότι υπάρχει μια διαφορά)
Τώρα για cross country το πράμα αλλάζει...
Βαγγέλης
Βαγγέλη, εάν είχα ήχο όταν είδα το βίντεο, ίσως να καταλάβαινα ότι δεν πετάς εσύ, μιας που δεν εχουμε γνωριστεί.
Όπως το διάβασα, νομιζα ότι πετάς εσύ.
Να επαναλάβω σωστά, και πάλι,
θα ήθελα να ήμουν στην θέση του αμερικάνου που πετάει, και παίζει με το ζευγος αετών,που τόσο σπάνια βλέπω, τουλάχιστον εγώ εδώ στην τσιμεντούπολη. Ωραίο βίντεο.
Ενθουσιάστηκα απο το θέμα,
δεν έγραψα, κάτι περίεργο.
Πολύ κάλά έκανες και το διευκρίνησες.
Δεν μπορώ να καταλάβω το υφος σου , fazerdream, μου δίνει την εντύπωση ότι πειράχτηκες, και δεν ξέρω τον λόγο.
Το κειμενό μου δεν έχει κατι μεμπτό, δεν δικαιλογώ τα γραπτά σου '' να ρωτήσετε τον Αυγερινό και Πικρό'' και ''να βλέπουν οι νέοι να χαίρονται οι παλαιλοτεροι'' (μου θυμίζει αποθημένα απο τον στρατό) και το υστερογράφό σου, περί ευαγγελίου.
Ευαγγέλιο μου είναι η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ του ΙΗΣΟΥ.
Βλέπουμε ένα βίντεο και μας φτιάχνει την διάθεση, εάν θέλουμε γράφουμε και κάτι σε ανάλογο ύφος,
αυτός νομίζω είναι ο σκοπός του petame;
Όχι για προσβλητικές συμπεριφορές μεταξύ αγνώστων, μιας που ούτε εσένα γνωρίζω.
Απογορεύεται να σχολιάζω κάτι, με καλό τρόπο;
Δεν νομίζω ότι είναι σωστή η συμπεριφορα σου.
Δημήτριος Γ. Κορασίδης
θα ήθελα να ήμουν στην θέση του αμερικάνου που πετάει, και παίζει με το ζευγος αετών,που τόσο σπάνια βλέπω, τουλάχιστον εγώ εδώ στην τσιμεντούπολη. Ωραίο βίντεο.
Δεν μπορώ να καταλάβω το υφος σου , fazerdream, μου δίνει την εντύπωση ότι πειράχτηκες, και δεν ξέρω τον λόγο.
Το κειμενό μου δεν έχει κατι μεμπτό, δεν δικαιλογώ τα γραπτά σου '' να ρωτήσετε τον Αυγερινό και Πικρό'' και ''να βλέπουν οι νέοι να χαίρονται οι παλαιλοτεροι'' (μου θυμίζει αποθημένα απο τον στρατό) και το υστερογράφό σου, περί ευαγγελίου.
Βλέπουμε ένα βίντεο και μας φτιάχνει την διάθεση, εάν θέλουμε γράφουμε και κάτι σε ανάλογο ύφος,
Δημήτριος Γ. Κορασίδης
@Δημήτρη: Δημήτρη καμιά φορά ο γραπτός λόγος αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις - ιδιαίτερα μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Σίγουρα κι εγώ συμφωνώ στο ότι δεν έγραψες κάτι περίεργο, απλά διευκρίνησα ότι (δυστυχώς) δεν πετάω εγώ στο video.
Ο Στέφανος, από όσο τον γνωρίζω, δεν έχει ποτέ την πρόθεση να προσβάλει κάποιον, αλλά μερικές φορές ο τρόπος που γράφει αφήνει περιθώρια για "δεύτερες αναγνώσεις". Ας μη δοθεί συνέχεια θα πρότεινα, και ας σπαταλήσουμε το χρόνο μας στο να καταφέρουμε να πετάξουμε με το χρυσαετό στα 3000, στα 5000 χωρίς οξυγόνο, στα 9000 με οξυγόνο, αλλά να το κάνουμε βρε αδερφέ!
