Παραπέντε... Από που ξεκινάει κανείς?

Απάντηση
Scrat

Παραπέντε... Από που ξεκινάει κανείς?

Δημοσίευση από Scrat »

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Από που ξεκινάει κανείς για παραπέντε? Αερολέσχες? Υπάρχει κάποιος σύλλόγος? Εκπαίδευση? Εξοπλισμός? Καταστήματα?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..
fazerdreamer

Απάντηση: Παραπέντε... Από που ξεκινάει κανείς?

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Νιωθωντας..''φτωχος''στον Αεροπορικο οριζοντα της χωρας μου με ολα εκεινα τα οποια συμβαινουν,σε μια επισκεψη μου στην Αναβυσσο,χροοονια και ζαμανια ειχα να...πατησω....επεσα σε μια''εκπαιδευτικη''με κατι μοτο-παραπενταδες,trike-αδες και λοιπους ταλαιπωρους πλην αξιολογους ανθρωπους.Ενας εξ-αυτων μου εδωσε μαι ιστοσελιδα την οποια την βρηκα γοητευτικη και ισως αν ξεπερασω την λανθανουσα αισθηση πτητικη μηχανη=καμπινα σκαφους ειναι ισως η οικονομικοτερη λυση για να αψηφησει για λιγο κανεις την βαρυτητα.
Αρκετα ελεγχθησαν και παραθετω για πληροφοριες εδω

http://www.angelfly.gr/
petrosp

Δημοσίευση από petrosp »

Scrat το μόνο μαγαζί που υπάρχει στην Ελλάδα είναι στις Πλαταιές ο εξοπλισμός θα σου στοιχίσει (ζώνη, πανί και εφεδρικό ) περίπου 3000 η εκπαίδευση που συστήνω μόνο από τον Βλασόπουλο 550  και θα κάνεις τις πρώτες τσουλήθρες όπως συνηθίζουμε να λέμε την πτήση μέσα σε καθοδικά. Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή και μετά από ένα χρόνο αφού σου αρέσει και πετάς συχνά σίγουρα θα ευχαριστηθείς πτήσεις με ασφάλεια των δύο ωρών και πλέων πάνω από τα 2000 μέτρα. Στην διάθεση σου για οτιδήποτε απορία. Μπορείς να κάνεις και πτήση εθισμού. Πάντα μιλάω για την ελεύθερη πτήση και όχι με μοτέρ.
sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

δεν ξερω αν το μονο "μαγαζι" ειναι στις Πλαταιες,παντως σχολες υπαρχουν σε ολη την ελλαδα και απο πολυ αξιολογους εκπαιδευτες.επειδη υπηρξα και "παραπεντιστης" με δικο μου εξοπλισμο και πολλες πτησεις ,το μονο που σου συστηνω ειναι να μπεις στο sky.gr και στο κεφαλαιο εκπαιδευση εχει ολες τις αναγνωρισμενες σχολες απο τους επισημους εκπαιδευτες(γιατι υπαρχουν κι οι τσαρλατανοι)της ομοσπονδιας.
Σε σχολη μαθαινεις να πετας,σε "μαγαζι" εισαι απλα ενας πελατης.......
xristos

Δημοσίευση από xristos »

καλησπερα παιδια !!+(*)

#**ξερει καποιος να μου πει τι διαθεσiμο ελευθερο χρονο πρεπει να εχει καποιος για να εκπαιδευτει στο αλεξιπτωτο πλαγιας ;;

γινονται μαθηματα καθημερινες το απογευμα , ας πουμε μετα τις 4.30 ;;w
sokratis

Δημοσίευση από sokratis »

Οσο περισοτερο χρονο διαθεσεις τοσο πιο γρηγορα θα μαθεις.Αυτο ισχυει για ολα....Το παραπεντε δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να το μαθεις,αλλα οταν ξεκινησεις να πετας solo,θελει προσοχη και σεβασμο.Ρωτα συνεχως τους παλιοτερους και μην πηγαινεις ποτε μονος σου για πτηση.Μετρα ασφαλειας παντοτε και μην επιχειρησεις να μαθεις μονος σου...τιποτα.
Καλη αρχη και καλες πτησεις.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

ευχαριστω +(*)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Paragliding - Παραπέντε”