Βαγγέλης
Ο Στέφανος, από όσο τον γνωρίζω, δεν έχει ποτέ την πρόθεση να προσβάλει κάποιον, αλλά μερικές φορές ο τρόπος που γράφει αφήνει περιθώρια για "δεύτερες αναγνώσεις". Ας μη δοθεί συνέχεια θα πρότεινα, και ας σπαταλήσουμε το χρόνο μας στο να καταφέρουμε να πετάξουμε με το χρυσαετό στα 3000, στα 5000 χωρίς οξυγόνο, στα 9000 με οξυγόνο, αλλά να το κάνουμε βρε αδερφέ!
Βαγγέλης
-
d.corsair έγραψε: ↑Βαγγέλη, εάν είχα ήχο όταν είδα το βίντεο, ίσως να καταλάβαινα ότι δεν πετάς εσύ, μιας που δεν εχουμε γνωριστεί.
Δημήτριος Γ. Κορασίδης
Κυριε Κορασιδη δικηγορειτε??
Εαν ναι,τοτε ισως μπορουμε να εξηγησουμε την υπερασπιση του..''αγνωστου στρατιωτη''.Διοτι δεν απευθηνθηκα σε κανεναν ειδικα και ονομαστικα εαν προσεξατε,εαν οχι,εχετε λογους να θιγεστε?Ειστε νεος?Μηπως παλαιος???
Οσο για την αυστηρη χωρις υποβαθρο κριτικη να την κανετε σε κεινους που γνωριζετε προσωπικα και οχι σε αγνωστους.
Κινδυνευετε να πεσετε σε ''κατινιστικα'' επιπεδα.
Υπογραφη:Κανενας.
-
vhal έγραψε: ↑@Δημήτρη: Δημήτρη καμιά φορά ο γραπτός λόγος αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις - ιδιαίτερα μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Σίγουρα κι εγώ συμφωνώ στο ότι δεν έγραψες κάτι περίεργο, απλά διευκρίνησα ότι (δυστυχώς) δεν πετάω εγώ στο video.
Βαγγέλης
Φιλε Βαγγελη,ευχομαι οι επισκεψεις σε Τατοι και Εδεσσα να δρασουν μυσταγωγικα εντος σου και απο την θεωρια να περασεις σε πραξη και απο καρδιας ευχη μου να σε δω παρεα σε ονειρικους νεφοδρομους,Ελλαδα με τα ''λεωφορειακια''-Grob twin acro και εξωτερικο με....οτι βαζει ο νους!!
Εκπαιδευτικη σειρα ακουγεται εντονα πως θα βγαλει συντομα η ΑΝΛΑ.
Αντε να σε δουμε συμμαθητη μας!@P@
Ευχαριστώ Στέφανε, αλλά επειδή θα ήθελα και τον Δημήτρη (παραπάνω) συμμαθητή, σε παρακαλώ να λήξετε την παρεξηγηση, η οποία δεν έχει και βάση άλλωστε!!
Βαγγέλης
Βαγγέλης
-
μπρε!!!!!! που την είδατε την παρεξήγηση ............πω! πω! τεστοστερόνη!!!!!!!!!!
Υποχρεωτική Χορήγηση Οξυγόνου.
ΠΙΛΟΤΟΣ → 10.000 πόδια την ημέρα.
→ 5.000 πόδια την νύκτα.
ΕΠΙΒΑΤΕΣ → 10.000 πόδια.
Υποχρεωτική Χορήγηση Οξυγόνου.
ΠΙΛΟΤΟΣ → 10.000 πόδια την ημέρα.
→ 5.000 πόδια την νύκτα.
ΕΠΙΒΑΤΕΣ → 10.000 πόδια.
- Σε πτήσεις σε ύψη 12.5000 – 14.000 πόδια πάνω από 30 λεπτά χρειάζεται χορήγηση οξυγόνου
- Σε πτήσεις πάνω από 14.000 πόδια χρειάζεται συνεχώς οξυγόνο.
Προφανώς, υπάρχει κάτι αναμεταξύ σας,
καλό θα ήταν να τα βρείτε, όμορφα και απλά.
Το Βαγγέλη δεν τον γνωρίζω, ούτε και τον fazerdream(κανενα).
Τα λόγια σου, και το ύφος σου με κάνουν εξαναγκαστικά να υπερασπίζομαι τον ευατό μου. Και μόνον αυτόν.
Εάν κάποιος χρειάζεται υποστήριξη, ΝΑΙ θα βοηθήσω όπως μπορώ,
κάνοντας το καλό.
Δεν ξέρω ποιόν λές άγνωστο στρατιώτη, θα ήταν καλύτερα να λές τα πράγματα με το ονομά τους, και να μήν μοιράζεις τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς και ειρωνείες.
Mην κανεις αυτο που δεν θές να σου κάνουν
Εχεις διαλεξει λάθος μέρος,και ανθρώπους για αντιπαραθέσεις.Προσωπικά δενμου αρέσουν , και εν γένει δεν μου αρέσουν οι ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει.
Οσο μεγάλος και να φαίνεται ό κόσμος μας ειναι μικρός τελικά.
Εγώ δεν κρύβομαι πίσω απο ανωνυμίες και υπονοούμενα, ούτε θα χάσω το κέφι και την διαθεσή μου απο'' κανένα
ο καθένας κρίνεται και παίρνει την θέση που του ανήκει.
Δημήτριος Γ. Κορασίδης
καλό θα ήταν να τα βρείτε, όμορφα και απλά.
Το Βαγγέλη δεν τον γνωρίζω, ούτε και τον fazerdream(κανενα).
Τα λόγια σου, και το ύφος σου με κάνουν εξαναγκαστικά να υπερασπίζομαι τον ευατό μου. Και μόνον αυτόν.
Εάν κάποιος χρειάζεται υποστήριξη, ΝΑΙ θα βοηθήσω όπως μπορώ,
κάνοντας το καλό.
Δεν ξέρω ποιόν λές άγνωστο στρατιώτη, θα ήταν καλύτερα να λές τα πράγματα με το ονομά τους, και να μήν μοιράζεις τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς και ειρωνείες.
Mην κανεις αυτο που δεν θές να σου κάνουν
Εχεις διαλεξει λάθος μέρος,και ανθρώπους για αντιπαραθέσεις.Προσωπικά δενμου αρέσουν , και εν γένει δεν μου αρέσουν οι ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει.
Οσο μεγάλος και να φαίνεται ό κόσμος μας ειναι μικρός τελικά.
Εγώ δεν κρύβομαι πίσω απο ανωνυμίες και υπονοούμενα, ούτε θα χάσω το κέφι και την διαθεσή μου απο'' κανένα
ο καθένας κρίνεται και παίρνει την θέση που του ανήκει.
Δημήτριος Γ. Κορασίδης
Fazerdreamer "σύνελθε" σε παρακαλώ.Ολα έχουν ενα όριο !!!
-
ο Στέφανος δέν είναι άγνωστος Δημήτρη τον ξέρουν όλοι αλλα ακόμη δεν κατάλαβα το "πάπλωμα"?
Αντώνη ούτε αναμεταξύ μας γνωριζόμαστε,
αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να είμαστε φιλικοί αναμεταξύ μας, που αυτό νομίζω είναι ο σκοπός ''του πετάμε''.
Εάν διαβάσεις προσεκτικά τα μυνήματα θα καταλάβεις καλύτερα.
Το άν κάποιος είναι γνωστός ή όχι δεν δίνει το δικαίωμα, να προσβάλει,να χαρακτηρίζει,να ειρωνέυεται, κάποιον άλλον χωρίς λόγω και αιτία.
Ούτε να αποδοκιμάζει την προτίμηση σε βίντεο και το σχολιο που έκανα, που δεν αναφέρεται σε κανένα άλλο παρά σε δικές μου σκέψεις.
Όταν δεν σου αρέσει κάτι, απλώς το αποφέυγεις ή τεκμιριώνεις την αντίθετη αποψή σου.
Έγραψα 5 λέξεις, εάν έγραφα κείμενο τι θα γίνονταν άραγε;
Δεν έχουμε ελευθερία λόγου και άποψης στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου;
Το ''πάπλωμα'' που γράφεις δεν καταλαβάινω σε τι αναφέρετε,
παραποιήσεις και υπονοούμενα μόνο σε περαιτέρο παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν.
Ας είμαστε συγκεκριμένοι.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να είμαστε φιλικοί αναμεταξύ μας, που αυτό νομίζω είναι ο σκοπός ''του πετάμε''.
Εάν διαβάσεις προσεκτικά τα μυνήματα θα καταλάβεις καλύτερα.
Το άν κάποιος είναι γνωστός ή όχι δεν δίνει το δικαίωμα, να προσβάλει,να χαρακτηρίζει,να ειρωνέυεται, κάποιον άλλον χωρίς λόγω και αιτία.
Ούτε να αποδοκιμάζει την προτίμηση σε βίντεο και το σχολιο που έκανα, που δεν αναφέρεται σε κανένα άλλο παρά σε δικές μου σκέψεις.
Όταν δεν σου αρέσει κάτι, απλώς το αποφέυγεις ή τεκμιριώνεις την αντίθετη αποψή σου.
Έγραψα 5 λέξεις, εάν έγραφα κείμενο τι θα γίνονταν άραγε;
Δεν έχουμε ελευθερία λόγου και άποψης στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου;
Το ''πάπλωμα'' που γράφεις δεν καταλαβάινω σε τι αναφέρετε,
παραποιήσεις και υπονοούμενα μόνο σε περαιτέρο παρεξηγήσεις μπορούν να οδηγήσουν.
Ας είμαστε συγκεκριμένοι.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
-
καλημέρα Δημήτρη
το ''πάπλωμα''.......όπως λέμε καυγάς για το πάπλωμα
Απλά δεν βλέπω λόγο για τον διαπληκτισμό ΄..........παρόλο που πράγματι διάβασα τα μηνύματα προσεκτικά
επειδή είμαι λίγο ποιο παλιός στο forum και γνωρίζοντας τον γραπτό λόγο πολλών εδω μέσα θα σου πω ότι δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα μετρητοίς (με την καλή έννοια πάντα)
Μερικές φορές αστειευόμαστε η πικαριζόμαστε χωρίς κακία ίσως με το θάρρος της γνωριμίας (με τον τρόπο του ο καθένας)/!/!*
Αύριο στο βουνό (άντε τέλειωνε το easyglider)που θα μας δεις και από κοντά θα καταλάβεις
Από ότι θα είδες και στο 3ο μήνυμα του vhalδεν υπάρχει θέμα προς παρεξήγηση
Καλυτέρα να μη το συνεχίσουμε και ας ασχοληθούμε με άλλα μοντελιστικά θέματα:;"'
το ''πάπλωμα''.......όπως λέμε καυγάς για το πάπλωμα
Απλά δεν βλέπω λόγο για τον διαπληκτισμό ΄..........παρόλο που πράγματι διάβασα τα μηνύματα προσεκτικά
επειδή είμαι λίγο ποιο παλιός στο forum και γνωρίζοντας τον γραπτό λόγο πολλών εδω μέσα θα σου πω ότι δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα μετρητοίς (με την καλή έννοια πάντα)
Μερικές φορές αστειευόμαστε η πικαριζόμαστε χωρίς κακία ίσως με το θάρρος της γνωριμίας (με τον τρόπο του ο καθένας)/!/!*
Αύριο στο βουνό (άντε τέλειωνε το easyglider)που θα μας δεις και από κοντά θα καταλάβεις
Από ότι θα είδες και στο 3ο μήνυμα του vhalδεν υπάρχει θέμα προς παρεξήγηση
Καλυτέρα να μη το συνεχίσουμε και ας ασχοληθούμε με άλλα μοντελιστικά θέματα:;"'